Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,330

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Duster Kış Lastiği

Ama gerçekten dışarıdan bakınca bile 29 un az geldiği belli oluyor. Pek bir ezik duruyor araba. Şimdilik 36-35 kullanıyorum bir problemim yok.

Etiketler

Ama gerçekten dışarıdan bakınca bile 29 un az geldiği belli oluyor. Pek bir ezik duruyor araba. Şimdilik 36-35 kullanıyorum bir problemim yok.

Evet benim rav4 te de öyle oluyor ayrıca etraftaki lastikçilerin sattığı siboplara da pek güven olmuyor ne zaman hava kaçırmaya başlayacakları belli olmuyor o yüzden hep 32 basıyorum. 35-36 ise biraz fazla gibi geldi bana... lastik biraz yol yapınca ısınacak basıncı daha da artacak zaten.

Ben 32 hava ile 29 hava arasında sadece konfor farkı gözlemledim özelliklede araç boşken arka taraf çok sert giriyor ufak tefek çukurlara , oyüzden arkaya 30 önlere 32 basıyorum

Ben 32 hava ile 29 hava arasında sadece konfor farkı gözlemledim özelliklede araç boşken arka taraf çok sert giriyor ufak tefek çukurlara , oyüzden arkaya 30 önlere 32 basıyorum

Bana mantıklı geldi..zaten kullanım klavuzunda da öyle bir fark belirtmişlerdir önler herzaman biraz fazladır, basıncı yükseltince aradaki farkı korumak ta daha doğru olur tabi, o farkın kaç olduğunu unutmamak şartıyla. Unutunca formül gene düz mantık '32 iyidir' e dönüyor.

genel ortalama ön.32-arka.30 gibi.. özellikle kışın..

Bizim ebatta yeni yapılmış test tam anlamadım ama :smiley:

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=de&u=http://www.autobild.de/artikel/sommerreifen-test-2011-215-65-r-16-1582511.html&prev=/search%3Fq%3DAUTO%2BBILD%2Bpirelli%2Bscorpion%26espv%3D210%26biw%3D1920%26bih%3D929

Bu testte diyor ki; "alisilmisin disinda dusuk yuvarlanma direncine sahip olup da( az tuketip az gurultu cikararak) vevreci olarak hem de nasil guvenli olucaksin?
Ama bu Pirelli bunu basarmis, kiskancliga gerek yok. Ama sunuda kabul edelim; deseninden de goruldugu gibi yoldisi(offroad) birt lastik degil"

Zaten pirellinin kis ve yaz lastikleri en iyi etiket degerine sahipler.

Teşekkür ederim. Mıchelin xı3 ne bayilerde var ne merkezde gelecek gibi de durmuyor 1 hafta daha bekleyip ya vazgeçmiştim ama pirelli scorpion winter yada mıchelinin a4 lastiğinin birini alacam sanırsam testte a4 scorpiondan daha iyi sonuç almış oda aşınma değerindendir.

Çok istiyorlar bazı sitelerde 320 fiyat var bayilerde olsa 300ün altına alınır. Nerdeyse sizin aldığınız fiyatın iki katı :smiley: 280a pirelli daha yakın şimdilik bakalım 1 hafta daha bekleyecem bayilere gelecek mi mıchelin.

benim 1 sezon kullandığım pirelliler var unutmayın ;)satılık ;D

Ben vardi diye biliyorum. Aldi birileri demek ki.
Baskamarka da dusunebilirsin o siteden.
4 lastikte 50 TL indirim. Almadan once de LASTIKTESTI dolduruyosun 20 TL kupon da ordan 70 TL indirim.

merhaba bana gelen cevap
Maalesef talep ettiğiniz lastikler şu anda stoklarımızda mevcut değildir. Sitemizden muadil markalara bakabilirsiniz.
Saygılarımızla

sitede pirelli scorpion yok settozero3 var oda 320 diyor bayide 280 tl.

ama bu seferde nokian takıldı pirelli ile aynı etiket sınıfında c c 308 yazıyor 4 adet 1185 tl ?bu bunu sorayım belki buda yoktur.

http://www.otostart.com/lastik/index.php?&islem=satin_al

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR