Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,328

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Duster Kış Lastiği

Zaten testler için bir ölçü vermemiş
Test sonuçları :

Sonuç : “Örnek niteliğinde”

Auto Bild Alles Allrad 11/2005 (Araba dergisi)

Sonuç : “Fevkalade”

Auto Bild Alles Allrad 11/2003 (Araba dergisi)

Sonuç : “Şiddetle önerilir”

(Test galibi)

ADAC Motorwelt 11/2002 (Araba dergisi)

http://www.continental-lastikleri.com.tr/www/lastikleri_tr_tr/themes/4x4-suv-lastikleri/kis-lastikleri/conti4x4wintercontact.html

Etiketler

Abi bu testler cok eski. Senin gonul rahatligiyla alacagin lastik ; Crosscontactwinter.
Bizim standart desenin aynisinin kış tipi.
Gecen yil Autobildin Dusterlarla yaptigi testte 2.ydi. Birinciligi yuvarlanma direnci ve gurultu kriterlerinden kaybetmisti. Ama bana gore kıs sartlari icin test birincisi lastikten basarili.

Almaya gittiğimde yakından inceliyeceğim ikisinide bana göre bunun desenleri diğerinden daha iyi sonuçta tutunmayı sağlayan tırtıklar ve bu lastikte daha çok var diğerinden ,testin eski olması bunun üstüne yeni ürün çıkarmamasıyla alakalı olabilir , karın eskisi yenisi yok kar kardır

Crosscontactwinter icin 300 TLye kadar bulabilmistim. Abi senim de aklinda bulunsun, piyasada;
Pirelli Sottezero 3: 300 TL
Brigestone LM80: 300 TL
Yokohama GO71: 275 TL
Lassa Competus Winter: 250 TL
Sava Eskimo SUV: 250 TL

Contiwinter ı telefondan pazarlıkla 290 kadar düşürdüm, salı gününden sonra contide kampanya olucakmış onu bekliyorum

Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz lastiklerin markası aşağı yukarı belli. Adı sanı duyulmamış markalara bakmayın. Ucuz olsun diyorsanız lassa iyidir.

Petlas da ıyıdır... (reklam-marka-fiyat-kalite ilişkisi)
Lastikte araç tipi ve ağırlığına göre, AB standart etiketi önemli... (yoltutuş-yakıt-çevre stnd) ..yük-hız endexi ve lastik kalitesi de önemli... ayrıca, mekanik modlama yapılmadan suv-jipe ağır-kalındişATR lastik takılırsa, mekanik riskler(şanzıman-aks-süsp-vb) oluşabilir...
yani marka enson önemli... (reklam-marka-fiyat-kalite ilişkisi)

Petlas da ıyıdır... (reklam-marka-fiyat-kalite ilişkisi)

Kişisel tecrübem yok ama lastik satıcılarını petlas mı o lastik balans tutmuyor diye kendi aralarında konuşurken görmüşlüğüm vardır. Yani ülkemizin ürünü iyi olsun isteriz tabi iyidir umarım.. Ben adı sanı duyulmamış lastik almayın derken sava'yı kastetmişmim. Hakkında hem yerli hem de yabancı sitelerde olumsuz yorumları bol bol bulabilirsiniz. Yani adı sanı duyulmuş aslında evet ama kötü lastik olmaz lastik lastiktir diyenlere sava al olur mu olmaz mı görürsün türünden yorumlardı okuduklarım.

Bir düzeltme yapayim conti4x4contactwinter üretimde yokmuş, onun yerine conti fabrikasında üretilen Barum polaris 3 varmış fiyatı uygun 225 tl fakat ne kadar güvenilir bilemiyorum

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR