Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,320

Etiketler
Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

herhangi birine saldırıda bulunmuyoruz , küfür yazmıyoruz , birbirimize söylenmeyecek sözleri ağzımıza almıyoruz , rahatsız edici fotoğraf filan yayınlamıyoruz.

beğenmiyorsanız tıklamazsınız bu topic için olur biter sayın marlon ?

arkadaşım sende katılma bu başlığa başka konular var araçlar hakkında ciddi
bilgiler verilen oralara takıl

yasadışı bir örgütün hesaplaşma konuları mıdır? Çok ilginç insanlar burada.. bende merak ettim ne içip foruma girip bu kadar uzun mesaj yazabiliyorsunuz?

1 cümle teknik detay yok.
1 cümle offroad tecrübe paylaşımı yok..
Bin cümle hakaret, bin kelime haddini bil.. ? Bu ne ya.. Şaka gibisiniz.. ;D ;D

Ben eğleniyorum.. Ama eğlenmek için gelmemiştim.. :(

bu dacia forumu neden boyle anlam veremiyorum .....hicbir markanın sayfasında boyle bir gerilim yok .... tam tersine arkadaşlık dostluk blgi paylaşimi var ....

bilemiyorum herkese bulaşan ben miyim kendiliğinden buraya gelip ne biçim burası , moderatörler birşey yapsın diyen siz misiniz ?

gelmeyin o zaman beyefendi , çağrı mı atıldı size ?

İnatla devam ediyorsun bak.. Burası gelinmesi için davet atılan bir yer değil. Burası insanların bilgiyi paylaştığı bir yer. En azından ben öyle biliyorum. Yeni bir araba bulmuş arkadaşın biri, ve bunu insanlar ile paylaşmıs. Bizde bu konudaki merakımızı gidermek için buraya girdik. Ancak gel görki ne alaka......

Buna tepki koymak kadar doğal bir şeydir. Tepkimi de moderetaörlerin konuyu eksenine çekmesi konusunda ki çağrımla yaptım.. Ama ne mümkün .. konuda yer, alan laf ebeliğini bir başarı sayan iki kişi bulaşmaya çalışıyor. Konuyu kirletmeyin İnsan saygı gösterin.. geyik yapacaksanız bu konuya ait bir başlık açın orada dönün durun.

O zaman kimse moderatörede çağrı yapmaz.. dimi??

evet kimdir bu 2 kişi ?

yani arabaya rezalet denmesi ve sonra bunun üzerine dersin-diyemezsin tartışması geyik değil ?

megane ile off road fotoğrafları geyik değil ?

kapımın önüne görüntü kirliliği olarak koymam demek ve böyle fikir beyan etmek geyik değil ?

7 sayfa boyunca sırf bilgi var sadece o bahsettiğiniz 2 kişi işi bozuyor değil mi ?

yanlış anlaşılmasın ben hepsini keyifle okudum , kimseye de geyik yapacaksanız başka yere gidin demedim , aklıma bile gelmedi.(Kaldı ki bu satırları yazanların bilgi ve deneyimlerini az çok biliyorum , onların mesajlarına laf etmek haddim bile değil) Megane fotoğraflarını da sevdim.

Bay marlon , size tavsiyem extreme duster başlığını okumanız , orada bilgiye dayanan bir talep mesajım var . Bakalım ne cevap gelmiş , sizin "ben bilgi paylaşılıyor sandım" dediğiniz diğer forumlardan ?
siz biraz bilgi verin de öğrenelim , bize saldıracağınıza . Sizin sayenizde belki tartışmalar eksenine oturur !!!

Halen laf ebeliğine devam ediyorsunuz dolayısı ile birinci kişi net belli oldu.
Biraz anlama yeteği varsa onu anlayabilmelisin.. Lafı uzatan halen devam o kisi yada bir gurp.. ne farkederki..belirli.

Bu arada; diğer başlıklar için tavsiyene gerek yok gerek Duster gerekse de beğeni ve ilgim doğrultusunda diğer başlıkları da okuyorum....

Ben kimseye saldırmadım konu bütünlüğü ile iligili bir serzenişim oldu. Ancak gördümki bulaşmaktan keyif alıyorsunuz.

Bulaşın sorun değil, ama bilinki sadece bulaşmak ile kalırsınız.....Forum içinde bir şeyler ortay koymak kadar, ortaya konulan biligiden faydalanmakda bir meziyettir. Sadece bunlardan mahrum kalırsınız... bence sorun değil...

yüce rabbime şükürler olsun ki bana , o iki kişinin kim olduğunu anlama yeteği vermiş... Yani benim için üzmeyin kendinizi...

Siz bana laf ebeliği yapma , diğer forumları da okuyorum diyeceğinize bir cevap verseydiniz keşke yazdıklarıma... Tabii verebilirseniz "laf ebeliği" yapacağınıza...

Senı burda yanlız bırakıyorum kendı kendınle nasılsa bırını bulamayınca kendını ımha edersın.....

megane fotoğraflarını da ben attım. dusterın şanzıman oranlarını da.. demek ki insan görmek istediğini görürmüş.. gelin buraları meşgul etmeyelim. facebook adresimi vereyim. orada sınırsızca geyik yapalım. jeep27 face adresimdir.. bu konular bu forumu kirletiyor. bu güzel yorumlarınızı benim duvarıma yazın orada eğlenir dururuz.. bilgi arayan insanlara da engel olmamış oluruz.. ne dersiniz..

göktuğ bey ben zaten megane fotoğraflarını beğendiğimi belirtmiştim , geyik olarak nitelendiren bay marlon...

abdullah bey siz de kıvırtmak demeyin hakaret sayılıyor , lütfen.

evet cevap bekliyorum , megane fotoğraflarına , evin önüğnde görüntü kirliliği yaratmasına , rezil denmesine-denilememesine geyik diyor musunuz ?
imha olmamı bekliyorsanız forma girmezsiniz , sadece bilgi olan yerlere girersiniz olur biter...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR