Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,326
Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Yav arkadaşlar bayadır giremiyordum foruma ama bu duster konusu çok ve gereksiz uzadı.
Dustercılar zaten aracın yapabileceklerinin farkında. Defender vb arazi için yapılmış araçlar ile dusteri karşılaştırmak hiç akıl karı değil.
En başından beri bunu söylüyorum ben. Zaten dustera yakından gören bir insan bu aracın sınırlarını tahmin edebilir.
Nasıl bigfootlar ile offroad araçlarını karşılaştırmak mantıksız ise duster ile offroad araçlarını karşılaştırmakta mantıksız.

Ayrıca bu duster mevzsunun efsaneleşmesinin sebebide dusteri karşılaştırdığınız araçlardır.

Saygılar,

Etiketler

Zorbey' Alıntı:
Ben 2. Dünya savaşında kullanılan, 1994 yılında askere gittiğimde bizim ordumuzda hala kullanıldığına şahit olduğum bu araca benzettim.

yukarıdaki araç wv itlis ( dağkeçisi) wv nin ürettiği ilk başarılı 4x4 diyebiliriz travec lerde bildiğim kadarıyla hindistanlı bir yan sanayi firması tarafından üretilecekmiş plastik 90 hp. 950 kg. bir araç

kyenipazar' Alıntı:
mimar bey sizi tebrik ederim...

bilmem kaç yıldır arazide , otobanda vs başarıyla görev yapan japon makinalarını bir kalemde çiziverdiniz...
üretileceği kesin bile olmayan bir aracı göklere çıkardınız...

sonra da plastik değildir belki ben ustaların o yıllarda dediklerini söylüyorum diyerek aynı serkanefe arkadaşımızın stilinde sıyırdınız :smiley:
o ustaların bazen neler dediklerini çok iyi biliyoruz... :smiley:

telmaşa japon ? öhhhh yani...

pajero mu ? vitara mı ? land cruiser mi ? yoksa patrol mü? hangisi acaba ? samurai bile hala arazide koşturuyor...
nerede moskovich ? nerede oltcit ? trabant ? skoda bile ancak vw grup bünyesine girince toparladı...
dusterın başarısı demişsiniz de ne başarısı ? şu anda başarı kabul edilebilecek tek noktası satış rakalmlarıdır. yıllar geçmeden , sağlamlığını ispatlamadan "başarılı" demeyelim...

efendim transilvanya'da bilmem ne yarışında 1. oldu veya ilk 5e girdi ya demeyin.

peugeot 206 da Dünya alli şampiyonasında dereceler yaptı ve satış rakalmları çok iyi ama kullananlar bilir ki son derece sıradan hatta bazı noktalarda dandik bir arabadır...

çok satınca başarılı otomobil oluyorsa , şahin mükemmel başarılara imza atmıştır...
bende 77 model moskovich var sağlam taş gibi aaraç ama eksi yönleride var hararet ve sigortaları trabantlar ise küçük

MUDANYALI' Alıntı:
Değerli arkadaşlar...

bu vb.topiklerdeki konuları kilitleyecek boyuta varan sıkıntı ne, biliyormusunuz..?

kimilerimiz gücü nispetinde fabrikasyon itibariyle offroad'a uygunluğu olan araçları almış,yeni olmasına aldırmadan,kesmiş,bişmiş,yükseltmiş,lastik almış,jant almış,sanayilerde yatmış,sosyaliteden uzak mevkilerde başına gelebilecekleri en ince ayrıntısına kadar düşünerek ,ekstra ekipman taşımaktan,bagajında mangal koymaya yer bırakmamış ve ben offroad'u seviyorum,yapmaya çalışıyorum demiş..Hakkı varmı.? yok diyen ayıp eder..

kimilerimiz ise yine imkanlar dahilinde 20-25 yaşında arabalar edinmiş,bi yerini değiştirsen,öbür tarafı kopar..Offroad aşkına gözü bi şey görmeden dünyanın parasını harcamış...
kapı aralıklarından gelen dondurcu soğuk havaya ,beresi ile göğüs germiş..Araba elektrik kesmiş,önden giden aracın stoplarını takip etmekten gözlerini feda etmiş..ama,insanın yürümeyeceği yerlerde dolaşmanın mutluluğunu yaşamış...vs..vs..

tüm bunlar,offroad aşkı ile yapılmış aksiyonlar..

e birde SUV sahibi arkadaşlarımız var ve tüm bu emekleri,cefaları,stresleri ve riskleri çeken arkadaşlarımızı görmezden gelerek, offroad adına hamlelerden bahsetmekteler..

Beyler, Sezar'ın hakkı Sezar'a..

bence,bu işe meraklı ama SUV kullanmak zorunda olan kardeşlerimiz,offroad'a gönül vermiş arkadaşlarımıza,'' biz bu araçlarla ne nispette uğraşalım.? '' sorusunu sorsalar,ne kırgınlık olur,nede negatiflik..

yok bu buradan geçti,aman efendim araba değil ''ejderha'' vb.yorumlar,offroad'cuları rencide etmektedir..

Hepinize saygılarımı sunarım..
süper bir yazı selam ve saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR