Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster
bu sitede yükseltilmiş bir kaç duster var. Mesela Kaner bey'in yaptığı. Kendisi d ebildiğim kadarıyla Lada servisi yani bu işlerden anlayan biri. mesela bu uygulama 1-2 ayda sıkıntı çıkarır mı diyorsunuz?moonwalker_arc' Alıntı:Ben hiçbir cümlemde aracın 4l si olsun başka bişeyi olmasın 4l yeterli demedim.O manaya çıkan herhangi bir şey de ifade etmedim.Hatta 4l si olan kendi aracımın da ümit beyin söylediği ekipmanlar (yükseltme lastik vinç vs olmasına rağmen) olmasına rağmen alt yürürünün off road yapmaya elverişli olmadığını ifade ettim.Ümit bey diyorki benim aracımda 4l yok ama iyi bir lastikle beraber 4l olanların çıkamadığı yere ben çıktım.
Ben çıkamazsın demedim ki ??? o kadar yazı yazdım benim yazdıklarımdan bu mu anlaşıldı ? Kaç kişi dikkat edip kendini verdi de okudu ?
Biz dustera kötü araba demedik segmentinde iyi bir araç dedik.Ancak bu segment off road yapabilecek araç segmenti değil.Bu aracı bu alt yürürle yükseltemezsiniz.Çok çok 1-2" yükseltirsiniz, yükseltirsenizde tüm yürür aksamın açıları bozulur 1-2 ay sonra sıkıntı çekersiniz.Kupadan yükseltme şansınız da yok.
Dustera en iyi ihtimalle daha iyi bir tampon yapılarak yaklaşma açısı iyileştirilebilir (ondan da emin değilim) bir de iyi bir lastik takarsınız o kadar.
Bu şekliyle ve bu niteliklerdeki bir aracın yapabildikleriyle tatmin oluyorsanız ne ala.
Ben böyle fanatizm görmedim, aracınız ve yaptığınız off road'da hepinize başarılar diliyorum.
Bu arada ümit bey, bizimkiler bu hafta sizin ordaydı, hatta beraberdiniz diye biliyorum.Havalar ısınsın karlar erisin çamurlar ortaya çıksın da sizi Trabzon'a davet edelim birlikte bir gezi yapalım ?