Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,381
Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

bence eğer sağlam ise ve arazi şanzumanıda varsa süper bir araç gibi duruyor.
bu arada bu forumda herkez birbirine laf sokmaya çalışıyor eskiden böyle değildi buralar son 1 senedir forumun seviyesi düştü .
bu arada herkez kendini ofroadcı 4x4 uzmanı sanıyor( bende dahil) en iyileriniz ,isofta yarışıyo araçlarınızıda görüyoruz , çok bilenlerin forumda yazanların % 99 ofroad ve 4x4 hakkında kulakdan dolma bilgilere sahip , forumda 1 kişi bu zamana kadar teknik detaylı ve doyurucu bilgisini paylaştı ve daha sonrada pek yazı yazmadı baktıki forumun suyu çıkmış . o arakadaşın yazısını bir daha görmedim.
her neyse burada hepimiz bir avuç amatörüz kırmayalım birbirimizin kalbini zaten bir şey bilmeden atıp tutuyoruz bari huzur bozulmasın. ;) :D ;D ;) :D ;D

Etiketler

sabri yucel' Alıntı:
on sol aksı degiştirdim :smiley: agır off road = 800 tl sadece aks kendim soktum kendim taktım ...

800 TL (fazladan verilebilecek kadar varsa eğer)= mutluluk

Geçmiş olsun Sabri Bey.

olguncandan' Alıntı:
800 TL (fazladan verilebilecek kadar varsa eğer)= mutluluk

Geçmiş olsun Sabri Bey.
fazladan degil ama mecburiyetden :smiley: yoksa arac 2 ceker kalacakti .... cok zorladim belliydi boyle birşey olacagi .... teşekkurler selamlar

Değerli arakadaşlar,

bir kaç konuyu aydınlatayım

ben ağır off-road cu değilim ama yıllardır asfaltı olmayan bir köy yolundan şehre gidip gelirken yağışlı havalarda 20-30 cm balçık gibi çamura ve kara buza batıp çıkarak şehre ulaşıyorum, aracım da land rover freelander. Yani doğal off -road koşulları diyebilirsiniz,

Suzukilere demode dedim ama bu onların off road kabileytleri olmadığını iddia etmek değil, viatarlar hemen her off-road da derece alan arabalardır ancak bu onların sanayi ile olan yakın akarablıklarını değiştirmez.

En önemlisi ben burada piyasadaki Duster hakkında yazmıyorum, mevcut Duster kesinlikle bir off-road aracı değil hafif arazide ise iş görür, konforu olmaması aracı kötü yapmaz. Sadece galeride inceledim iç mekandaki malzemeler kaliteli değil ama bu fiayat bence gayet iyi bir araç.

Benim esas ilgilendiğim Travec Tecdhdrah denen şu garip isimli plastik kaportalı cip. Bu araç Wrangler Rubicon'un iyi bir rakibi olacak. Yeni vergilerle Rubicon 74.000 Euro. Kim alıp da araziye gider. Üstelik bir ailenin tek arabası olamayacak kadar konforsuzdur ve otoyolda 120 km'yi gecmemeniz tavsye edilir, yakıt yönünden de cebinizi boşaltır. Techdrah ise 1500 cc dizel motorla hem az aykacak hem de umarım satış fiyatı uygun olacaktır. Ben heyecanla bekliyorum. Bu araç ikinci araç veya hobi aracı olur öyle uzun yolculuklara çıkılmaz. Yani bir geniş aile arbanız varsa ikinci araç olarak değerlendirilebilir

En önemlisi bu araç pikap olmadığından ticari araçların insanı çıldırtan sınırlamalarına tabi olmayacak

bekleyelim görelim diyorum

görüş bildiren herkese saygılar sevgiler

MARS

sayın mars , fikirlerinize saygılıyım ancak rubicon - tecdrah kıyaslaması biraz ilginç olmuş... yani elma ile brokoliyi kıyaslar gibi olmuş ?

kim alır da araziye girer deiğiniz rubiconlar , kocaeli kartepe de arazide cirit atıyor , izoff tan mustafa beyle bir görüşüp bilgi alın derim...

araca 74.000 euro vermiş adama hitaben tüketimi yakıt yüksekliğinden bahsetmişsiniz , o konuya hiç değinmiyorum... :smiley:

bir ailenin tek aracı olamaz rubicon halbuki tecdrah olur demişsiniz. Bana öyle geliyor ki Rubicon'a 75.000 euro verecek adamın tek aracı o değildir zaten... Ayrıca allah aşkına tecdraha bir bakın , ailesine tek araba alma şansı olsa kaç kişi bunu tecih eder ???

rubicon ile tecdrah bence yakıt tüketimi , konfor , otoyol sürati gibi konularda kıyaslamak abesle iştigaldir... ayrıca tecdrahın otoyoldaki güvenli hızını nereden öğrendiniz ?
rubicon pahalı ve çok yakıyor onun yerine tecdrah alın. ne kadar komik geliyor kulağa yahu ?

fikirlerinize saygı duymak tabii ayrı şey , farklı düşünmek ayrı şey.
saygı elbette duyuyorum ama katılmıyorum.

siz de zaten tecdrah için ailenin 2.arabası olur diyorsunuz o zaman rubicona neden bu açıdan yaklaşmıyorsunuz ?

MARS' Alıntı:
Bu araç Wrangler Rubicon'un iyi bir rakibi olacak. Yeni vergilerle Rubicon 74.000 Euro. Kim alıp da araziye gider. Üstelik bir ailenin tek arabası olamayacak kadar konforsuzdur ve otoyolda 120 km'yi gecmemeniz tavsye edilir

yok artık ya. valla bu kadar da olmaz ama... hangi gerizekalı söyledi size rubiconla saatte 120 km nin üzerine çıkılmaması gerektiğini ?? nereden duyuyorsunuz ve nasıl inanıyorsunuz bu tip şeylere??

MARS' Alıntı:
Değerli arakadaşlar,
bir kaç konuyu aydınlatayım
ancak bu onların sanayi ile olan yakın akarablıklarını değiştirmez.
Sayın Mars. Sanayi ile akraba kaç vitara gördünüz. Vitara 'nın en yenisi 2003 modeldir. Fakat sağlamlığı ve dayanıklılığı ile bilinirler. Kendim başta olmak üzere oturduğum şehirde 5 arkadaşım vitara kullanıyor, hiç birimiz de sanayi ile akraba değiliz. Hem öyle olsa da bir aracı beğendirmek için başka bir markayı kötülemek niyedir?
MARS' Alıntı:
Değerli arakadaşlar,
Benim esas ilgilendiğim Travec Tecdhdrah denen şu garip isimli plastik kaportalı cip. Bu araç Wrangler Rubicon'un iyi bir rakibi olacak. Yeni vergilerle Rubicon 74.000 Euro. Kim alıp da araziye gider. Üstelik bir ailenin tek arabası olamayacak kadar konforsuzdur ve otoyolda 120 km'yi gecmemeniz tavsye edilir, yakıt yönünden de cebinizi boşaltır.
Bu garip isimli piyasaya çıkıp çıkmayacağı belirsiz bir araç Rubicondan konforlu mu olacak? Veya ailenin tek arabası olabilecek ne artısı var. Veya rubiconla 120 yi geçmek uygun değilken bu araçta güvenli mi , bunu nereden çıkardınız? Ben bunları demedim diyecekseniz o zaman rubicon la kıyaslarken bu tip lafların ne gereği var. Olay tamemen geyiğe döndü.

mstdgbkn' Alıntı:
yok artık ya. valla bu kadar da olmaz ama... hangi gerizekalı söyledi size rubiconla saatte 120 km nin üzerine çıkılmaması gerektiğini ?? nereden duyuyorsunuz ve nasıl inanıyorsunuz bu tip şeylere??
yukarıda yazıyor ya 120 yi geçmenin tavsiye edilmediği..

veteriner' Alıntı:
yukarıda yazıyor ya 120 yi geçmenin tavsiye edilmediği..

tamam işte :smiley: kim söyledi diyorum yani bunu o yukarıda yazan şahsa. kimden duyup gelip buraya yazmış ?

http://www.arabam.com/Test/Jeep-Wrangler-Rubicon-4x4-Unlimited/Detay-293614

olguncandan' Alıntı:
http://www.arabam.com/Test/Jeep-Wrangler-Rubicon-4x4-Unlimited/Detay-293614

Olgun Bey bu linkteki adamlar araçtan anlıyormuş gibi buraya link vermişsiniz. Burada bu işin kompetanları varken link filan vermeyin birşey ifade etmez...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri