Burada teknik özellikleri tartışırken, konuyu kişiselleştirmeye gerek yok. Bu arada ben dünyanın farklı coğrafyalarında çok farklı araçlar kullanmış biriyim. Nissan Patrol, Toyota CJ7, Chevy Silverado, Dhaiatsu,Suzuki, GMC gibi arazi arçları da bunların içinde. Duster'dan önce sevgilim çok oldu yani..)) Hala dünyanın en iyi arazi araçlarının Amerikanlar olduğunu savunurum. Ancak, Türkiyede araçlardan beklentileriniz ve koşullarınız önemli. Burada bir Amerikan alabilecek olanaklarım olmasına rağmen, vergisi, parçası, aşırı motor gücü ve yakışı, şehir içi kullanım zorluğundan dolayı benim beklentilerime uymuyor. Daha önce de bahsetmiştim, piyasayı saran melez araçlar bana uygun..Biraz orman yolu, kamp, bol şehir içi işe gidip gelme. az yakma, bol servis, makul fiyat. Bunları karşılayanlar freelander, qasqai, tucson,santafe,yeti,niva, duster..hepsi aynı melez araçlar. İçlerinde bana göre artısı fazla olan Duster'dı.
Konuyu dağıtmayalım, yukarıdaki beklentileri iyi değerlendiren üreticiler, hep ara modeller üretmeye başladılar. Techdrah da bu beklentilere göre tasarlanmış gibi geldi bana. Aşırı dayanıklılığı ile de övünüyor, bakalım başarısı ne olacak..