Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,691

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Discovery I 3.9 V8

Kullanılan: 129 53.3%
  • Discovery 2.5 TD

Kullanılan: 113 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    242
Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Tempus' Alıntı:
ender benim hormonlu td5 de 50 krs lar yakiyordu ama chipli , full offroad donanimli ve 33 lastikliydi.

v8 lpg ile td5 yakin degerler harciyor benim gordugum.

Kürşad'cım evet TD5 in biraz daha az yakaması lazım normal lastik ile büyük lastikle MT ile ise hemen hemen aynı yakması lazım ama fazla yakması td5'in bir V8 den çok mantıklı değil;

Benim kafamı karıştıran bir konu ise şu

Yol = Hız X Zaman 100 km bir yolu gitmek için 100 km= 100kmx1 saat değil mi

Gps ölçümlerine göre araçların sürat göstergeleri Yaklaşık 5%-10 % arası hatalı gösteriyor; bu durumda 100 ile giderken aslında 93 km le falan gidiyorsun ve saattle yaptığın gerçek km de 100 km yerine 93 olmuyor mu? ve sen 100 km yerine 93 km gidiyorsan eğer yakıt hesabını 93 km üzerinden yapmak gerekmez mi?

acaba sürat göstergeleri Farklı gösterirken Km ölçer doğrumu ölçüyor? Bunuda denedim bu da tam doğru ölçmüyor bence .

:smiley:))Azcık derin oldu ama aklımı kurcalıyor ne yapıyım

Etiketler

valla ender ben hesabini bilmem ama bundan sonra yapmayi planladigim discovery v8 olucak :smiley: fikrim tamamen degisti :smiley:

Tempus' Alıntı:
valla ender ben hesabini bilmem ama bundan sonra yapmayi planladigim discovery v8 olucak :smiley: fikrim tamamen degisti :smiley:

Kürşad'cım doğru olan yol o gibi :smiley: Suzukide kesmeyecek gibi seni :smiley: Disco 1 V8 süper bir araç hele yapılı olur ise tadından yenmiyor ben aracımı o çok seviyorum ondan çok nazar değiyor galiba

endy' Alıntı:
Kürşad'cım doğru olan yol o gibi :smiley: Suzukide kesmeyecek gibi seni :smiley: Disco 1 V8 süper bir araç hele yapılı olur ise tadından yenmiyor ben aracımı o çok seviyorum ondan çok nazar değiyor galiba

ender zaten suzukiyi hem denemek hemde bir gecis donemi araci olarak goruyorum, cok memnun kalirsam da 2. arac olarak tutucam, disco1 v8 projem kafamda hazir, cebimdede hazir oldugunda yapicam, tabu uygun ucuz bitik bir arac bulmam lazim :smiley:

Tempus' Alıntı:
ender zaten suzukiyi hem denemek hemde bir gecis donemi araci olarak goruyorum, cok memnun kalirsam da 2. arac olarak tutucam, disco1 v8 projem kafamda hazir, cebimdede hazir oldugunda yapicam, tabu uygun ucuz bitik bir arac bulmam lazim :smiley:

kürşatcım nası bir proje anlat bakim yardımım olurmu )))

keyifadami' Alıntı:
Tempus' Alıntı:

kürşatcım nası bir proje anlat bakim yardımım olurmu )))

abi sifirdan toplanan v8 discovery 1 , motor kaporta hersey elden gecicek 2010 v8 discovery 1 yapicam :smiley: ama ucuz bir arac bulursak
Mert kigili ninki gibi bir arac olucak yaklasik olarak. zaten seninle yapariz muhtemelen ;D

ohooo butun koy toplandik ;D ;D ;D

Yok mert ikiz gibi olmasinlar diye G4 yapmam muhtemelen ;D

keyifadami' Alıntı:
bildigim yok ! ama bende yeni arabamın rengini turuncumu yapsam diyorum :smiley:)))

abi sen bana disco 1 v8 duz vites cok ucuz ama toparlanabilir bisey bulursun :smiley: sonrada toparlarsin ;D

Kürşad bence sen beyaz yap bu disco 1 e hem çok yakıışıyor hem çamurda çok yakışıyor

endy' Alıntı:
Kürşad bence sen beyaz yap bu disco 1 e hem çok yakıışıyor hem çamurda çok yakışıyor

ya camel trophy sarisi olur, yada cok farkli bir boya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR