Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,691

Hangisini Tercih Edersiniz?

• Discovery I 3.9 V8

Kullanılan: 129 53.3%
  • Discovery 2.5 TD

Kullanılan: 113 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    242
Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

keyifadami' Alıntı:
bildigim yok ! ama bende yeni arabamın rengini turuncumu yapsam diyorum :smiley:)))

G4 turuncusu tüm LR lere çok yakışıyor, işin güzel yanı diğer marka sahipleri de çok beğendiği halde özenti gibi olmasın diye kullanmak istemiyor, yani LR ye tescilli bir renk gibi :smiley:

Etiketler

Deep' Alıntı:
G4 turuncusu tüm LR lere çok yakışıyor, işin güzel yanı diğer marka sahipleri de çok beğendiği halde özenti gibi olmasın diye kullanmak istemiyor, yani LR ye tescilli bir renk gibi :smiley:

Mert Bence LR ye tescilli bir renk ben G4 turuncusu bir land cruiser veya zj hayal edemiyorum

Deep' Alıntı:

ben klasik renç yapıyorum biraz kompak bir araba olacak bakan hayran kalabilir .. cidden renç konusunda düşünüyorum nasıl olsun diye araba yürüsün boyaya geldiginde karar vericem ..

keyifadami' Alıntı:
ben klasik renç yapıyorum biraz kompak bir araba olacak bakan hayran kalabilir .. cidden renç konusunda düşünüyorum nasıl olsun diye araba yürüsün boyaya geldiginde karar vericem ..

abi nasilsa vurup kiricaksin garaj arabasi olmiycak cok dert etme :D

keyifadami' Alıntı:

Abicim kesinlikle G4 bence :smiley: kompak yani bobtail mi? :smiley:

endy' Alıntı:
Kürşad bence sen beyaz yap bu disco 1 e hem çok yakıışıyor hem çamurda çok yakışıyor

Benimde arazi araçlarına en yakıştırdığım renk beyaz ;)

[attachment=1]

3370909666_ef89d7661d_b.jpg

D III ten arazi aracı olmaz diyenler arkadaki siyah araca baksınlar ;D

hsbasar' Alıntı:
D III ten arazi aracı olmaz diyenler arkadaki siyah araca baksınlar ;D

olmaz demiyoruzki , belgradda 5 hafta ust uste ziplatip camurlara oturrugumda sasesini , toplam kac paraya kaporta hasarlarini ve mekanik-elektronik arizalarini yaptirirm onu bilmiyorum, :smiley: kisirkaya plajinda kumda oynarken aks kiranini gordugumuz bir arac bu bende discovery 3 ve 4 le off road yapmak ciddi zengin adam isi. Off roaddan donunce araci borusan servise birakip ne gerekiyorsa yapin faturayi yollayin diyebiliyorsan, muhtesem bir arac olur

oysa yanindaki discovery 1 i kirsan kirsan sana ne kadar masraf cikartabilir? ve discovery 3 un arazide yaptigi neyi yapamaz?

Tempus' Alıntı:
olmaz demiyoruzki , belgradda 5 hafta ust uste ziplatip camurlara oturrugumda sasesini , toplam kac paraya kaporta hasarlarini ve mekanik-elektronik arizalarini yaptirirm onu bilmiyorum, :smiley: kisirkaya plajinda kumda oynarken aks kiranini gordugumuz bir arac bu bende discovery 3 ve 4 le off road yapmak ciddi zengin adam isi. Off roaddan donunce araci borusan servise birakip ne gerekiyorsa yapin faturayi yollayin diyebiliyorsan, muhtesem bir arac olur

abicim bizde bugün alıp belgrada gidelim demiyoruz ki ;D 10 sene sonra bu arabalarda bizler için ulaşılabilir olacak.
O gün geldiğinde bizde araziden çıkınca Hüseyin usta şuna bir bak diyebileceğiz ;D

Üniversitedeyken Camel tropy izleyip Discolara hayran hayran bakıyorduk, bugün biniyoruz. Aradan geçmiş 15 sene ;D
Yaşım da meydana çıktı ama olsun ;D

Bu arada D III ün defenderın çıkamadığı rampada 3 teker üstünde durup kalktığını hiç söylemiyorsun ;D

abi 10 sene sonra bu arabalar off roada sokup cikan zararlari, hasarlarida makul fiyatlarda karsilanabilir hale gelirse tabiki dusunulebilir. Ama 50 sene onceki mekanik araclari hala kullandigimizi dusunursek, 10 sene sonrada bence en sorunsuzu gene mekanikler olur

hsbasar' Alıntı:
Benimde arazi araçlarına en yakıştırdığım renk beyaz ;)

[attachment=1]

İşte bu süper... ne de olsa SİYAH -BEYAZ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR