Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,654
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

gezgin HC' Alıntı:
Araç harika olmuş.
Doğrusu performans için EGR iptali de akıllıca.
Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah ...

çok teşekkürler
:smiley:

son modifiye Dakar stickerları ;D
[attachment=1]

IMG_1990.jpg

Etiketler

Hoşgeldin; süper geçmiş Sünnet resimlere baktım :smiley:

Dakar Sticker'ı bende arıyorum nerden aldın abi bir de ne kadara aldın boyut çeşitleri nasıl

endy' Alıntı:
Hoşgeldin; süper geçmiş Sünnet resimlere baktım :smiley:

Dakar Sticker'ı bende arıyorum nerden aldın abi bir de ne kadara aldın boyut çeşitleri nasıl

Maslak oto sanayide bir folyocu, tabelacı var, internetten ona indirttim, onda şu an var, istediğin renk ve malzemeye ve istediğin ebat yapabiliyor, ben araca yazın pasta cila yaptıracağımdan pek abartmadım pasta ciladan sonra daha büyük bişeyler yapıcam sanırım dakar yazısı olmadan sadece amblemi tüm kaputa yapabilirim :smiley:

teşekkürler bu arada keşke sende gelseydin baya eğlendik boluda :smiley:

Bir maslağa gittiğimde sana sorarım bilgilerini de yaptırayım ufak iki tane bagaj yan camlarına

Çok gelmek istedim de çok işim vardı cumartesi istanbul'da erken bitirsem gene çıkacaktım ama olmadı bir başka etkinlikte inşallah; hatta yakın zaman da baharda Bir LR gezisi düzenleyelim birlikte; yada kamplı bir gezi ypalım yakın civarda

endy' Alıntı:
Bir maslağa gittiğimde sana sorarım bilgilerini de yaptırayım ufak iki tane bagaj yan camlarına

Çok gelmek istedim de çok işim vardı cumartesi istanbul'da erken bitirsem gene çıkacaktım ama olmadı bir başka etkinlikte inşallah; hatta yakın zaman da baharda Bir LR gezisi düzenleyelim birlikte; yada kamplı bir gezi ypalım yakın civarda

Ender bende tam olarak oraya yaptırdım, o siyah deneme gibi bişeydi

ışık vurduğunda parlayan bir folyo var ona yaptırdım.
[attachment=1]

dakar.jpg

Arka fren diskleri orjinalleriyle yenilendi, ön diskler taşlandı, tüm fren balataları orjinalleriyle değişti.

Şnorkel takıldı
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_0058.jpg

IMG_0059.jpg

IMG_0060.jpg

IMG_0063.jpg

IMG_0064.jpg

kürşatçım hayırlı olsun çok güzel olmuş ve yakışmış ,çok derinlere dalma ,şnorkel var diye , birde bir tavisyede daha bulunayım ,şöför koltuğu altında bulunan şanzuman beynine çok dikkat et ,derin su geçişlerinde veya bir şekilde korumaya almaya çalış kardeşim ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
kürşatçım hayırlı olsun çok güzel olmuş ve yakışmış ,çok derinlere dalma ,şnorkel var diye , birde bir tavisyede daha bulunayım ,şöför koltuğu altında bulunan şanzuman beynine çok dikkat et ,derin su geçişlerinde veya bir şekilde korumaya almaya çalış kardeşim ;D ;D ;D

saolasın abi :smiley:

o beyini poşetle sarsam filan ısınırmı acaba yada ona akvaryummu yapsam ;D vardır bir çözümü araştırayim biraz.

cihanülker' Alıntı:
yani su geçirmez bir şekle getirsen iyi olur ,özellikle halı nemlendimi beyin sapıtıyor bazen :D

halı hakkındada projemiz var üstüne plastik kaplama yapıyorlarmış ona bir bakıcam

Kürşad, bir de şu arka tampon işini çözersen tamamdır. Sanki Bearmach'da Disco için Heavy Duty arka tampon görmüştüm.

nkurtkaya' Alıntı:
Kürşad, bir de şu arka tampon işini çözersen tamamdır. Sanki Bearmach'da Disco için Heavy Duty arka tampon görmüştüm.

vallahi zaten sirada yan slidelar ve arka tampon var ama agrisiz acisiz halletmeye calisiyorum , 2-3 hafta ustayi bekleyip tamponsuz gezmeden :smiley:
bearmarch da varmi bilmiyorum ama huma ya sordum yoktu, kayalardan bugun britparth katalogu aldim onada bakayim, ama her halukarda onlarin stokda yok ismarlanirsada 1 aydan once gelmez. on tamponuda kafamdaki tasarima gore yaptiricakdim ama bu usta bekleme derdinden hazir bulup aldim.

http://www.sahibinden.com/tubular_winch_bumper_ba_5680a_discovery_2_icin_vinc_tamponu-35WQQaXQQ22009409WQQpXQQdisplayitem?

hüma oto yeni getirtmiş sanırım, daha önce sadece defender için vardı
bu modeli çok yakıştırıyorum ben :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR