Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,650
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

crona' Alıntı:
büyük lastik dezavantajı ve motora uyguladınız egzoz gazı geri dönüşümü iptalinden sonra sagladınız avantaj ile aracın yol kullanımı nasıl oldu?
merak ettiigim günlük kullanımda ki performansı?

sadece egzoz gazı dönüşümü yapılmadı, buna ek olarka chplendi ve orta susturucuda iptal oldu. Şu an araba standart hali ve standart lastikli halinden 33 lastiklerle daha hızlı ve daha atik :smiley:

Etiketler

:D bu arada bişe sormak ıstıyorum konuyu ne zamandır takip edıyorum fakat karsılasmadım.. land roverlara procomp ya da mayki thompson cantlardan olmuyormu?
ya da land roverın kendıne has orjınalınden genıs tabanlı bır cantı varmı?

doktor_33_01' Alıntı:
:D bu arada bişe sormak ıstıyorum konuyu ne zamandır takip edıyorum fakat karsılasmadım.. land roverlara procomp ya da mayki thompson cantlardan olmuyormu?
ya da land roverın kendıne has orjınalınden genıs tabanlı bır cantı varmı?

Land Roverlara genelde kendi jantlarindan baskasi olmuyor, hatta discovery 1 ile discovery 2 lerin jantlari bile farkli, yurtdisinda bunlar icin yapilan guzel jantlar var, offroad icin ama turkiyede bulmak imkansiz

discovery-V8' Alıntı:
Dağ gibi olmuş valla , Caponlar hasedinden çatlayacak ;D ;D

Saol abi :smiley: G4 yaparsam birde kadayif ustune kaymak olucak insallah ;D

Caponlarda G4 olmuyordu dimi , onlarda varmi boyle ekspedisin gibi bisi ? ;D ozel renk filan ;D

Tempus' Alıntı:
Saol abi :smiley: G4 yaparsam birde kadayif ustune kaymak olucak insallah ;D

Caponlarda G4 olmuyordu dimi , onlarda varmi boyle ekspedisin gibi bisi ? ;D ozel renk filan ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D hiç bir markanın böyle özel bir rengi yok, hep LR , CT sarısı , G4 turuncusu ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D hiç bir markanın böyle özel bir rengi yok, hep LR , CT sarısı , G4 turuncusu ;D ;D ;D

bak sonuca varmasi ne kadar kolay ;D
ne demis eski bir turk buyugumuz Go Beyond ;D ;D ;D

Ben en çok bu fotoğrafını sevdim.

[attachment=1]

IMG_0067.jpg

yok zaten ellesemicem boyle giderse, etrafimda cok G4 var psikolojik baski yapiyorlar sadece :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri