Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,651
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

ilkakdeniz' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/tubular_winch_bumper_ba_5680a_discovery_2_icin_vinc_tamponu-35WQQaXQQ22009409WQQpXQQdisplayitem?

hüma oto yeni getirtmiş sanırım, daha önce sadece defender için vardı
bu modeli çok yakıştırıyorum ben :smiley:

bu on tampon, bana arka lazim :smiley:

Etiketler

Disco I için var ama Disco II'ye uyarmı bilemem.
Yine de model olarak orijinal ve güzel.
http://www.paddockspares.com/pp/OFF_ROAD/Bumpers_-_Heavy_Duty/Discovery_1_Heavy_Duty_Rear_Bumper_-_from_MA081992_%28300_series%29_-_with_light_cutouts.html

nkurtkaya' Alıntı:
Disco I için var ama Disco II'ye uyarmı bilemem.
Yine de model olarak orijinal ve güzel.
http://www.paddockspares.com/pp/OFF_ROAD/Bumpers_-_Heavy_Duty/Discovery_1_Heavy_Duty_Rear_Bumper_-_from_MA081992_%28300_series%29_-_with_light_cutouts.html

sinanin yaptirdigini gordum oda guzel olmus, sadece stoplari ve sinyali koruyacak bisey yapmayi unutmuslar oda ilk gezide anlasilmis ;D onun aynisindan yaptirabilirim. birde once orhan ustayla konusayim

Bu mu? Evet stopları korumak gerekiyormuş :smiley:

1209.jpg

hahaha evet bu :smiley:

ama sanirim sorun tamponda degilde stoplarin baglantilarinin gecmeli ve saglam olmamasindan, bakalim onumuzdeki hafta da bu arka tampon ve yan slide isine bakicam

REsimden kısa ve yüksek görünüyor tampon ki gayet iyi, uzaklaşma açısı iyileşmiş. Çelik olması da kırılmaması açısından önemli. Bence yeterli. Stopların bağlantısı da halledilirse güzel bir çözüm olur.

nkurtkaya' Alıntı:
REsimden kısa ve yüksek görünüyor tampon ki gayet iyi, uzaklaşma açısı iyileşmiş. Çelik olması da kırılmaması açısından önemli. Bence yeterli. Stopların bağlantısı da halledilirse güzel bir çözüm olur.

evet bende begendim benzin deposunada uzanan koruma kismida guzel.

Kürşad'cım harika olmuş, snorkel bence çok yakışıyor bu arabaya, safari zaten kendi başına karizmatik güle güle kullan

son hali böyle bişey oldu, G4 rengine dönebilir her an, çok gaz veriyorlar zor tutuyorum :smiley:

[attachment=4]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_0066.jpg

IMG_0067.jpg

IMG_0065.jpg

büyük lastik dezavantajı ve motora uyguladınız egzoz gazı geri dönüşümü iptalinden sonra sagladınız avantaj ile aracın yol kullanımı nasıl oldu?
merak ettiigim günlük kullanımda ki performansı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR