Diferansiyel Kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,440
Ynt: Difransiyel Kilidi

Mustafa abi şimdi İsoff B.yardımcısı Selaattin beyle görüştüm..Durumu izah ettim.
kendisi yalçın beyin de aracına takan ustanın Nihat usta olduğunu ..konusunda ARB için usta olduğunu söylediler..
Yedpa kayışdağı nın yanındaymış
Nihat usta aynı zamanda klup üyesi ve yarışçı...

İlgilenebilirsiniz..

Etiketler

Vaktiniz varsa şimdi Selaattin beyde oradaymış gelebilirsiniz veya salı klüpte görüşelim der...

OK. Uğur. Bir aksilik olmaz ise salı günü kulübe gidicem. Yalçın ve Ahmet'le konuşurum...
Nihat ustayı biliyorum... Selahattin'le de Yedpa'da sık görüşüyoruz.
Ondan ve Cengiz Özel'den de (ki bu konuda üstatdır) detaylı bilgileri alırım...

Yaa...Mustafa abi ..yırtınıp duruyoruz burada...madem bu kişileri zaten tanıyorsunuz daha ne bekliyorsunuz...Konuşup bilgi alın ve GERÇEKTEN İSTEKLİ İSENİZ sistemi yaptırın...

İnşallah gönlünüze göre olur....

Uğur'cuğum, bu iş bir sanayi-sektör...???... Herkes senin-benim gibi samimi ve içten olmayabiliyor...
Bilgiyi, tavsiyeyi alıyorsun... alamıyorsun... bazen bakıyorsun ki ucu farklı bir yerlere doğru gidiyor...
Bu araç modifiye işinde genellikle gördüğüm; ilk yapımlarda ya kazıklanma vardır, ya yanlış işçilik,
ya yanlış/eksik yönlendirilme, ya da cahillik... İkinci, üçüncü yapımlarda artık ustalaşma ve doğrular...
Derin mevzular yani... Görüştüğümüzde detaylı konuşuruz.
Sevgiler

Evet Mustafa abi haklı olma ihtimaliniz yüksek..madalyonun öbür yüzündende bakıyorsunuz..
Sanayi_sektör....
Bizlerin bu yanlış çarka kapılacak lüksümüz yok....

MK51' Alıntı:
Cem, sen yükselkme kitini taktırırken, arka makaslara extra bi şey yaptınmıydı?
Benim makaslar seninkine göre daha düz, arabanın arkası da daha düşük.

Onun makasla ilgili olduğunu sanmıyorum abi. Aynı kitlerimiz bildiğim kadarıyla. Senin arabayla ilgili bi durum. Senin arkada viraj demiri de yok. Biri ilgilenmiş orayla.. Gerçi yükseltmen çok kolay. Abi bu arada senin arabada sağa sola çekme var mı ve pitman kolun standart mı?

Cem,

Powertrax Richmond Gear'ın
Detroit Eaton'ın markası
sistemler birbirlerine çok benzer. Eaton çok daha kuvvetli ve bilindik şirket...

Yedpa'ya gitmeyi düşündüğün bir gün haber ver ben de geleyim.
Şu arabaları bir daha yan yana koyalım. Altlarını inceliyelim...

Senin arka viraj demirleri off-road'da rahatsızlık vermiyor mu?....
Bu meretler asfalt dışında durmalı/olmalı mı? olmamalı mı?....

Valla arka viraj demirinin rahatsız edeceği kadar zorlamamış olabilirim ama ön illaki sökülmesi gerekli lastiğin basması için. Arkayı tamamen iptal edenler var çok. Sen abi normal kullanımda asıl eksikliğini hissediyor musun?

viraj demirini bir hendekte koparmistim, cok ekstrem bir artikülasyona girdiğinizde zaten kopacaktır ama sizin araçlar biraz daha farklı makas olduğu için, makaslar helezon kadar esnemez belki de o yüzden gerek kalmayabilir sökmeye, en iyisi araziye girip görmek koparsa kendiliğinden kopsun :smiley: kopması bi sıkıntı yaratmaz

Vay..Mert nasılsın...özletme kendini o kadar...yani ne yapalım bizde mi bröveli dalgıç olalım:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR