Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

ben yine pek ağaç göremedim ya neyse :smiley:)
bu arada sayımız hızla artıyor ne guzel .......
ayağım ugurlu mu geldi ne :p

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

kucakta taşımak :smiley:
valla onu gruptaki arkadaşlarla oturup bir konuşmak lazım :smiley:

Benimde ilk doğa yuruyuşum olacak herhalde fazla yormazlar :smiley:

biz kimseyi yormuyoruz arkadaşlar emin olun :smiley:
yelda ya sorabilirsiniz :smiley:

Osman ilk yürüyüşün ise sana şimdiden başarılar.

Cuma ve Cumartesi akşamları karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye özen gösterin. Bol makarna ve pilav - patates.
Dağda öğlen yemeğinde yemek içinde doğal şeker içeren besinler (Haşlanmış Patates - Patates Salatası - Börek -kıymasız ve hafif salata malzemeleri)
En az 1.5 lt su.

Sibel sana gelince hamsın kucakta taşınmayı düşünüyorsun.
Ama tek parça mı yoksa çok parça olarak mı.?
;D

Yürümekte zorlanırsanız Kızılay Kampına ulaşmadan ana mola verip Doğançay'a doğru dönüşe geçeriz merak etmeyin.

günaydın yürüyüşe eşlik edecek olan arkadaşlarım :smiley:

Herkese günaydın :smiley: Evet ilk yürüyüşüm bakalım nekadar ham kalmışım ;)

günaydın herkese:smiley:
sizinle beraber güzel bir gezi olacağı düşüncesiyle düşünmeden geliyorum dedim ama önümüzdeki hafta burun ameliyatım var geçen ay soğukalgınlığı nedeniyle ertelemek durumunda kalmıştım açıkçası böyle bi riski göze alamıyorum:((
ameliyattan sonra iyileşir iyileşmez yeni gezilerde görüşmek üzere:smiley:

makarna :smiley:
evet evet benim yorulmama sebebim buydu galiba...
en az bir italyan kadar çok makarna yediğim için :smiley:

Jasmin tekrar bizle yürümeye karar verdiği için listede değişiklik yapmıyoruz :smiley: Varmı başka gelen ?

tekrar merhaba:smiley:
kararsızlığım için özür dilerim öncelikle..tereddütte kalmıştım ama engin bilgi ve tecrübeleri olan deneyimli arkadaşlarımızdan aldığım geribildirimlerle bir sorun olmayacağını düşünerek geziye katılmaya karar verdim:smiley:
desteği için osman ve yeldaya tekrar teşekkür ederim:smiley:

01-) TezzMertek
02-) Yelola
03-) matiate
04-) Ozzz
05-) ozcour
06-) ozhtc35
07-)Jasmin

hadi hayırlısı diyeyim bende :smiley:

yalnız tüm siteler yağmur gösteriyor pazar gununu ...

yani yağmursa ben evden ruhumla kalben eşlik ederim sizlere :smiley:

Cumartesi günü bakmak lazım Yelda hanım hava her an değişebiliyor :smiley: Bakarsınız yağmaz

:smiley: bekleyip göreceğiz bakalım...
yalnız hava açık olurda başladıktan sonra yağarsa kötü.. Murat'la Ömer rotayı bozmaz...yurutur bizi :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri