Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Yağmurluk varsa hiç birşey olmaz :smiley: severim ben yağmuru ama fazla olmamak kaydı ile

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

yok Murat ile Ömer zorla yürütmez :smiley:
anlayışlı insanlarız biz :smiley:
aloooo Murat :p

göreceğiz tabii...
kısmetse :smiley:

Yanıtlar ;
Sibel ; Cumartesi günü güzel bir karbonhidrat diyeti yapıp, uygun kıyafetler ve ayakkabılar ile etkinliğe gelirsen zorlanmazsın korkma.
İnce bir yağmurluk çantanda olsun ama.

Ulaş ; Hayatta gelmezsin çünkü %99 Kentkart'ın yoktur. ;D

Yelda ; İzmir'e şakır şakır yağmur yağarken biz günlük güneşlik havada yürüyorduk.
21 Aralık Harmadanlı - Egekent ,
18 Ocak Evka-3 - Çiçekli köy parkuru.

Maksat güzel hava da yürümek olsa hiç program yapmayalım daha iyi.

Ayrıca hava güzel yürüyoruz. Aniden yağmur bastırınca ne yapacağız ki. Yürüyeceğiz Tabii.
;D ;D

Bu arada unutmadan buluşma noktamız Alsancak Camii Önü durak köşesi. Taksi durağı - Trafik ışıkları.
Farklı semtlerde (Bornova ve KSK'de) oturan var mı?

Aniden yağmur bastırınca duracağız... Ömer çardak kuracak :smiley:

Seri yanıtlar içinden kendiminkini alayım ;D ;D ;D

Bir devlet memuru olarak doğal olarak KentKart'ım var :smiley: Hatta yoğun kullanımdan dolayı boyası epey de silinmiş. Buna seviniyor muyuz bilmiyorum ama tahminleme konusuna biraz daha çalışmalısın :smiley: :smiley: :smiley:

Ama Ulaş; pusulasız/haritasız oryantiring ve doğa yürüyüşünü aynı tabakta sevmiyor dersen ona katılırım bak ;D ;D ;D

Google Earth üzerinden rota belirleyip gidiyoruz Ulaş.
Nirengi nokatalarının koordinatlarını GPS ye aldım.
Rota oluşturdum. (biraz hazfıza sorunu var ya çözeceğim inşallah)
Pazar günü bu kayıtlara göre yürüyeceğiz.

Siz Dedak ile yürümüştünüz , aklıma geldi o etknliğin fotolarını bir inceleyeyim.
:smiley:

çardak mı kuruyorum ben :smiley:
''anlayışlı insanlarız biz'' deyişimden bu mu anlaşıldı :D

Bu Çardak işine yarar sanırım Yelda ;

P2019648.jpg

Murat
yelda nın kast ettiği bu ise,üzerine naylon gereriz olur biter :D

ooo... bayağı bir kolaya kaçma durumu sezdim.. üstelik o çardak başka rotada...

dağcı dediğin biraz yaratıcı olmalı değil mi... biraz da pratik.. yoksa doğa da hayat zor :smiley:
yol arkadaslarına (yani yenilere ) yardımcı falan olmalı di mi ama.... :p

grupla ilk yürüyüşümü yağmurda yapmak istemiyorum :D

umarım yürürken yağmaz...

valla bende şimdi okudum yazdıklarınızı :smiley:
bencede yağar böyle yazarsanız sürekli
ne bu yağmur yağmur yağmur :D

Hafta sonu İzmir de Hava Durumu ;

HaftasonuHava.png

Link ;
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU041|IZMIR&metric=1

cumartesi güneşliymiş yarın gidelim o zaman :smiley:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri