Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

pazar sabahı otobüste bakalım kaç kişi olacağız :smiley:

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

ben dogrudan asıl duraga gelsem.. ok. mi :smiley: 8.00 de.

Alsancak camii önüne kimler gelicek buluşma için? Sanırım karaşıyaka tarafında olanlar direk geçecekler. Sap gibi beklemiyeyim :smiley:

ben yağmur yağmaz da sabah geziye katılırsam, Osman abiyle beraber geleceğimiz için, abinin sorusuna aynen katılıyorum :smiley:))

Günaydınlar tam teçhizat hazır olmama rağmen hava muhalefetinden dolayı gelemiyorum bilginize sunarım :(

Ben de katılamadığım için üzgünüm, sabah saat 6 buçukta bu durumu netten paylaştık Osman abiyle, umarım yürüyüşe katılan arkadaşlar zararsız ziyansız zorlanmadan dönerler bu yağmurdan...

Etkinliğiniz sonrasın da ayrıntıları fotoğraflarınızı bizlerle paylaşacağınız linki veriyorum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24556.msg198296#msg198296

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR