Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,442
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

umutcelikel' Alıntı:
Aslında en sağlıklısı Defender sahibi olmadan Defender sevdalısı olmak ;D ;D ;D ;D ;D

Bu sözü çok beğendim...

Keşke bu sevda böyle kalsa ama sonunda mutluluk olacak gibi.

Etiketler

Bazen İngilterede mi yaşasaydık acaba dediğim de oldu. Aşağıdaki linke bakarsanız ne dediğimi anlarsınız.

http://www.landroversuk.co.uk/defendersales.aspx

Serhat bey nereden buldunuz bu siteyi bi an benimde ingiltereye gidesim geldi
valla süper
ee nede olsa ana vatanı
kolay gele

reis35' Alıntı:
Serhat bey nereden buldunuz bu siteyi bi an benimde ingiltereye gidesim geldi
valla süper
ee nede olsa ana vatanı
kolay gele

Sevdalı olmak çok şey kazandırıyor insana, bende daha ne siteler var... Bazen kendimi İzlanda buluyorum, bazen avusturalya da. Bazen Amerikada yım bazen de fransa da.

Çok geziyorum ben çokk.....

:smiley:

sertem41' Alıntı:
Sevdalı olmak çok şey kazandırıyor insana, bende daha ne siteler var... Bazen kendimi İzlanda buluyorum, bazen avusturalya da. Bazen Amerikada yım bazen de fransa da.
Çok geziyorum ben çokk.....
:smiley:
Bayağıda ucuza geliyordur :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Bayağıda ucuza geliyordur :smiley:

Evet ama ben diğerini tecih ederim yinede, bir kaç ülkeye dah gidip ondan sonra oturup DEFENDER la emekliliğimizi yaşıyacağız.

;D ;D ;D ;D ;D

Hamdi SEZER' Alıntı:
selam ceyhun aramiza hos geldin,bende almanya stuttgart,da yasiyorum.bende cok düsündüm buradanmi türkiye,denmi alayim diye,ve sonunda türkiyeden aldim ve toplattirdim.buradan götürünce gümrük ücretiyle daha pahaliya malolur diye düsünüyorum.hayelleriyin gerceklesmesi dilegiyle hosca kal.

slm Hamdi bey
ben recklinghausendayim bochum yakinlarinda sizin defendere gordüm cok harika olmus yani sade ve cok hos gözüküyör ama cok emek harcanmis sanirim kardesiniz oluyor toplatan kisi bakalim bizede kismet olcakmi alip toplatmak hayirlisi diyelim izne gidiyormusunuz size saglikli keyifli güzel tatilller ve yeni defenderenizla kasasiz belasiz sürüsler diliyorum slmlar

ceruto' Alıntı:
Selam Hamdi bey
ben recklinghausendayim bochum yakinlarinda sizin defendere gordüm cok harika olmus yani sade ve cok hos gözüküyör ama cok emek harcanmis sanirim kardesiniz oluyor toplatan kisi bakalim bizede kismet olcakmi alip toplatmak hayirlisi diyelim izne gidiyormusunuz size saglikli keyifli güzel tatilller ve yeni defenderenizla kasasiz belasiz sürüsler diliyorum slmlar

hamdi bey'in aracı gazi abi toplattı, bende bazı fikirler vermiştim araç toplanırken hatta espri konu olmuştu mevzu, ben soruyorum hamdi abiye telefonda "bütçe sınırsız dimi abi?" oda "sınırsız" deyince nacizane fikirlerimizi uyguladık araca. hamdi abide geldiğinde tavan sepetini araştırmaları sonucu alüminyum malzemeden yaptırdı ve harika oldu ;) hamdi abi geldiğinde toroslarda 4 gece defenderlarla gezip kamp yapacağız. ağustos sonuna doğru bekliyoruz abimizi :D

bora1071' Alıntı:
hamdi bey'in aracı gazi abi toplattı, bende bazı fikirler vermiştim araç toplanırken hatta espri konu olmuştu mevzu, ben soruyorum hamdi abiye telefonda "bütçe sınırsız dimi abi?" oda "sınırsız" deyince nacizane fikirlerimizi uyguladık araca. hamdi abide geldiğinde tavan sepetini araştırmaları sonucu alüminyum malzemeden yaptırdı ve harika oldu ;) hamdi abi geldiğinde toroslarda 4 gece defenderlarla gezip kamp yapacağız. ağustos sonuna doğru bekliyoruz abimizi :D

Boracım selam;

Nasıl durumlar, aracı çıkarmışın en sonunda satışa. Yapamadık be Boracım, olmadı kısmet değilmiş.

Umarım herşey gönlünce olur.

Selamlar, sevgiler.

sertem41' Alıntı:
Boracım selam;

Nasıl durumlar, aracı çıkarmışın en sonunda satışa. Yapamadık be Boracım, olmadı kısmet değilmiş.

Umarım herşey gönlünce olur.

Selamlar, sevgiler.

abi iyiyim. araca haftaya kısmetse t max vinçte alıyorum aslında ;) ilanı eylül ortası gibi kaldırırım belki geziler başladığında araçsız kalamam gerçi herşey kısmet, birazda abide motoru satalı 3 ay oldu ama enduro gezileride kışın iyi oluyordu :D bir ara kayseri yada alanya taraflarına gidip tdi defenderda kullanmam lazım ;)

sertem41' Alıntı:
Bazen İngilterede mi yaşasaydık acaba dediğim de oldu. Aşağıdaki linke bakarsanız ne dediğimi anlarsınız.

http://www.landroversuk.co.uk/defendersales.aspx
en ucuzu 7500 tl ne güzel bir de pırıl pırıl ahhhhh.

Herkese merhaba,

Konu başlığını yeni gördüm ve tamamını okudum. Böyle bir konu başlığının gerekli olduğu daha da ortaya çıkmış, ben de kendimi tek sanırdım :D ve konuya ilgi gösteren tüm arkadaşlara, kendi adıma teşekkür ederim.

Geçen 6 ay içerisinde, çeşitli sitelerde satılık Defender'ların çok büyük kısmını ( Tamamını görememiş olabilirim ) takip ettim, bazılarını gidip inceledim. Bulduklarımın hepsi; ya full toplanmıştı ve donanımlı idi ya yürümesi için çok para gerektiriyordu. Yakın bir geçmişte benim de kılpayı kaçırdığım ve hala aklıma geldikçe üzüldüğüm bir Defender var.

Bir yerde, beni bekleyen bir Defender'ım olduğuna inanıyorum ;D

Defender hedefi (miz ) dahilinde, yakaladığım ilanları ve bilgileri buradan sizlerle paylaşacağım. Defender'ı olmayan Defender sevdalısı herkesin, gönüllerinden geçen Defender'a ulaşmasını diliyorum ( Kendim dahil ;) ).

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu sene defender işi suya düşecek gibi görünüyor motorumu satamadım malum sitede satışda ama arayan soran yok maalesef
bi satsam 110 TD kestirdim gözüme ekstradan bütcede yok kısmet belki ay sonuna kadar satılır zaten yaz geç geldi yağmurlardan
doğru düzgün binemedim bile e artık kışda kasım da gösterir yüzünü kasıma kadar bineceğiz baharda tekrar satışa kimbilir belki
bir süpriz olur satmamada gerek kalmaz. ;)

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese merhaba,

Konu başlığını yeni gördüm ve tamamını okudum. Böyle bir konu başlığının gerekli olduğu daha da ortaya çıkmış, ben de kendimi tek sanırdım :D ve konuya ilgi gösteren tüm arkadaşlara, kendi adıma teşekkür ederim.

Geçen 6 ay içerisinde, çeşitli sitelerde satılık Defender'ların çok büyük kısmını ( Tamamını görememiş olabilirim ) takip ettim, bazılarını gidip inceledim. Bulduklarımın hepsi; ya full toplanmıştı ve donanımlı idi ya yürümesi için çok para gerektiriyordu. Yakın bir geçmişte benim de kılpayı kaçırdığım ve hala aklıma geldikçe üzüldüğüm bir Defender var.

Bir yerde, beni bekleyen bir Defender'ım olduğuna inanıyorum ;D

Defender hedefi (miz ) dahilinde, yakaladığım ilanları ve bilgileri buradan sizlerle paylaşacağım. Defender'ı olmayan Defender sevdalısı herkesin, gönüllerinden geçen Defender'a ulaşmasını diliyorum ( Kendim dahil ;) ).

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Aramıza hoşgeldiniz;

Güzel düşünceleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler.

Bu eksikliği görüp bir grup kurup en azından bilgilerimizi burada diğer sevdalı arkadaşlarla paylaşırsak daha faydalı olacağımızı düşünerek bu başlığı açmaya karar vermiştim, görüyorum ki çok da iyi yapmışız.

Her konuda duygu, düşünce ve bilgi anlamında paylaşımlara açığız, keyifli paylaşımlar dilerim.

Saygılarımla.

Serhat Temizce

beyin ifade ettiği 5000 tl araç satılmış bilginize.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR