Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,442
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

erkan_coşkun' Alıntı:
Sanırım mesajımı tam açıklayarak yazmadım tam da sizin dediğiniz gibi mevcut olan parçaları kullanabileceğim bir döküntü defender arıyorum ben onu adam edebileceğime inanıyorum çünkü mevcud olan parçalar oldukça kullanışlı ve fazla benim için şasesi olsun motoru düz dizel olsun birde dökük kupası olsun bana yeter. İlginiz için teşekkürler
öyle bir araci ankara kirikkalede 3-4 bin liraya bulabilirsiniz arkadasim.en azindan bir tanesini cürümekten kurtarmis olursunuz ;D

Etiketler

Hamdi SEZER' Alıntı:
bu kadar cok defender sevdalisi varken,bu defenderler ankarada cürüyüp gidiyor... :mad:neden acaba..??
MKE hurdasan bünyesindeki o mezarlığı bende gezdim .. ne yazıkki araçlar hurdalık içerisindeki iç-dış hırsızlıklardan dolayı pek çoğu gerçek değerinde değil.
mesela bu işi profosyonel yapanlar 3 bin TL gibi en ucuz bir aracı alım için işlem yapıyor ama aracı ordan çıkarmadan içeriden aldıkları destekle ( !! ) ordaki diğer yan yana duran daha pahalı araçlarda ne kadar işe yarar parça var değiştiriyor yada çalıp kendi alacağı araçlara takıyorlar..
listeye bakıyorsunuz 5,500 TL lik bir araç ama şase ile kırık dökük bir kaportadan başka içinde birşey kalmamış....

irfan acar' Alıntı:
evet ulaştım sonunda .görüştüm banada fazla uzakta değil ama..motor arızası 3.000 tl yi geciyor bence dizel olsaydı değerdi..teşekkürler

İrfan Bey, aracın fotoğraflarını zaten burada koymuştum ben, fotoğraflara çok aldanmayın, konuştuysanız aracı mutlaka görün derim ben.

Hamdi bey diyelim ki oradan bir defenderi almaya karar verdik ve aldık plaka çıkarmak aracı trafiğe sokmak bize yaklaşık olarak ne kadara patlar?

erkan_coşkun' Alıntı:
Hamdi bey diyelim ki oradan bir defenderi almaya karar verdik ve aldık plaka çıkarmak aracı trafiğe sokmak bize yaklaşık olarak ne kadara patlar?
o konuda fazla bir bilgim yok,birtane almaya gitmistik almaktan vaz gectik.biraz daha toplusunu 89 madel düz diezel ini 11,000 aldik yaklasik 17,000 de masraf etdik, daha bitmedi 5,000 daha harcamayi düsünüyoruz.cünkü defendere ne yapsaniz yakisiyor.acikcasi defendere asigim ben.

Hamdi SEZER' Alıntı:
bu kadar cok defender sevdalisi varken,bu defenderler ankarada cürüyüp gidiyor... :mad:neden acaba..??
ahh aahhh.bunları görmeseydim daha iyiydi.baktıkça çıldırıyorum .yazık günah vallahi..2.000tl den verseler nolur sanki.. ???

sertem41' Alıntı:
İrfan Bey, aracın fotoğraflarını zaten burada koymuştum ben, fotoğraflara çok aldanmayın, konuştuysanız aracı mutlaka görün derim ben.
çok sağolun serhat bey.benim için kaporta boya sorun değil, yürüyen aksam ve motor önemli.oda 3000 geçiyo okadar durumum yok şimdilik.tşk.

Hamdi SEZER' Alıntı:
selamlar hamdi bey.bu fotoları bizimle paylaştığınız için teşekkürler..bir sorum olacak.bu araçları yerinde görüp ihaleye girmeden alma şansımız varmıdır acaba?

Herkeze SLMLAR

Degerli DEFENDER sevdalilari bende sizler gibi bir defender sevdalisi oldum bu sitedeki muhabbetlerinizi okudukca bende cok etkileniyorum vede artik sizler gibi bi defenderim olsun istiyorum. Kendimi tanitmayi unuttum ben ceyhun almanyada yasiyorum 37 yasindayim ve dogayi cok seviyorum dolayisiyla arazi araclarida cok ilgimi ceker oldum olasi siz degerli arkadaslardan ve abilerden bir ricam olacak Türkiyede 3000 lik bir defenderin vergisi sigortasi yani yillik masrafi nekadar oluyor ben bu araci buradan getirsem ve orada actirsam bana yillik masrafi yani devlete ödeyecegim para ne kadar bunu bilen arkadaslarin yardimci olmalarini isteyecektim yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ediyorum hepinize hayalinizdeki defenderi en kisa zamanda almanizi temenni ediyorum saygilarimla

defenderblackpearlohneresized-310x155.jpg

slm degerli arkadaslar

ben burada yani avrupada bir arastirma yaptim defender fiyatlari üzerine ispanyada bir yerde buldum ve 2005 model ile 2008 model aralidinda defenderler buldum bu adam sadece land rover satiyor yurt disindan alarak türkiyeye getirmek yada türkiyede bir eski arac alip toplatmak arasinda kaldim araclarin buradaki fiyat araligi 10000euro ile 15000 euro arasinda degisiyor ama defenderler cok yeni yani arazi görmemis en fazla 40 000km yapmislar ortalama sizlerin bu konudaki görüslerini almak isterim yani sizler bukonuda cok tecrübelisiniz bir aracin asagi yukari toplatma maliyetlerini biliyorsunuz eger yazarsaniz sevinirim simdiden cok tesekkürler

!!sL-S1wB20~$(KGrHqQH-CwEvqtH0GN+BL87Gg8My!~~_27.jpg

irfan acar' Alıntı:
selamlar hamdi bey.bu fotoları bizimle paylaştığınız için teşekkürler..bir sorum olacak.bu araçları yerinde görüp ihaleye girmeden alma şansımız varmıdır acaba?
selam irfan arkadasim,evet ihaleye girmeden görüp alabilirsiniz.size tavsiyem sabah erkenden gidin,islemleri bitirib araci disariya cikarmak bir gün sürüyormus.

ceruto' Alıntı:
Selam degerli arkadaslar

ben burada yani avrupada bir arastirma yaptim defender fiyatlari üzerine ispanyada bir yerde buldum ve 2005 model ile 2008 model aralidinda defenderler buldum bu adam sadece land rover satiyor yurt disindan alarak türkiyeye getirmek yada türkiyede bir eski arac alip toplatmak arasinda kaldim araclarin buradaki fiyat araligi 10000euro ile 15000 euro arasinda degisiyor ama defenderler cok yeni yani arazi görmemis en fazla 40 000km yapmislar ortalama sizlerin bu konudaki görüslerini almak isterim yani sizler bukonuda cok tecrübelisiniz bir aracin asagi yukari toplatma maliyetlerini biliyorsunuz eger yazarsaniz sevinirim simdiden cok tesekkürler
selam ceyhun aramiza hos geldin,bende almanya stuttgart,da yasiyorum.bende cok düsündüm buradanmi türkiye,denmi alayim diye,ve sonunda türkiyeden aldim ve toplattirdim.buradan götürünce gümrük ücretiyle daha pahaliya malolur diye düsünüyorum.hayelleriyin gerceklesmesi dilegiyle hosca kal.

Hamdi SEZER' Alıntı:
selam irfan arkadasim,evet ihaleye girmeden görüp alabilirsiniz.size tavsiyem sabah erkenden gidin,islemleri bitirib araci disariya cikarmak bir gün sürüyormus.
çok teşekkür ederim hamdi abi. bu bilgi beni bir adım daha ilerletti :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Hamdi SEZER' Alıntı:
selam ceyhun aramiza hos geldin,bende almanya stuttgart,da yasiyorum.bende cok düsündüm buradanmi türkiye,denmi alayim diye,ve sonunda türkiyeden aldim ve toplattirdim.buradan götürünce gümrük ücretiyle daha pahaliya malolur diye düsünüyorum.hayelleriyin gerceklesmesi dilegiyle hosca kal.

merhabalar hamdi bey öncelikle tesekkür ederim görüsünüz icin acaba sakincasi yoksa sizin toplatmak icin nekadar harcama yaptiginizi sorabilirmiyim yani araciniz ne durumdaydi tam tesekküllü bir toplatma mi yaptiniz bende burdan düsünmüstüm ama türkiyedeki fiyatlarla kiyaslamak istiyorum yasarsaniz cok sevinirim saygilarimla selamlar

Orjinal LR yapımı Defender'ı kullanmayı tercih ederdim. maliyetleri iyi karşılaştırın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR