Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,436
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
arkadaşlar Benzinliden dizele geçişin imkansız olmasa bile artık çok ciddi zorlukları olduğunu herkes biliyor ama güncel olarak tam prosedürünü paylaşan kimsede pek yok maalesef..
ben geçen hafta kendisi araç tadilat projeleri çizip onaylatan Mak.Müh. bir arkadaşla bu konuyu konuştuğumda olabilirliğin birinci şartının sadece İst.Teknik.Üniv.tarafından verilebilen uygunluk belgesinin alınması olduğunu söyledi ve bu raporun maliyetinin kendisi yapmadığından emin değilmiş ama 2,000 TL nin üzerinde olduğunu biliyormuş.. ancak ondan sonra Mak.Müh.Odası ve TSE onayı son safhada da bütün evraklar tam ve hazır olunca TÜV onayı şeklinde bitiyormuş... heralde bu nedenlerle imkansız denemesede pek çok kişi için değmez bulunabiliyor ...
selamlar

Bilgi için teşekkür ederiz Ertuğrul Bey. Gerçekten çok açıklayıcı oldu.

Tekrar teşekkürler.

Saygılar.

Etiketler

Serhat bey bu böle olmayacak
benim gibi 40 ından sonra defender a tutulanlar için bitane alalım ortak herkes para koysun
çekiliş yapalım artık kime çıkarsa
:smiley:
kolay gele

hele şükürbir haftadır siteye giriş yapamadım ya sizlerdede bir problem varmıydı acaba bilemiyorumbu ......SELAMLAR.. :D

sertem41' Alıntı:
Selamlar;

Araçta sadece söylendiği kadar motor bloğunda çatlak var dediler. Bu kadar ucuz olmasının sebebide bu olsa gerek. Bence zamanı vakti olan ve ben toplarım diyen arakdaşlara bence bu araç uygun diye düşünüyorum.

Sonuçta daha önce trafikte olan plakası çıkarılmış bir araç. Çok fazla yoracağını zannetmiyorum sizleri.

Ben alacaktım ama gerçekten benim uğraşacak vaktim yok. Güzel bir FORD motoru bulunur ve takılır. Hepsi bu.

Saygılar.
selamlar serhat bey....telefon numarasını aldım tam bilgi edinmek için arıyorum ama kimse cevap vermiyo..bu araç benzinli değilmi????

irfan acar' Alıntı:
selamlar serhat bey....telefon numarasını aldım tam bilgi edinmek için arıyorum ama kimse cevap vermiyo..bu araç benzinli değilmi????

Evet Benzinli fakat söylenene göre blokta çatlak varmış.

Bazen bende siteye girişte sorun yaşıyorum, aslında bunun nedeni internetten kaynaklanıyor.

Merhabalar çok güzel ve ihtiyac duyulan bir konu açmışsınız.Ben de 110 kasa düz dizel defender arıyorum çok dağınık olabilir fiyatı 2500 ila 3000 arası bir şey arıyorum çok şey istiyorum sanırım bir türlü bulamadım ne yapmalıyım acaba boşa mı arıyorum.

erkan_coşkun' Alıntı:
Merhabalar çok güzel ve ihtiyac duyulan bir konu açmışsınız.Ben de 110 kasa düz dizel defender arıyorum çok dağınık olabilir fiyatı 2500 ila 3000 arası bir şey arıyorum çok şey istiyorum sanırım bir türlü bulamadım ne yapmalıyım acaba boşa mı arıyorum.
Geçmiş mesajlarınızı incelediğimde bu konularda yeterince bilgili olduğunuzu düşündüm... buna rağmen son mesajınızda 2,500 - 3,000 TL arası 110 Defender aradığınızı yazdığınızı görünce olsa olsa şaka olsun diye yazdığınızı tahmin ediyorum.. eminim bu fiyatlara MKE hurdalığından sadece bir Defender şasesi .. şanslıysanız o şasenin üstünde Kg cinsinden hurda değeri yazdığınız rakamlara karşılık gelen alimünyum bir kasa bulabilirsiniz... bunu sizinde bildiğinizden eminimde mesajı yazarkenki amacınızı anlamaya çalışıyorum ::smiley:

Erkan kardeşim,

4500 tl ye satılan Ankara İvedik'te askeri Land'ları biliyorum. Fakat bunları alanlar sadece bunları diğer Land'ları toplamakta yedek parça olarak kullanıyorlar. Bu araçları toplamaya kalksanız iki Land parası gider. Ayrıca değmez, böyle araçlar bulunur fakat hurda niteliğinde olur.

Sanırım mesajımı tam açıklayarak yazmadım tam da sizin dediğiniz gibi mevcut olan parçaları kullanabileceğim bir döküntü defender arıyorum ben onu adam edebileceğime inanıyorum çünkü mevcud olan parçalar oldukça kullanışlı ve fazla benim için şasesi olsun motoru düz dizel olsun birde dökük kupası olsun bana yeter. İlginiz için teşekkürler

sertem41' Alıntı:
Evet Benzinli fakat söylenene göre blokta çatlak varmış.
evet ulaştım sonunda .görüştüm banada fazla uzakta değil ama..motor arızası 3.000 tl yi geciyor bence dizel olsaydı değerdi..teşekkürler

bu kadar cok defender sevdalisi varken,bu defenderler ankarada cürüyüp gidiyor... :mad:neden acaba..??

IMGP1004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR