S
SUVARİ
Ziyaretçi
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları
Bende nasip değilmiş diyorum Mu7y kardeşim.
Bende nasip değilmiş diyorum Mu7y kardeşim.
Selamlar.Serhat bey bu konu umarım birilerine faydası olur bende bir düşündüm fena değil ama telefonu aldım satılmadıysa araç tabii.bu yoldan dönüş çok zor abi.bakalım hayırlısı inşallah dediğiniz gibi umarım bir yerde karşılaşır keyifli sohbetler yaparız saygılar.... 8)sertem41' Alıntı:Teşekkürler İrfan Bey;
Bulaştık bir yerden ama Allah sonumuzu hayırlı etsin. Yola çıktık artık geri dönüş olurmu bilmiyorum.
Geçenler de tam aradığımı buldum dedim İstanbulda ama malesef oda olmadı .
Başka bir topic olarak yukarda daha önce bahsettim. İlgilenen arkadaşlar olursa diye, en azından başka arkadaşlara faydamız olsun dedim.
Allah sizin yolunuzu da açık etsin, bu yolda bir yerlerde karşılaşırız umarım.
Saygılar.
selamlar selçuk bey..valla güzel yorum yapmışsınız.onu uzaktan sevmekte güzel. bendede feirvey vay neredeyse defransiyel takıp önüne vinci takıp araziye çıkartacam yani okadar istiyorum artık defimi araba artık benim isteklerimi karşılıyamıyo bıktı benim arazi sevdamdan ona yeni sahip bulup benim sevdalımı alacağım inşallah....sende bu yolun sonunda inşallah alırsın bir tane.görüşürüz.saygılarselçukdinç' Alıntı:Bende defender'i olmayıp da aşık olanlardanım,elimdeki dobloyla şimdilik idare ediyorum (benim doblom kendini defender zannediyor)
Şaka bir tarafa maddi durumum elverir vermez bir defender alıp toplamayı düşünüyorum..
Defender'i olan arkadaşlar;eğerki siz yoldan geçerken hayran hayran bakan birini görürseniz o kesin benimdir hatta önünüze atlarsam şaşırmayın
Kendinize ve defender'ınıza iiyi bakın
irfan acar' Alıntı:selamlar selçuk bey..valla güzel yorum yapmışsınız.onu uzaktan sevmekte güzel. bendede feirvey vay neredeyse defransiyel takıp önüne vinci takıp araziye çıkartacam yani okadar istiyorum artık defimi araba artık benim isteklerimi karşılıyamıyo bıktı benim arazi sevdamdan ona yeni sahip bulup benim sevdalımı alacağım inşallah....sende bu yolun sonunda inşallah alırsın bir tane.görüşürüz.saygılar
selamlar.Taha bey;Sizinkiside tüm defender hayranlarınınki gibi kara sevda olmuş artık..bunun ne ilacı nede dermanı yok.ne zaman sahibi olursanız bu benim diyebilirseniz inanın dünyadaki en mutlu insan sizsiniz derim..Yinede ambulans değilde 110 kapalı aşığı olsanız tabi sizin zevkiniz tartışılmaz.bende geçen aylarda galata köprüsünden 100 km hızla gecen bir defender 110.a.hayran hayran bakakalırken balıkçıların oltalarını devirdim.. ama adam maşallah bir güzel yapmışki sormayın bakmamak elde değil isterse önümde ateş olsun üzerinden geçerdim ;D ;D saygılarSÜVARİ' Alıntı:Defenderi olmayan fakat defender aşığı insanlara en iyi örnek benim herhalde... ;D
Hem de ne aşk..
Hayalimdeki aracı geçen aylarda alma olanağım oldu. Orjinal 70.000 km de yıpranmamış sağlık bakanlığından çıkma çok temiz bir defender... Gittim aracı inceledim çok beğendim ve orada araca aşık oldum. Sahibi ile görüşmeye ve kesin olarak almaya karar verdim.
Ne yazıkki başkası aldı. Alan kişi ne maceralar yaşayacak, ne güzel yerler gezecek diye düşündüm... Bir hafta sonra caddede bir inşaatın önünden geçerken bu aracı ve harç yapan işçileri gördüm. Keşke görmez olaydım. Bu aracın içine kum yüklemişler, aracın arkası damperli kapyon gibi çökmüş. Ve araç içler acısı durumda...
Kendi kendime; Bu aracı alsaydım bir çocuğun oyuncağını süslediği gibi süsler ona neler yapardım dedim.
Öylece dondum kaldım, aracın iç duvar döşemeleri vs. mahvolmuş. Şaşkın şaşkın bakakaldım. O insanlarda bana şaşkın şaşkın bakıp kaldılar.
Muhtemelen benim için şöyle düşündüler. "Zavallı cahil adam hiç kum yüklü ambulans araç görmemiş."
o9876' Alıntı:Serhat kardeşim eline sağlık.Araçtaki motor ve diğer arızlar nelerdir bilgi verebilirmisin Araç hala duruyormu?
bora1071' Alıntı:serhat abi selamlar. biliyorsun 2 ayı geçtik zorbeyle ;D benim araç benzinli, 8 aydır forumu inceleyen biri olarak benzinliden pumaya geçmek için olacak prosedürleride bir araştırsan diyorum ben net bilgi bulamadım.
ayrıca oğlunuzu bekletmeyin bu kadar alın artık defenderinizi, para bütçe ne kadar? benim konuda özetle şöyle defenderi olup puma motor sevdalıları tarzı aslında
ismailb' Alıntı:Selamlar,
Bende Defender sahibi olmayı arzulayan ancak hevüz emeline ulaşamamış bahtsızlardan biriyim..Benim amaçım araçla kalmalı geziler yapabilmek ve aynı zamanda da günlük olarak kullanabilmek. Serhat bey'in resimlerde gösterdiği gibi bir araç yapmak istiyorum. Sitede Ertuğrul Bey'in araçı benim için ideal bir örnek. Bu araçın yapım aşamasını sitede bulamadım. Bilen varsa linki yollayabilir mi acaba?
Bu arada ambulans kasalara da bakıyorum ama şehir içi kullanımda zorluk çıkarır gibi geliyor..Düşünceleriniz nedir acaba??
Tşk.
arkadaşlar Benzinliden dizele geçişin imkansız olmasa bile artık çok ciddi zorlukları olduğunu herkes biliyor ama güncel olarak tam prosedürünü paylaşan kimsede pek yok maalesef..bora1071' Alıntı:serhat abi selamlar. biliyorsun 2 ayı geçtik zorbeyle ;D benim araç benzinli, 8 aydır forumu inceleyen biri olarak benzinliden pumaya geçmek için olacak prosedürleride bir araştırsan diyorum ben net bilgi bulamadım.
ayrıca oğlunuzu bekletmeyin bu kadar alın artık defenderinizi, para bütçe ne kadar? benim konuda özetle şöyle defenderi olup puma motor sevdalıları tarzı aslında