Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,283
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

kokteknik' Alıntı:
bir de buna bakın derim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45757.msg720576;topicseen#msg720576

Bülent Bey merhaba;

Öncelikle aracı satmadığınıza sevindiğimi belirtmek isterim. Aynı zaman da bir hava değişikliği ihtiyacına girmiş olduğunuzu da görüyorum.

Hayırlısı nasıl ise öyle olsun, herşey gönlünüzce olsun demek isterim.

Fakat bu linki buraya koymuşunuz burada DEFENDER ı olmayan arkadaşlarımızı daha da iştahlandırmak için mi koydunuz, bu kısmı anlayamadım.

:D :D :D :D

Saygılar

Etiketler

merhaba arkadaşlar bende forumun yeni üyelerinden defender sevdalısıyım.
daha tecrübeli olan sizlere birşeyler sormak istiyorum.
MKE nin sattığı defender ları almak zormudur. yani ihale süreci ruhsatı falan. ihale fiyatları ne kadar acaba.
fotoğraflardan göründüğüne göre araçların durumu çok kötü. bir aracı orta halli bir duruma getirmek için ne kadar masraf yapmak gerekir?
teşekkürler...

sabirt' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bende forumun yeni üyelerinden defender sevdalısıyım.
daha tecrübeli olan sizlere birşeyler sormak istiyorum.
MKE nin sattığı defender ları almak zormudur. yani ihale süreci ruhsatı falan. ihale fiyatları ne kadar acaba.
fotoğraflardan göründüğüne göre araçların durumu çok kötü. bir aracı orta halli bir duruma getirmek için ne kadar masraf yapmak gerekir?
teşekkürler...

Merhabalar;

Öncelikle sizde aramıza hoş geldiniz. Sormuş olduğunuz sorulara bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.

MKE den satışa çıkacak araçları almak sizin için ve bizler için çok kolay olmayabilir zira genellikle toplu satış yapıyorlar. Çok ender tek tük araç satma durmları olabiliyor, bunu da MKE nin sitesine girip satış ilanlarına girip takip edebilirsiniz. Ayrıca burada satılan araçların çoğu hurda olduğundan yanınızda bu işlerden anlayan iyi bir usta olamsı gerekiyor, tek güzel tarafı araç aksamlarını birbirinden tamamlayabiliyorsunuz, bunun yerine bu araçları toplu alan hurdacılar en azından size çalışır vaziyet te teslim ediyorlar yine eksik parçaları diğerlerinen tamamlama imkanınız bulunmaktadır.

Ruhsat ve trafiğe işleme olayları çok zor değil yaklaşık 700 TL civarında.

Orta halli bir duruma getirmek çok göreceli bir kavram, eğer motor ve yürüyen aksamda bir şey yok ise 3-5 bin lira arasında değişen rakamları bulabilirsiniz, sizin maddi duruma bağlı olarak da devamı gelir.

Kolaylıklar ve başarılar dilerim.

hkures' Alıntı:
Serhat Temizce

beyin ifade ettiği 5000 tl araç satılmış bilginize.

Merhabalar;

Ben zaten aracı satan arkadaşa söylemiştim, çok kısa sürede aracı satarsınız diye, alan kişinin yeni motor alması gerecek sanırım.

Alana hayırlı olsun diyelim, umarım buralarda görürüz kendisini.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
Merhabalar;

Öncelikle sizde aramıza hoş geldiniz. Sormuş olduğunuz sorulara bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.

MKE den satışa çıkacak araçları almak sizin için ve bizler için çok kolay olmayabilir zira genellikle toplu satış yapıyorlar. Çok ender tek tük araç satma durmları olabiliyor, bunu da MKE nin sitesine girip satış ilanlarına girip takip edebilirsiniz. Ayrıca burada satılan araçların çoğu hurda olduğundan yanınızda bu işlerden anlayan iyi bir usta olamsı gerekiyor, tek güzel tarafı araç aksamlarını birbirinden tamamlayabiliyorsunuz, bunun yerine bu araçları toplu alan hurdacılar en azından size çalışır vaziyet te teslim ediyorlar yine eksik parçaları diğerlerinen tamamlama imkanınız bulunmaktadır.

Ruhsat ve trafiğe işleme olayları çok zor değil yaklaşık 700 TL civarında.

Orta halli bir duruma getirmek çok göreceli bir kavram, eğer motor ve yürüyen aksamda bir şey yok ise 3-5 bin lira arasında değişen rakamları bulabilirsiniz, sizin maddi duruma bağlı olarak da devamı gelir.

Kolaylıklar ve başarılar dilerim.

Teşekkürler cevabınız için. birde şu konu var puma motor denilen nasıl bir motordur? land motorlarının bir türü mü acaba ?

sertem41' Alıntı:
Merhabalar;

Ben zaten aracı satan arkadaşa söylemiştim, çok kısa sürede aracı satarsınız diye, alan kişinin yeni motor alması gerecek sanırım.

Alana hayırlı olsun diyelim, umarım buralarda görürüz kendisini.

Saygılar.
serhat abi; gitti bizim defender desene.neyse alana hayırlı olsun:smiley:))

irfan acar' Alıntı:
serhat abi; gitti bizim defender desene.neyse alana hayırlı olsun:smiley:))

İrfan kardeşim ne demeli bundan sonra, hayırlı olsun alan arkadaşımıza, umarım hakkını verecek kişiye gitmiştir. Bizde sıramızı bekliyoruz, sabrımız henüz daha bitmedi.

Yeni yapılacak ihalelerden haberi olan arkadaşlardan destek bekliyoruz.

Saygılar.

sevgili DEFENDER sevdalıları.

Telekom ihalesi açıklandı, ilgili arkadaşlar ellerini çabuk tutsunlar bu ihaleyi kaçırmasınlar.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turkiye-capinda-kullanilmakta-olan-araclarin-satis-ihalesi

Saygılar.

sabirt' Alıntı:
Teşekkürler cevabınız için. birde şu konu var puma motor denilen nasıl bir motordur? land motorlarının bir türü mü acaba ?

Bu arada gözden kaçmış özür diliyorum, FORD PUMA denilen FORD TRANSİT 130 BG lik motorlar diye biliyorum, umarım yanlışım yoktur.

Telekom ihalesinde tam 48 adet DEFENDER var, bunların 21 tanesi kapalı kasa( ambulans kasa ) denilen tipten.

Hepsi kullanılan araçlarmış. Fiyatları muammen bedel olarak pahalı gibi gözüksede TDİ motor ve modellerinin de yeni olmasından dolayı gayet düşük bile.

Burada fiyatlara bakılırken muammen bedelle sunulan araçlara sizin verceğiniz fiyatları düşünürken, bu araçlara %18 KDV ödeneceğini, alım-satım, yeni tescil, ihtiyaç olabilecek her türlü proje masraflarınında size ait olduğu da unutulmamalıdır.

Araçlar Türkiyenin çeşitli bölgelerinde olduğundan dolayı demek ki her aracı görme şansıda olmayacak, gene bu işin kurdu olan alıcılar bu araçları öyle yada böyle toparlayacak ve tekrar piyasaya sokacak gibi görünüyor.
Yada gözümü karartacağız ne çıkarsa bahtımıza diyeceğiz.

Yalnız dediğim gibi yukarda yazan masrafları da ilave edince insan bu araçlara ne kadar teklif geçeceğini bilmesi çok zor.

Bu gidişle biz zor DEFENDER sahibi oluruz.

Saygılar.

sertem41' Alıntı:
sevgili DEFENDER sevdalıları.

Telekom ihalesi açıklandı, ilgili arkadaşlar ellerini çabuk tutsunlar bu ihaleyi kaçırmasınlar.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turkiye-capinda-kullanilmakta-olan-araclarin-satis-ihalesi

Saygılar.
serhat abi.11.000den aşağı araç yok orada bana çok pahalı geldi.peki bu türk telekomun ihaleye çıkardığı araçlarda askeriyeden çekme belgeli gibi sanırım yani plaka masrafları sgorta muayene kaça patlar abi.. :smiley:

Gerçekten bu konuda bilgim yok, ama araçlar trafikten çekme değil sanıyorum, o yüzden normal alım satım işlemi yapılacak gibi.

Dediğin gibi bayağı bir masraf gerekiyor.

bugün merterde bp istasyonuna yakıt almak için uğradığım.birde ne göreyim,istasyonun dışında duvarın dibinde bir 110 defender.koşşa koşşa ona doğru giderken adam nereye gidiyorsun dedi bende abi bu land kimin diye sordum,napacan senmi alacaksın dedi, evet dedim tabi satılık yazıyor üzerinde.al götür çekiciyo koy dedi ben satıyorum dedi,şok oldum birden iki milyar ver dedi al götür dedi,abi dedim nasıl olur,öyle olsa hemen alırım dedim.en sonunda EN İYİSİ NUMARAYI ÇEVİREYİM DEDİM.Adam başladı yeni boyandı aküsü sıfır tek marşta çalışıyor.Dedim abi fiyatı nedir.17.000,dedi ama pazarlık yaparız dedi;tabi beni aşan bir rakam olduğu için abi dedim gezenbilir :formda cep numaranı vereyim ilgilenen arkadaşlarımız var irtibata geçerler dedim olur dedi.ARAÇ 87 MODEL BENZİNLİ OTOKAR ÜRETİMİ AMA HEM PLAKASI VAR HEMDE ÇEKME BELGELİ, ORASINI ANLAMADIM.SAHİBİ.0555.966.19.41.AMA ARAÇ SÜPER.DEFENDERİ OLMAYAN DEFENDER SEVDALILARINA, belki bir faydam dokunur diye yayınladım. :smiley:[attachment=1][attachment=1][attachment=1][attachment=1]

12102010(003).jpg

sertem41' Alıntı:
Gerçekten bu konuda bilgim yok, ama araçlar trafikten çekme değil sanıyorum, o yüzden normal alım satım işlemi yapılacak gibi.

Dediğin gibi bayağı bir masraf gerekiyor.
YANİ PLAKALARI VAR GALİBA ABİ.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR