Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,444
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Yani herkezin mali kendine kiymetli ama bu biraz fazlami abartmis :smiley: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-daglarin-fatihi-110-dizel-herseyi-sifir-full-full-klimali-38480142/detay

Etiketler

badleon' Alıntı:
Yani herkezin mali kendine kiymetli ama bu biraz fazlami abartmis :smiley: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-daglarin-fatihi-110-dizel-herseyi-sifir-full-full-klimali-38480142/detay

Anladığım kadarıyla bu arkadaşımız aracın satılmasını istemediğinden koymuş buraya, bilmem bilirmisiniz, kimi insan reklam olsun diye malum siteye aracını koyar, buda onun gibi birşey.

Gerçi araç onun, o parayı ister ister, veren olurmu bilmem ben. Herkesin malı kıymetli kardeşim.

Saygılar.

Hakkını da verelim ama, güzel araç yapmışlar, ama o para etmez o model araba için çok fazla istenen ücret.

Makina guzel olmaya guzelde anca bu kadar abartilir,hadi 30 bin civarinda istese yine normal ama bu rakam ucuk bir rakam olmus

30 daha koyup 100.000 tl ye 2010 bulmak mümkün tabiki herhalde dediğiniz gibi reklam olabilir uzak bir ihtimalde arkadaş uçmuş olabilir :D

paşalı arap' Alıntı:
30 daha koyup 100.000 tl ye 2010 bulmak mümkün tabiki herhalde dediğiniz gibi reklam olabilir uzak bir ihtimalde arkadaş uçmuş olabilir :D

Bu öyle bir araç ki, sahip olan hep uçar, yere inmez, araçları hep kıymetlidir, değerlidir.

Tabi abartmamakta fayda var. :smiley: :smiley:

Zeki beyi yaptığı çalışmadan dolayı kutlamak lazım. Güzel bir araç olmuş.İstediği fiyat çokmu? Buna verilecek tek yanıt Nasrettin hocanın
söylediği söz olur. Bana minareden düşen birini getirin , beni en iyi o anlar..

SERİ 3 109' Alıntı:
Zeki beyi yaptığı çalışmadan dolayı kutlamak lazım. Güzel bir araç olmuş.İstediği fiyat çokmu? Buna verilecek tek yanıt Nasrettin hocanın

:D :D :D :D

Arkadaşlar bence adam kafasına göre bi araba toplamış ama toplamış her şeyini (görünen)yeni almış bi çok parçayıda yurt dışından getirtmiş haliyle malyetli olmuş inanınki kendi bile o kadar pahalıya mal olacağını anlamamıştır belkide yapılacak başka şeyleride bitmemiştir (puma motor'Port Bagaj Arka Vinç ) falan filan onlarıda yapsaydı sıfırla aynı fiyatı isterdi yinede adam reklam yapmayı becermiş gibi ;D ;D ;D

SERİ 3 109' Alıntı:

Özür dileyerek katılmıyorum size, kişi kullanmak amacıyla yapmışsa kendine yaptı alıcıdan masrafının tamamını yada fazlasını istemesi yanlış
yok eğer ticari amaçla yaptıysa yanlış ata oynamış bu dahada yanlış ha bu arada ufakdan fiyat yükseltme politikası ise bir şey diyemem emsal teşkil etmesinide istemem doğrusu Selahattinin dediği gibi (puma motor'Port Bagaj Arka Vinç ) de koysa sıfır fiyatına gelecek ne kadar toplarsa toplasın neticede düşük model bir araç nacizane düşüncem. :smiley:

Arkadaslar bu canavarda cok hosuma gidiyor,yani su memlekette yakit biraz ucuz olsa aracimi sadar alirim bu defender i http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-yeni-toplanmis-defender-32132366/detay/

Tam niyetleniyoruz birşeyler çıkıyor. Şimdide nişan için para lazım. Ne yazıkki defender sevdam biraz daha uzun sürecek. Alamadık bi defender. Alanyada yolda gördummu iç geçiriyorum. Neyse artık başka bahara :smiley:

badleon' Alıntı:
Arkadaslar bu canavarda cok hosuma gidiyor,yani su memlekette yakit biraz ucuz olsa aracimi sadar alirim bu defender i http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-yeni-toplanmis-defender-32132366/detay/

Aracın sahibini tanıyorum araçda diri, pazarlıkda arabulurum haberiniz olsun. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR