Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,283

Etiketler
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Arkadaşlar, gözden kaçırmışız bir ihale daha var, takip eden eden arkadaşlar bir baksın. İhale ay sonunda.

Selamlar.

http://www.kizilay.org.tr/kurumsal/haber.php?t=-Duyurular.ve.Ilanlar-HURDA.VE.EKONOMIK.OMRUNU.TAMAMLAMIS.ARAC.SATISI

kokteknik' Alıntı:
defender sevdalıları piyasa satılık defender kaynıyor alın başlayın
hayallerinizi bekletmeyin Hayat kısa defender 110 luk :smiley:

Bu söze alkış lazım.

2jf0ltv.gif

Abi bu yazıyı okuyanda seni, bir an öbir önce arabadan kultulmak isteyen biri zanneder.

tahaozak' Alıntı:
Abi bu yazıyı okuyanda seni, bir an öbir önce arabadan kultulmak isteyen biri zanneder.

Yok be Taha, kurtulmak falan istediğim yok, araba evin önünde yatıyor işte, ekmek istemiyor su istemiyor, seviyorum o lanet arabayı kıyamıyorum valla :smiley: . Allah satma zorunluluğu yaratmasın yeterki, bizimki tok satıcılık olur sa olur olmaz sa olmaz.

Defenderı olmayan defender sevdalıları;

Aracım satılıktır, bu sevdayı tatlıya bağlamak isteyenlere duyurulur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66373.msg790696#msg790696

güzel araç umarım biran önce satıp yenisini alırsınız
volkanla daha geçen gün konuştuk satılıkmış diye

bakalım bize ne zaman kısmet olacak
selamlar

Temel ALÇIK

sertem41' Alıntı:
İşte olmasını istediğim,yapmak istediğim araç...
Ahbe abiiii,boyle bir muhabbeti hangi defender ci istemez. gayet basit,temiz,gosterissiz ve okadar islevli...

Selam
Rahmetli Barış Mançonun bir şarkısında dediği giibi kara sevda kara sevda ddikleri ne olabilirki e ne olucak defender olur bence bu başka bir şey sevda ötesi bende kendimce arayış içerisindeyim kısmet bakalım ne zaman nasip olucak bizede bir defender. Alskeriyeden alıp toplamak bana cazip gelmiyor astarı yüzünden çok daha pahalıya çıkacağı kanaatindeyim. yürüyen birazda olsa düzgün bir araç bakıyorum fazla bir bütçe ayıramıyacağım şu sıralar baya sıkışığım ama bakalım hayırlısı ama bu sevda inan bitmez :smiley:
sağlıcakla kalın....

artık bende defenderi olmayan defender sevdalısıyım
çok güzel zamanda sattım aracımı
bir arabayı aldığıma bu kadar sevinmedim sattığıma bu kadar üzülmedim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR