euzlu
"YANOFF" KARS...
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları
Düşünmen bile yeter kardeşim, Allah (c.c.) razı olsun, teşekkür ederim, alacağın araç şimdiden hayırlı, çamurun tozun bol olsun : )), kazasız belasız sürüşler diliyorum....
ceruto' Alıntı:Herkeze slmlar
Valla ne yazacagimi bilmiyorum keske imkan olsada bir TIR defender doldurup getirebilsem sizler icin oraya ama insallah kisa zamanda avrupa birligine giremesekte tam anlamiyla bari gümrük kapilari falan bir takim ticari anlasmalarla acilir diye dua ve ümit ediyorum ben burda araba isiyle ugrasiyorum yani orta boylu galericilik yapiyorum araba alim satim isiyle yani bizlerde dört gözle bekliyoruz kapilarin acilmasini merkel ve sarkozy bastiriyor erdogana kapilarin acilmasi icin ama bakalim kismet hersey ama acilir acilmaz SERHAT abiye ERDOGAN abiye ve BARIS beye ilk sevkiyatta getiririm söz Serhat abi size buradan bir ihtiyaciniz olursa yardimci olabilirim yani parca olabilir yada buralara yolunuz düserse misafirimiz olabilirsiniz seve seve agirlariz sizleri bu yazdiklarim tüm defender sevdalilari icin gecerlidir bizler buradayiz ama kalbimiz ve alklimiz hep sizlerle ne olursan nerede olursan ol yinede insanin kendi milleti kendi vatani gibisi yok insaallah bir etkinlikte bende gelip sizlerin arasinda olmayi cok isterim. Tüm defender sevdalilarinin(Serhat abi Erdogan abi ve Baris beyin) güzel dilek ve temennileri icin tesekkür ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre birer defendera binmeyi almayi nasip kismet etsin.
Ceyhun
Düşünmen bile yeter kardeşim, Allah (c.c.) razı olsun, teşekkür ederim, alacağın araç şimdiden hayırlı, çamurun tozun bol olsun : )), kazasız belasız sürüşler diliyorum....