Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,439
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

ceruto' Alıntı:
Herkeze slmlar

Valla ne yazacagimi bilmiyorum keske imkan olsada bir TIR defender doldurup getirebilsem sizler icin oraya ama insallah kisa zamanda avrupa birligine giremesekte tam anlamiyla bari gümrük kapilari falan bir takim ticari anlasmalarla acilir diye dua ve ümit ediyorum ben burda araba isiyle ugrasiyorum yani orta boylu galericilik yapiyorum araba alim satim isiyle yani bizlerde dört gözle bekliyoruz kapilarin acilmasini merkel ve sarkozy bastiriyor erdogana kapilarin acilmasi icin ama bakalim kismet hersey ama acilir acilmaz SERHAT abiye ERDOGAN abiye ve BARIS beye ilk sevkiyatta getiririm söz Serhat abi size buradan bir ihtiyaciniz olursa yardimci olabilirim yani parca olabilir yada buralara yolunuz düserse misafirimiz olabilirsiniz seve seve agirlariz sizleri bu yazdiklarim tüm defender sevdalilari icin gecerlidir bizler buradayiz ama kalbimiz ve alklimiz hep sizlerle ne olursan nerede olursan ol yinede insanin kendi milleti kendi vatani gibisi yok insaallah bir etkinlikte bende gelip sizlerin arasinda olmayi cok isterim. Tüm defender sevdalilarinin(Serhat abi Erdogan abi ve Baris beyin) güzel dilek ve temennileri icin tesekkür ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göre birer defendera binmeyi almayi nasip kismet etsin.
Ceyhun

Düşünmen bile yeter kardeşim, Allah (c.c.) razı olsun, teşekkür ederim, alacağın araç şimdiden hayırlı, çamurun tozun bol olsun : )), kazasız belasız sürüşler diliyorum....

Etiketler

euzlu' Alıntı:
Düşünmen bile yeter kardeşim, Allah (c.c.) razı olsun, teşekkür ederim, alacağın araç şimdiden hayırlı, çamurun tozun bol olsun : )), kazasız belasız sürüşler diliyorum....

Selamlar Erdogan abi

Iyi dilek ve temennileriniz icin cok tesekkür ederim abi Allah hepimizin gönlüne göre versin tüm defender sevdalilarina saygilarimla sizlerede bol camurlu kazasiz belasiz sürürsler dilerim abi

Bu sayfada benimde yerim olması gerek diye düşündüm.Kullandığım arac vw bora ama beni tanıyanlar aracın asfalttan çok arazide gezdiğini bilirler.ikinci bir arac olarak almayı düşünüyorum
bu aracta kesinlikle DEFENDER olmalı. bende serhat bey gibi epeyce araştırcağım anlaşılan....
iki gün önce 2,5 düz dizel kullandım alacağım aracın motorunun güçlü olması şart oldu ona karar verdim.neyse artık buranın müdavimlerinden olduk sanırım .
herkesin sevdasına kavuşması dileğiyle iyi akşamlar....

bafralı' Alıntı:
Bu sayfada benimde yerim olması gerek diye düşündüm.Kullandığım arac vw bora ama beni tanıyanlar aracın asfalttan çok arazide gezdiğini bilirler.ikinci bir arac olarak almayı düşünüyorum
bu aracta kesinlikle DEFENDER olmalı. bende serhat bey gibi epeyce araştırcağım anlaşılan....
iki gün önce 2,5 düz dizel kullandım alacağım aracın motorunun güçlü olması şart oldu ana karar verdim.neyse artık buranın müdavimlerinden olduk sanırım .

Hoşgeldiniz Bülent Bey aramıza.

Maça bir sıfır önde başlıyorsunuz, zira Ankarada bu işin uzmanları da epeyce fazla, forumdaki ilgili başıkları gezerseniz DEFENDER konusunda bılamayacağız hiç bir şey yok.

Bizler gene burdayız, sizler her türlü yardımcı olamaya çalışırız.

Selamlar.

bafralı' Alıntı:
iki gün önce 2,5 düz dizel kullandım alacağım aracın motorunun güçlü olması şart oldu ona karar verdim.neyse artık buranın müdavimlerinden olduk sanırım .

hoşgeldiniz bülent bey. sanırım özgür ilgen oğlunuz oluyor. bilgisayar konusunda, photoshop konusnda çok iyi bir arkadaşımız :smiley: Defenderinize en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle.

bora1071' Alıntı:
hoşgeldiniz bülent bey. sanırım özgür ilgen oğlunuz oluyor. bilgisayar konusunda, photoshop konusnda çok iyi bir arkadaşımız :smiley: Defenderinize en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle.
Bora bey.
doğrudur benim yanımda siteyi takip ederken biranda ben onun yanında takip etmeye başladım ve epey bir süredir giriş yapmıyordum. sizin resimlerinizi ve gezilerinizi burdan ve faceden takipteyiz ayrıca tüm defenderlarıda tabiiki.Bora bey anladığım kadarıyla tarsusta bulunuyorsunuz bende bir aralar Tarsus offroad adına yarışlara katılmıştım Kemal Kurt ve İlkin yılmaz ile beraber...
inşallah sizde hedefinize bir an önce ulaşırsınız..

bafralı' Alıntı:
Bora bey.
doğrudur benim yanımda siteyi takip ederken biranda ben onun yanında takip etmeye başladım ve epey bir süredir giriş yapmıyordum. sizin resimlerinizi ve gezilerinizi burdan ve faceden takipteyiz ayrıca tüm defenderlarıda tabiiki.Bora bey anladığım kadarıyla tarsusta bulunuyorsunuz bende bir aralar Tarsus offroad adına yarışlara katılmıştım Kemal Kurt ve İlkin yılmaz ile beraber...
inşallah sizde hedefinize bir an önce ulaşırsınız..

sağolsun iyi dilekleriniz için teşekkürler. ben mersindeyim kemal abiyle bizim tuğrul abi vasıtasıyla tanışmıştım.(kırmızı pajero) ben şu sıra Defenderi satarsam bir 6 ay hareket etmeden hayatı oluruna bırakacağım kısmetse. yine gezilerde olacağım ama cem kardeşimin cherokeenin sağ koltuğunda :D özgürün 4x4 hevesi çok güzel destekleyin biz o yaşlarda sadece modifiyeli araba ve motorsiklete bulaşmıştık :smiley: 5 aylık sevda sonucu 7 aydırda defenderimle çok yerler gezdik eğlendik beni hiç üzmedi.

Özgürün işi sevdayıda geçti artık.... :p :p

[attachment=1]

DSC_0223.jpg

4 teker helede 4x4 hepsinden iyiymiş ;D bendeki enduro kros hastalığıda bitmiyor sadece erteleniyor. o kadar özledim ki özgürce arazide gaz açmayı ve adrenalini :smiley: bakalım kısmette varsa arazide 2011 de yeni motorumla olmak istiyorum ;)

bora1071' Alıntı:
4 teker helede 4x4 hepsinden iyiymiş ;D bendeki enduro kros hastalığıda bitmiyor sadece erteleniyor. o kadar özledim ki özgürce arazide gaz açmayı ve adrenalini :smiley: bakalım kısmette varsa arazide 2011 de yeni motorumla olmak istiyorum ;)

gönlünüze göre olsun Bora bey : )) bizim ağzımızın suyu Defender'e akıyor sizin enduroya : )) Allah (c.c.) kaza bela vermesinde keyifle toz-çamur yapalım cümbür cemaat...

euzlu' Alıntı:
gönlünüze göre olsun Bora bey : )) bizim ağzımızın suyu Defender'e akıyor sizin enduroya : )) Allah (c.c.) kaza bela vermesinde keyifle toz-çamur yapalım cümbür cemaat...

seviyorum ama inanın LPG liside yakıyor, dizelinde ondan aşşağı kalır yanı yok. Defender bütçesi elveren için tam bir arazi aracı. ne yapsan yakışıyor. Allah kimsye kaza bela vermesin. Amin.

bora1071' Alıntı:
seviyorum ama inanın LPG liside yakıyor, dizelinde ondan aşşağı kalır yanı yok. Defender bütçesi elveren için tam bir arazi aracı. ne yapsan yakışıyor. Allah kimsye kaza bela vermesin. Amin.
Bora abi sen neye gelmedin boluya . ???

bora1071' Alıntı:

tam bir arazi aracının olması yanı sıra keyif için bile olsa bütçe gerektirdiği hepimizce aşikar, ne diyelim, hayırlısı olsun....

Aracımı aldıktan sonra Ankara'dan İzmir'e gidişim maceralı oldu. Şöyle düşünün: Dört Lastik kabak durumda. Ön alt takımın biraz müdaheleye ihtiyacı var. 70i geçtikten sonra yolda duramıyorsunuz. Depoyu fulledik. Aldığımızda 10 Lt vardı 70 lt biz aldık etti 80 Lt. Araç İzmire vardığında Yarım depodan az mazot harcamıştık yaptığımız mesafede 589 KMydi. Şehir içinde kalan mazotla 300 km daha yapsa o bakımsız haliyle 1 depoyla neredeyse 900 Km eder. Karışıkta 275 kuruş eder. Bence tatminkar bir miktar. sonuçta 2.5 Motor, 110 Beygir. Bu arada araç 98 300 TDI. Şimdi tüm bakımları yapıldıktan sonra yakışı ne olacak sizinle paylaşırım. Bende Def sahibi olmadan önce yakıt miktarını falan merak ederdim. Bu sohbet üzerine paylaşayım deidm :smiley:

SAYGILARIMLA
Vefik

deanvefikizgi' Alıntı:
Aracımı aldıktan sonra Ankara'dan İzmir'e gidişim maceralı oldu. Şöyle düşünün: Dört Lastik kabak durumda. Ön alt takımın biraz müdaheleye ihtiyacı var. 70i geçtikten sonra yolda duramıyorsunuz. Depoyu fulledik. Aldığımızda 10 Lt vardı 70 lt biz aldık etti 80 Lt. Araç İzmire vardığında Yarım depodan az mazot harcamıştık yaptığımız mesafede 589 KMydi. Şehir içinde kalan mazotla 300 km daha yapsa o bakımsız haliyle 1 depoyla neredeyse 900 Km eder. Karışıkta 275 kuruş eder. Bence tatminkar bir miktar. sonuçta 2.5 Motor, 110 Beygir. Bu arada araç 98 300 TDI. Şimdi tüm bakımları yapıldıktan sonra yakışı ne olacak sizinle paylaşırım. Bende Def sahibi olmadan önce yakıt miktarını falan merak ederdim. Bu sohbet üzerine paylaşayım deidm :smiley:

SAYGILARIMLA
Vefik
Selamlar ,
Turbo dizel motorunda bir faydası bu,normalde 1 litre yakıta 3 mol hava gerekirken(temsili rakamlar) turbo devreye girince 1 litre yakıta 5 mol hava basıyor ve aynı yakıttan daha fazla performans alınıyor. Bence turbo araçlarda standart olmalı.
Saygılar ,
Deniz

deanvefikizgi' Alıntı:

SAYGILARIMLA
Vefik
Vefik Bey selamlar. Depodaki görsel yarım depo malesef yarım depo olmuyor hiçbir zaman, tam fulleyip km yapıp tekrar fulleyerek hesaplayın derim, zira bendeki 300Tdi 110 5 sene önce 32-33 kuruş yakıyordu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR