Tekrardan merhabalr, öncelikle ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim; aracı kısmet olur alırsam Trabzon'da toplayacağım, her ne kadar Trabzonda yaşamasam da memleketim orası olduğundan ve yakın olduğumdan farklı bir alternatif benim için geçerli ve uygun olmayacaktır, yani ustalık konusunda sıkıntı da olmayacaktır. Zaman konusunda da acelem olmayacak çünkü adım adım ve keyfini çıkartarak bu işi nihayetlendirmeyi düşünüyorum. Gelelim bütçe konusuna ki o noktada fazla coşmadan kafamdaki çizgiye getirmeyi düşünüyorum, alım konusundaki baz maliyetimin üzerine temel ihtiyaçlarla birlkte 1. öncelik olarak: gerekli kaporta, tam boya, yükseltme kiti v uygun jant-lastikle aracı yürütüp üzerine 2. öncelik olarak ön tampon, tavan sepeti, ışıklandırma aparatları, telsiz ve şnorkel ile 20.000 civarı bir harcamayı 1 yıl içerisine yayarak yapmayı planlıyorum, dediğim gibi acelem yok ve bu süreçten gerçekten keyif almak niyetindeyim, belki biraz daha pahalı olur ama süreci ekstralar için geciktirmeden aracı yürür halde 1. öncelikleri ile çıkartabilirsem ilk 1 yılda hedefimin ilk aşamasını da başarmış olurum. Toplanmışına da girebilirim ama istediklerimi bulmak için geri dönmek fikri beni caydırıyor : )) başta da renk konusunda!!, ne diyelim : )) hayırlısı olsun, artık ihale kovalamaya başlayacağım 1-2 ay içerisinde, tekrardan teşekkürler ve iyi geceler, buralarda daha sık görüşmek dileğiyle.. saygılar ve selamlar...