Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 310
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,283
Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

sertem41' Alıntı:
Ben 25.10.2010 tarihi itibari ile artık bir DEFENDER sahibi oldum. Artık sevdamı DEFENDER ile sürdereceğim.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Ara sıra ilanlara bakıyor vede sizin aldığınız defender ilanınıda seyrediyordum.
Artık burdan sıksık farklı açılardan hertürlü fotolarını seyrederiz :smiley: ;) :D 8)

Etiketler

sertem41' Alıntı:
çok çok teşekkür ederim, darısı olmayanların başına.
Serhat bey gerçekten olmayanların basına... Bol fotograf bekliyoruz. İşyeriniz kurtköy de demiştiniz.sizi ziyaret etmelk ve taınşmak isterim... Hayırlı olsun... :D

ANKARA' Alıntı:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Ara sıra ilanlara bakıyor vede sizin aldığınız defender ilanınıda seyrediyordum.
Artık burdan sıksık farklı açılardan hertürlü fotolarını seyrederiz :smiley: ;) :D 8)

Çok teşekkür ederim dilekleriniz için.

Birbirimize şu an için alışmaya çalışıyoruz, ufak tefek eksiklikler var onları en kısa sürede çözmeye çalışacağım, tabiki araçta her zaman bir fotoğraf makinesi olacak, artık ilanlardan inşaallah buradan takip edersiniz. Bol bol fotoğraflar gelecek merak etmeyin.

Saygılar.

bekece' Alıntı:
Serhat bey gerçekten olmayanların basına... Bol fotograf bekliyoruz. İşyeriniz kurtköy de demiştiniz.sizi ziyaret etmelk ve taınşmak isterim... Hayırlı olsun... :D

Kemal Bey merhaba;

Fotoğraf için biraz daha bekleyeceğiz, dediğim gibi acil gördüğüm eksiklikler var onlar için çabalayacağım, dah sonra bol bol fotoğraf (güncellerini) ekleyeceğim.

Çalıştığım yer evet Kurtköydeydi fakat şu anda işyerimi değiştiriyorum, netleşince sizinle görüşmek ve tanışmaktan mutluluk duyarım.

Saygılar.

erhan türker' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun allah bizede nasip etsin inşallah..... :smiley:
İnsallah.. insallah bize e nasip olur.....Defender sahibi olan bütün herkeesi kutluyorum.. Bol bol resimlerizi bekliyoruz.. ;D ;D ;D

Merhabalar;

Ben İzmir'den katılıyorum aranıza. Çocukluk hayallerimde hep bir Land Rover Defender vardı. Askerliğim süresincede yanına yaklaşabildiğim paşa Defender'larına ağzım sulanarak imrenmişimdir. Evliyim. İlk arabam 98'de sahip olduğum 86 model kartaldı. Ona bile yanaklı lastikler taktırıp offroad tadında yaşamaya çalışırdım :smiley: Gençlik yılları işte :smiley: Sonraki arabam 2006 model Renault Clio'ydu. Son iki yıldır da Citroen Grand Picasso sahibiyim. Malum aile ortamı bunu gerektiriyor. Ancak artık ikinci bir arabaya ihtiyacım var ve bunun artık hayallerimdeki Defender'a kavuşmam için geçerli bir mazeret olduğuna inanıyorum :D Peki Defender'ımla ne yapmak istiyorum? Yollarda sınır tanımamak istiyorum. Malum Türkiye'de yolalrımız normal arabalara uygun değil :smiley: Ama bunun dışında dağ taş tepe gezmek istiyorum. Aman arabam çizilir amortisörü zedelenir diye düşünmek istemiyorum. Peki neden Defender derseniz sanırım belkide beni bu konuda anlayabilecek tek kişiler sizlersiniz. Çünkü bu arabaya aşığım. En yakınımdaki dostlarım bile hep bunun yerine çok daha iyi 4x4ler alabileceğimi söylüyorlar :smiley: Ama ben ısrarla hala sadece Defender'ları görünce eriyorum. Güzel Defender fotoğraflarında soluğum kesiliyor. Öyle ki bu yaz ailemle beraber yurt dışındaydım. Kardeşlerim,eşim,babam sokaklardaki Lamborgini ve Ferrarilere hayran hayran bakarken ben orda ilk defa gördüğüm Defender 2010 karşısında baygınlık geçiriyordum :smiley: İşte böyle bir tutku benim için. Bence hayatımda gördüğüm en vahşi, haşin ve sert iki araçtan biri. Diğeride eski kasa Hummer'lar :smiley: Dediğim gibi Defender benim aşkım ve sanırım artık yıllardır beklediğimiz kavuşma anımız yakın. 2 haftadır piayasadaki satılıkları inceliyorum. ANcak hala henüz karar verebilmiş değilim. Aracı kendim mi toparlamalıyım yoksa toplanık mı almalıyım. İlk aşamada gözden çıkarabileceğim 20.000 TL. 10.000'e bir tane Defender 110 dizel alıp kendim mi toparlamalıyım; yoksa her şekilde hazır bir Defender mı almalıyım? Elbetteki alacağım en hazır Defenderında benim için eksiklikleri olacaktır. Defender'larda ön konsollarla ilgili araştırma yaparken bu siteye denk geldim. 3 gündür inceliyordum ve bugun nihayet üye oldum :smiley: Engin bilgilerinize sığınıyorum. Bu arada neden Defender sorusuna alternatif bir cevabım daha var: Lego gibi arabaları seviyorum :smiley: Ahh nerde o eski arabalar. Bozulğu zaman çoğu durumda oracıkta tamir ederdik. Oysa şimdi şahsım adına patlayan ampüllerini değiştirmek bile çok zor :smiley:

SAYGILARIMLA

deanvefikizgi' Alıntı:
Merhabalar;

Ben İzmir'den katılıyorum aranıza. Çocukluk hayallerimde hep bir Land Rover Defender vardı. Askerliğim süresincede yanına yaklaşabildiğim paşa Defender'larına ağzım sulanarak imrenmişimdir. Evliyim. İlk arabam 98'de sahip olduğum 86 model kartaldı. Ona bile yanaklı lastikler taktırıp offroad tadında yaşamaya çalışırdım :smiley: Gençlik yılları işte :smiley: Sonraki arabam 2006 model Renault Clio'ydu. Son iki yıldır da Citroen Grand Picasso sahibiyim. Malum aile ortamı bunu gerektiriyor. Ancak artık ikinci bir arabaya ihtiyacım var ve bunun artık hayallerimdeki Defender'a kavuşmam için geçerli bir mazeret olduğuna inanıyorum :D Peki Defender'ımla ne yapmak istiyorum? Yollarda sınır tanımamak istiyorum. Malum Türkiye'de yolalrımız normal arabalara uygun değil :smiley: Ama bunun dışında dağ taş tepe gezmek istiyorum. Aman arabam çizilir amortisörü zedelenir diye düşünmek istemiyorum. Peki neden Defender derseniz sanırım belkide beni bu konuda anlayabilecek tek kişiler sizlersiniz. Çünkü bu arabaya aşığım. En yakınımdaki dostlarım bile hep bunun yerine çok daha iyi 4x4ler alabileceğimi söylüyorlar :smiley: Ama ben ısrarla hala sadece Defender'ları görünce eriyorum. Güzel Defender fotoğraflarında soluğum kesiliyor. Öyle ki bu yaz ailemle beraber yurt dışındaydım. Kardeşlerim,eşim,babam sokaklardaki Lamborgini ve Ferrarilere hayran hayran bakarken ben orda ilk defa gördüğüm Defender 2010 karşısında baygınlık geçiriyordum :smiley: İşte böyle bir tutku benim için. Bence hayatımda gördüğüm en vahşi, haşin ve sert iki araçtan biri. Diğeride eski kasa Hummer'lar :smiley: Dediğim gibi Defender benim aşkım ve sanırım artık yıllardır beklediğimiz kavuşma anımız yakın. 2 haftadır piayasadaki satılıkları inceliyorum. ANcak hala henüz karar verebilmiş değilim. Aracı kendim mi toparlamalıyım yoksa toplanık mı almalıyım. İlk aşamada gözden çıkarabileceğim 20.000 TL. 10.000'e bir tane Defender 110 TDI alıp kendim mi toparlamalıyım; yoksa her şekilde hazır bir Defender mı almalıyım? Elbetteki alacağım en hazır Defenderında benim için eksiklikleri olacaktır. Defender'larda ön konsollarla ilgili araştırma yaparken bu siteye denk geldim. 3 gündür inceliyordum ve bugun nihayet üye oldum :smiley: Engin bilgilerinize sığınıyorum. Bu arada neden Defender sorusuna alternatif bir cevabım daha var: Lego gibi arabaları seviyorum :smiley: Ahh nerde o eski arabalar. Bozulğu zaman çoğu durumda oracıkta tamir ederdik. Oysa şimdi şahsım adına patlayan ampüllerini değiştirmek bile çok zor :smiley:

SAYGILARIMLA
selam hayırlısı ama ofiyata çok zor türkiyede :smiley: sadece TDI motor o fiyata :smiley:

Teşekkür ederim cevabınız için :smiley: Gerekli uyarınız üzerine hemen düzelttim. Her zaman yaptığım bir ağız alışkanlığı hatasını buradada yazıya dökmüş oldum :smiley: Ama dizel olmasını tercih ettiğim konusunda her hangi bir hatam yok :smiley: Malum sitede pek çok Defender var. Ama bazıları extra olarak hoşuma gidiyor. Tabii ne kadar sağlıklılar bunuda gidip görmek lazım. Benim merak ettiğim malum site dışında satış yapılan yerler var mı? :smiley: yada siz olsanız mesela kendiniz mi toparlardınız toparlanık alıp son makyajları mı yapardınız? :D Cevabınız için tekrar teşlekkürler...

SAYGILARIMLA

Merhaba
bütçem olsa yuksek model orjinal 300 tdi alırdım yürüsünde yürüdükçe toparlanırdı zaten onada gücüm yoksa orta halli yada düşük halli nasıl olursa olsun ama Puma ,300 tdi, yada td5 olsun derim <<< bu da benim görüşüm
bu sitede satılık araçlar var buradan bakabilirsin :smiley:http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

Çook teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Ancak demin yaptığım küçük bir araştırmayla en ucuz puma motorlu Defenderın bile 24.500den başladığını gördüm :smiley: Bu başlangıç için beni aşıyor malesef :( Verdiğiniz linkide hemen incelemeye başlıyorum.. :smiley:

bir sevdalıda kendimi ekliyimm :(

inşallah alırızda bizimde yüzümüz güler :smiley:

Merhaba Arkadaşlar,

Forumdan bir üye, ihaleden aldığı araçların bir kısmını, teslim alınacağı yerden devrediyor.
Araç arayan arkadaşların, görüşmesinde fayda var.

Konuya bu link'den ulaşabilir ve konu sahibi ile görüşebeilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64839.0;topicseen

Herkes için, hayırlısı olsun ;D

:smiley: Arkadaşlar tecrübeyle yaşandığı için hatırlatayım eğer Defender hastalığına bütçenizden 2 misli harcama yapacağınızı dikkate alın !!!
Kimse durduk yerde extra para harcamak istemez bende öyleydim ama bu aletler öyle sevimli vede verdiğinizin karşılığını okadar misli misli size geri veriyorki sizde tutamyorsunuz kendinizi.

Çok uyanık işten anlayan biride olsanız :smiley: sanayide çokta çevreniz olsa basit maliyet tablonuz bu olacaktır :smiley:

Planlanan Bütçe Gerçekleşen harcama
15,000 tl 30,000 tl
20,000 tl 40,000 tl
25,000 tl 50,000 tl

Selamlar
Erhan

Sayın suyabatmaz;

Belirttiğiniz linki görmüştüm ancak bilgiler çok az. Ne olduğu nasıl olduğu belli olmayan bir aracı almak içinde Türkiye'nin diğer tarafına gitmek fazla risk gibi geldi bana :D Mesela buradan arkadaşlarımızın önerdiği bir araç olur o zaman gerekirse koşa koşa bile giderim şahsen :smiley:

Sayın erehan110;

Uyarınız için teşekkür ederim. Aslında evet Bende bütçemi belirttikten sonra büt5çeme göre baktığım araçlara buda lazım şuda lazım o da lazım diye düşünüyorum ve nihayetinde sizinde dediğiniz noktaya geleceğime inanıyorum. Ama en azından başlangıç için ilk aşamada motoru sağlam bir araç bulmalıyım. Gerisini zamanla yaparım. Gerekli bütçeyi oluşturmak sorun olmaz. İnsan sevdiği bir şey içinzaman geliyor boğazından kesiyor lüksünden kesiyor. İşte Defender benim hedefim. Tüm keyiflerim ona feda :smiley:

SAYGILARIMLA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR