Defender Yeni Led Stop Lambaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MehmetTurk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,807
Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kumaş boyası alın kaynayan suya katın içine yaptığınız malzemeyi atıp kaynatın. siyaha dönecektir yaptığınız malzeme.Siyah polyemid bulamaz iseniz bu şekilde renklendirin.

şimdilik işlerimden dolayı bu işlemi rafa kaldırdım. ama tekrar stop işine bulaşınca bahsettiğin yöntemi dikkate alacağım yavuz kardeş...

Etiketler

Siyah polyemid Trabzon sanayi sit. var , Demireller de ve diğerlerinde istediğiniz çapta bulunur ama uğraşmaya değecek bişey değil hazırını 3-5 tl ye mutlaka bulacağız , Türkiyede üretilmiyor mu bu ? Olmazsa farplasttan 100 adet ister dağıtırım arkadaşlara .

abi ben careyi bunlarda buldum tanesi 70 tl

IMG_0955.jpg

IMG_0952.jpg

IMG_0953.jpg

MehmetTurk' Alıntı:
Siz beğenmişseniz mesele yok , hayırlı olsun.
abi stopların capı 10 cm ve 24 v ufak tefek sıkıntılar var yani anlayacağın.gerçi defenderin sıkıntısız yeri yok zaten :smiley:)

:smiley: en doğru söz bu "defenderin sıkıntısız yeri yok!" 10 cm de çok büyük biraz görüntüyü bozar gibime geliyor . Bana çinden 6 cm led stop geldi orijinalinden 1 cm daha ufak anormal durdu , kullanmayacağım. Bir defender toptan malzemecisini farplasttan led stop getirtmek için iknaya çalışıyorum , yakında sorunlar bitebilir acele etme istersen.

MehmetTurk' Alıntı:
:smiley: en doğru söz bu "defenderin sıkıntısız yeri yok!" 10 cm de çok büyük biraz görüntüyü bozar gibime geliyor . Bana çinden 6 cm led stop geldi orijinalinden 1 cm daha ufak anormal durdu , kullanmayacağım. Bir defender toptan malzemecisini farplasttan led stop getirtmek için iknaya çalışıyorum , yakında sorunlar bitebilir acele etme istersen.

tamam abi haber bekliyorum bu konu başlığı altında senden.salı günüde gelip senin arabayı görmek istiyorum bi aksilik olmazsa.

Bekleriz , fakat arabada henüz bir şey yapılmadı , şase motor tamam öyle bekliyor , bu günlerde gögüsü takıp dizmeye başlayacaklardı.

göktu' Alıntı:
bence takmayın bu lambalardan... orjinal defender ınkiler harici yani...

abi ebat olarak aynı boyda bulabilsem hiç düşünmeden takacağım ama bunlar büyük takmam galiba bende aracın arkasını baya bi kesmek gerekiyo kıyamam.

İnternette yedek parçacılara bakarken ankarada Öz Oto diye biryer buldum. bilen duyan alışveriş yapan varsa bence sormakta fayda var. sitesinde yeni tip stop ların resimleri var.
http://www.landroveryedekparcalari.com/land_rover_defender_parcalari_.html

201107162625_BUYUKLAMBALAR.jpg

Turan bey teşekkürler verdiğiniz linkteki telefonu aradım sanırım ortada web sayfasından başka bir şey yok ! depoyu arayıp (!) bana döneceklermiş , 6 saat oldu ...

bunlarda benim imalatım :smiley:
telefonla çekildiği için parlaklık ancak bukadar görüntülenebildi.

Resim 032.JPG

Resim 027.JPG

Resim 014.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR