Defender Yeni Led Stop Lambaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MehmetTurk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,802
Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları

arkadaşlar şu an servisteyim ama ne yazıkki sistem numarayı tanımıyor.bi şekilde aşacağım bu problemi araştırmaya devam.

Etiketler

Herhalde Farplast ürünlerini ingiltereden ithal edeceğiz , Türk işi böyle işte !

tüm otokar servislerinin defendere bakma yetkisi yokmuş servisin bana söylediğine göre.o yüzden sistem numarayı tanımamış olabilir dediler. AMR3850 koduyla defender yetkisi olan bir servisteki sistemden baktırmamız lazım fiyatına.

serdar5261' Alıntı:
tüm otokar servislerinin defendere bakma yetkisi yokmuş servisin bana söylediğine göre.o yüzden sistem numarayı tanımamış olabilir dediler. AMR3850 koduyla defender yetkisi olan bir servisteki sistemden baktırmamız lazım fiyatına.

Serdar bey merhaba.
Otokar ikitelli merkez servisine sordunuzmu?? hem otokar sultanlara hem emniyetin defender larına bakım ve servis yapıyorlar.
telefonu 212 6719334

dturan' Alıntı:
Serdar bey merhaba.
Otokar ikitelli merkez servisine sordunuzmu?? hem otokar sultanlara hem emniyetin defender larına bakım ve servis yapıyorlar.
telefonu 212 6719334
yarın telefonla bilgi alacağım.sevgiler.

bu iş görürmü??

554.jpg

Dturan bey , stoplar çok güzeldi ancak çap 14cm imiş ve ellerinde yok .

Dün bahsettiğim dükkana uğradım. Çok acelem vardı sislerimi alıp hemen çıkmak zorunda kaldım. ama ilk fırsatta tekrar giderek sakin bir kafayla bakıcam neler var neler yok.Hella nın hemen her ürünü var bilginiz olsun.

Mehmet kardeş senin bahsettiğin dükkana erman otoya uğradım ve 5 tane stopu 12.5 tl den 1 tanesini de 20 tl den aldım. elinde kalmamıştı başka dükkandan aldı geldi.
şimdi sıra halka ledleri içine uydurmak işinde. :smiley:

Güle güle kullanın , alt parça(plastik stop yuvası) konusunu hallettiniz mi ?

MehmetTurk' Alıntı:
Güle güle kullanın , alt parça(plastik stop yuvası) konusunu hallettiniz mi ?
şimdilik direk montaj yaptım. ilerleyen günlerde kütük fiber malzeme var torna malzemesi satanlarda ondan alıp istenilen ölçüde tornacıda yaptırmayı planlıyorum.

Ota ermana ben demiştim bana bulamam demişti belki çok satılacağını düşünerek getirebilir parça farplast kodu 20YFU3850-001

gomera' Alıntı:
şimdilik direk montaj yaptım. ilerleyen günlerde kütük fiber malzeme var torna malzemesi satanlarda ondan alıp istenilen ölçüde tornacıda yaptırmayı planlıyorum.
Kumaş boyası alın kaynayan suya katın içine yaptığınız malzemeyi atıp kaynatın. siyaha dönecektir yaptığınız malzeme.Siyah polyemid bulamaz iseniz bu şekilde renklendirin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.