Defender Yeni Led Stop Lambaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MehmetTurk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,802
Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları

otokar ın ve Isuzuların Minibuslarinde kullanıldığı için bu lambalar. Alt adaptörlerine ihtiyaç duymuyorlar.

Ancak Defender'e uygulamada alt adaptörsüz olmazsa olmaz.

Etiketler

Trabzonda 3 işyerinde beyaz var . (ampullü tip)

farplast1.jpg

DA1143.jpg

mehmet bey paylaşımızın için sonsuz teşekkürler.bahsettiğiniz stoplar ıveco eurobus modellerinde de var.ben yine "farplastın katoloğunda olan led stoplardan da satan bir yer varmı?"demek istedim.bunlardan bulamazsam eğer sizin dediğiniz yerden gidip onları alacağım zaten.sevgilerle.

ilk koyduğunuz fotoğraftaki stoplar altlıklarıyla birlikte olan modeller anladığım kadarıyla led ampullü.aradığım model o.bildiğim kadarıyla ıveco ısuzu ve otokarlardaki stoplar eski tip ampullü.sizde iletinizde bulduklarınızın ampullü olduğunu belirtmişsiniz.ben daşı şık durur düşüncesi ile led olanlardan arıyorum.trabzonda zor ama belki büyük şehirlerdeki arkadaşlar yardımcı olabilir.

Farplast'ın stoplarında, sinyallerindeki vida delikleri Defender'e uyuyor mu acaba?

Ben led bulamadım henüz , ancak Farplastın değişik stoplarda led üretimi var , ayrıca bu stopların kodlarına dikkat ederseniz sonlarında
-001 rakamları var sanıyorum bu ampül ve led olayını belirlemek için. Tahminim farplast bu ürünün led olanını mutlaka yapmıştır.
Ayrıca stopların alt bombenin başladığı yerden spralle kesilerek ampul kısmı atılıp led koyulabilir.

Nejat bey aynısı , bunların da alt plastiği var zaten katoloğu inceleyin.

Ben gösterge panelini de değiştiriyorum. Td5 in alt plastiği aldım , led gösterge ünitesi YAZ100000 aldım , km ve diğer saatler yerli mekanik ölçüsan . Aracın elk tesisatını da komple td5 uyumlu değişeceğimden göstergem mekanik/ledli orijinal (!) olacak .

arkadaşlar aradığımız alt kısım 6 ve 12 numaralı parcalar.servisten fiatlarını öğrenip bilgilendirme yapacağım sevgilerle.

dsfg.jpg

Bekliyoruz Serdar bey , ben Ankaradaki Otokar bayisinde bulamamıştım .

Beyaz almıştım ancak düşündükçe geri vites lambasının sönük olduğu yeterli olmadığı geldi aklıma , şu an kullanmakta olduğum araçtan biliyorum. Bu ısızu veya sultan ın birindeki geri vites lambaları dikkatimi çekti , buzlu mika değil , şeffaf cam pek defenderin formuna uymuyor ama iyi görüş açısından düşünmeye başladım .

yarın ilk işim o valla.ellerinde yoksa bile fiyat makulse sipariş verdireceğim.

burada neler oluyor arkadaşlar :D 4 sayfada 4 yıl ilerlemiş defenderın en sorunlu bölumleri.
hocam göğüs muhteşem görünüyor son halini çok merak ediyorum

Serdar bey , makul fiyata olursa 10 adet alt parça benim için isteyebilirmisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.