Defender Yeni Led Stop Lambaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MehmetTurk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,802
Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları

Gerçekten güzel çalışmalar.

Özellikle orta göğüslüğe bayıldım.

sorum şu....

Bu halka led grubunu hazır mı aldınız?

piyasada ne olarak geçiyor?

Etiketler

halka led angel yazın birçok yerde var sahibinden gitti gidiyor vs.. kolaygelsin herkese.

merolzö' Alıntı:
tşk özhan bey bir çok çalışma yapıldı aracın tamamen bitirmeye çalışıyorum bitince tüm detayları yayınlayacağım torpido tamponlar döşeme vs... birçok çalışmam var

gercekten güzel olacak ;) göyüslükte su konturpılğımı kullandınız? let stoplar ve kompile göyüslük orta konsul calışmanız defender cılar için yenı bir başlangıç olacaga benziyor.

teşekkürler su kontrası değil o zaten bir kalıp önce kalıbı yapıp sonra asıl malzemeyi kalıbın verilerine göre ebatlayacağım asıl malzeme mdf kompozit olacak kısmetse

Göğüslükte kullandığınız parçaları ölçülendirebilirmisiniz?

Kopya çekelim :smiley:

Bir de kullandığınız hava çıkışları hangi araca ait?

şaka değil bu çok zor yeniden bana bir tane yap deseniz daha bir kolay olur gibi geliyor çun kü net ölçü şuan yok bir çoğu yerine alıştırma torpidoyu komple bitireyim ölçü için elimden geleni yapacağım menfezler ford connect zaten land ın menfezleride bu orjinal yani araştırdım connect landın menfezini kullanıyor olabilir ford servislerinden temin edilebilir 17 lira galiba tuşlar ford cargonun dortlü flaşör passat ın normalde teybin olduğu yani orjinalinde teybin olduğu bölüme tuşların altına telsiz koyacağım fakat kırmızı ışıkları olan telsiz bulamıyorum varmı bildiğiniz ışıkları kırmızı telsiz

Mevcut yaptığınız paneli ölçülerini verseniz benim için yeterli.

Yeni tip stopların alt plastik halka parça no : AMR-3850 , Led olmayan ampullü tiplerin parça isimleri = Sarı Sinyal AMR 6528 , Kırmızı stop AMR 6526 , beyaz AMR 6522
Bunlar Türkiyede var mı ?

Ecuda takilir cimmonrail motorda iste hep konustugumuz nevzular gercek olur. Estetik ve guzel olursa orta cag biter yeni cag baslar defender icin.

Konu çözüldü , milli servet ülkede kalsın. Defender Nas Light Türkiyede üretiliyor , led olanı bile bulabilirsiniz . Kullanılan araçlar İsuzu ve Otokar Sultan yeni modelleri, Üretici Firma FARPLAST alttaki siyah parçanın kodu 20YFU3850 , sarı sinyal 03MFU6524 -001 , kırmızı stop 02MFU6525-001 , beyaz 02MFU 6521-001 . Sanayilerderdeki oto elektrik malzeme satanlarda bolca bulunur.

MehmetTurk' Alıntı:
Konu çözüldü , milli servet ülkede kalsın. Defender Nas Light Türkiyede üretiliyor , led olanı bile bulabilirsiniz . Kullanılan araçlar İsuzu ve Otokar Sultan yeni modelleri, Üretici Firma FARPLAST alttaki siyah parçanın kodu 20YFU3850 , sarı sinyal 03MFU6524 -001 , kırmızı stop 02MFU6525-001 , beyaz 02MFU 6521-001 . Sanayilerderdeki oto elektrik malzeme satanlarda bolca bulunur.
Mehmet bey tesekkurler, bende kaçgundur yolda nezaman bir isuzu gorsem parcacisini bulsamda gidip baksam diye aklimdan geciriyordum.:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.