Defender Yeni Led Stop Lambaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MehmetTurk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,807
Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları

elinizde ;eski tip stoplar var ise;led(Power;mushroom;modül) hale getirme işini çok rahat yapabilirim.Bilginize.....

Etiketler

arkadaşlar bu stop lambaları benim elimde vardı fotolarını ekledim biliyorsunuz.stopları alıp fotoğraflarını cektiğim esnaf arkadaş başkasına sattı.şu an oda temin edemiyor bana.bize lazım olan benimde fotoğraflarımdaki stoplar üst fotoğraftaki yd0378 ve yd00379 nolu stoplar.lakin yerine tam oturmuyor alt tarafında genişletme yapılması lazım onuda solım.2 cm daha büyük bizim stoplardan.beyaz camlı olanın içindeki led lerin yarısı sarı yarısı beyaz.yani geri vites ve sinyal.kırmızı olansa.ful kırmızı lakin çift fazlı.yani 2 amaç için kullanılabilir.inşallah en kıza zamanda ulaşırız.

StandART ampül ile çalışanı piyasada yok mu?Onları yukarda anlatılan çift devreli ve çift renkli yapmak kolay....

Bizim araba bitti stop meselesi çözümlenmedi , arkadaşlar yok mu bir gelişme ?

Herkese tekrar merhaba.
sanırım aradığımız ürün bu. en sonunda numune elime ulaştı. çap 95mm, vidalama delikleri 80mm park ve stop olarak 2 fonksiyonlu. bizim araçlara nasıl uyar bilemiyorum ama haftasonu defender ıma bir şekilde montaj yaparak fotoğraf ekleyeceğim. şimdilik sadece ürün fotosunu koyuyorum. Tane fiyatı 17.7 € stop sinyal yada park farketmiyor hepsinin aynıymış. ancak ithal geldiği için ellerinde stok tutmuyorlar. takım olarak ve toplu olarak alırsak fiyatı tekrar konuşabilirim. şimdilik bu kadar değişiklik olursa bildiririm.

IMG_0182.JPG

IMG_0184.JPG

selam herkese urun dogru urundur olcu bırebır dogrudur fiyat bedava yakın nıtelıktedır daha oncesınde olsaydı hıc dusunmeden alırdım bu urun ebay.uk de 30 sterlın gumruk kargo vs 150 tl yı buluyor tanesı
defenderın orjınal stopların dış çapı 100mm stop lambasının dış capıda 95mm dir ürün gayet basarılıdır defeder alemıne hayırlı olur inşallah emeği geçen herkese cok tesekkurler

arkadaşlar 10, sayfada elimde olan saba marka son derece kaliteli stop lambalarını satan arkadaş 50 tl ye satıyorsu.şu an firmanın elinde olmadığı için temin edemediğini söylüyor.üstteki stopların markası saba değil gibi geldi bana fakat tam emin değilim.

serdar5261' Alıntı:
arkadaşlar 10, sayfada elimde olan saba marka son derece kaliteli stop lambalarını satan arkadaş 50 tl ye satıyorsu.şu an firmanın elinde olmadığı için temin edemediğini söylüyor.üstteki stopların markası saba değil gibi geldi bana fakat tam emin değilim.
Serdar Arkadaşım sen nereden ne aldın bilmiyorum ama ben saba y la 7 yıldır ticaret yapıyorum ve bu stoplari onlardan aldım. Kendi imalatları olmadığını daha öncede söylemiştim. ürünü yurtdışından alıyorlar. İthal olduğu için stok tutmuyorlar.

image.jpg

dturan' Alıntı:
Serdar Arkadaşım sen nereden ne aldın bilmiyorum ama ben saba y la 7 yıldır ticaret yapıyorum ve bu stoplari onlardan aldım. Kendi imalatları olmadığını daha öncede söylemiştim. ürünü yurtdışından alıyorlar. İthal olduğu için stok tutmuyorlar.

benim nerden ne aldığım fotoğraf ve açıklamalarıyla 10, sayfada var.sizin koyduklarınızın sadece saba olduğunu anlayamadım fotoğraftan.sabayla 7 yıldır çalışıyor olabilirsiniz bu bizim led stop problemimizi çözmez.hayırlı ticaretler size.ben burdaki arkadaşlara ve kendime yardımcı olmak adına çektim fotoğrafları paylaştım.şu an temin edemiyorum.siz edebiliyorsanız 2 adet çift fazlı komple kırmızı(yani elinizdeli) iki adet komple beyaz (lakin içindeki ledlerin yarısı beyaz yarısı sarı olan) bana alırsanız anında parasını size havale ederim.

İş başa düştü , geçtik bil. başına kartları cizdik sonra bakır plakete aktarma vs ... İşte size led stoplar ... Fotograflar iyi değil , fotograf çekerken kullandığım adaptör 2A yetmedi , 30A adaptörle atelyemde test ettiğimde hiç bir sorun yok sıra arabada akü ile teste kaldı

1.JPG

2.JPG

3.JPG

IMG_5473IMG_5473111.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR