aynen katılıyorum +10ata036' Alıntı:bende bir zamanlar sizin yaşadıklarınızı benzerlerini yaşadım çektim garaja bir sene binmeyecem dedim akü başlarını felan söktüm.
ilk hafta her gün garajdan eve gittim arabaya melül melül bakarak
ikinci hafta bir iki kelime sohbet edip eve çıkmaya başladım ???
üçüncü hafta niye böyle yaptın diye kaportayı tokatlamaya başladım
dördüncü hafta rahatsızlandım ve çarenin KIRAT ı diriltip yeniden binmek olduğunu anladım ve ogün bu gündür hala aşkımız devam ediyor ;D ;D
Dağlarda Savaş Rampalarda Yavaş Aslını Sorarsan Defenderciyiz GARDAŞŞŞ
huseyinyilmaz' Alıntı:maalesef ki defender sahibi olmakla defender ruhu taşımak aynı şey değildir. Özen ister, arkadaşlık ister, yalnız kalmamak ister, herzaman atağa geçmek için hazırdır. defender benim için bu anlamları taşır. kolay değildir. ben onunla geçireceğim bütün herşeyi göze alıp çıktım bu yola.
ata036' Alıntı:o zaman yolun açık çamurun bol olsun bir gün bir yerde bir kampta yolumuz kesişir inşallah
foremost' Alıntı:hüseyin bu lastik kumho KL 71 tavsiye üzerinemi alacaksın yoksa özelliklerini biliyorsan anlat ve fiyatı nekadar biligin varmı bu konuda
huseyinyilmaz' Alıntı:mecbur kaldığım için aslında. elimde 0km 235x55x17 pirelli scorpion zero var. onları takasa alıp arazi lastiği verecek tek yer kl71 veriyor. ama dün lastiğin küçük olduğunu farkettik. pazartesi ya kl 71 in ebatını büyütecek yada başka marka getirmesi için pazarlık yapıcam başka türlü para verip almıyor benim lastiği
foremost' Alıntı:bende lastiği araştırdım 15 jant olduğunu öğrendim sanırım 16 jant yok bu yüzden başka bir markaya bakabilirsin birde silverstone mt-117 var onada göz atabilirsin
foremost' Alıntı:hüseyin kardeş foto güzel olmuş benimde çok geç haberim oldu yoksa bende gelirdim bordo defender tayfun abinin sanırım kendini görmedim ancak aracının metini duydum büyük emeklerle hazırlanmiş bir araçtır inceleme fırsatın olmuştur umarım ayrıca yükseltme hayırlı olsun defender şaha kalkmış kardeş ;D ve adanaya uğramış tüm defender sevdalılarınada teşekkür edeyorum bizi ezmeyip uğradıkları için yolları açık olsun birdahaki sefere görüşmek dileyiğle
huseyinyilmaz' Alıntı:bizim araçta sanki yanlış birşeyler var gibi. fotograflara bakınca farkettim
direksiyon amortisorü ters mi takılmış?[attachment=1]
huseyinyilmaz' Alıntı:[attachment=1]