Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,625
hüseyin bu lastik kumho KL 71 tavsiye üzerinemi alacaksın yoksa özelliklerini biliyorsan anlat ve fiyatı nekadar biligin varmı bu konuda

Etiketler
ata036' Alıntı:
bende bir zamanlar sizin yaşadıklarınızı benzerlerini yaşadım çektim garaja bir sene binmeyecem dedim :smiley: akü başlarını felan söktüm.

ilk hafta her gün garajdan eve gittim arabaya melül melül bakarak :smiley:
ikinci hafta bir iki kelime sohbet edip eve çıkmaya başladım ???
üçüncü hafta niye böyle yaptın diye kaportayı tokatlamaya başladım
dördüncü hafta rahatsızlandım ve çarenin KIRAT ı diriltip yeniden binmek olduğunu anladım ve ogün bu gündür hala aşkımız devam ediyor ;D ;D

Dağlarda Savaş Rampalarda Yavaş Aslını Sorarsan Defenderciyiz GARDAŞŞŞ
aynen katılıyorum +10

huseyinyilmaz' Alıntı:
maalesef ki defender sahibi olmakla defender ruhu taşımak aynı şey değildir. Özen ister, arkadaşlık ister, yalnız kalmamak ister, herzaman atağa geçmek için hazırdır. defender benim için bu anlamları taşır. kolay değildir. ben onunla geçireceğim bütün herşeyi göze alıp çıktım bu yola.

o zaman yolun açık çamurun bol olsun bir gün bir yerde bir kampta yolumuz kesişir inşallah

ata036' Alıntı:
o zaman yolun açık çamurun bol olsun bir gün bir yerde bir kampta yolumuz kesişir inşallah

boşuna defender kardeşliğine yeni bir üye daha diye açmadım konumu. elbet karşılaşırız biyerlerde. Adana da bir eviniz var bunu unutmayın. bu işin üstadları olan sizlerden öğrenecek dinleyecek çok şey var.

foremost' Alıntı:
hüseyin bu lastik kumho KL 71 tavsiye üzerinemi alacaksın yoksa özelliklerini biliyorsan anlat ve fiyatı nekadar biligin varmı bu konuda

mecbur kaldığım için aslında. elimde 0km 235x55x17 pirelli scorpion zero var. onları takasa alıp arazi lastiği verecek tek yer kl71 veriyor. ama dün lastiğin küçük olduğunu farkettik. pazartesi ya kl 71 in ebatını büyütecek yada başka marka getirmesi için pazarlık yapıcam başka türlü para verip almıyor benim lastiği

huseyinyilmaz' Alıntı:
mecbur kaldığım için aslında. elimde 0km 235x55x17 pirelli scorpion zero var. onları takasa alıp arazi lastiği verecek tek yer kl71 veriyor. ama dün lastiğin küçük olduğunu farkettik. pazartesi ya kl 71 in ebatını büyütecek yada başka marka getirmesi için pazarlık yapıcam başka türlü para verip almıyor benim lastiği

bende lastiği araştırdım 15 jant olduğunu öğrendim sanırım 16 jant yok bu yüzden başka bir markaya bakabilirsin birde silverstone mt-117 var onada göz atabilirsin :smiley:

foremost' Alıntı:
bende lastiği araştırdım 15 jant olduğunu öğrendim sanırım 16 jant yok bu yüzden başka bir markaya bakabilirsin birde silverstone mt-117 var onada göz atabilirsin :smiley:

KL71 in 16" i var. ama benim aracın üzerinde 7,5 16 lastik var. yan yana koyunca lastikçinin elindeki KL71 3 parmak daha küçük kaldı.

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC_0002.jpg

hüseyin kardeş foto güzel olmuş benimde çok geç haberim oldu yoksa bende gelirdim bordo defender tayfun abinin sanırım kendini görmedim ancak aracının metini duydum büyük emeklerle hazırlanmiş bir araçtır inceleme fırsatın olmuştur umarım ayrıca yükseltme hayırlı olsun defender şaha kalkmış kardeş ;D ve adanaya uğramış tüm defender sevdalılarınada teşekkür edeyorum bizi ezmeyip uğradıkları için yolları açık olsun birdahaki sefere görüşmek dileyiğle ;)

foremost' Alıntı:
hüseyin kardeş foto güzel olmuş benimde çok geç haberim oldu yoksa bende gelirdim bordo defender tayfun abinin sanırım kendini görmedim ancak aracının metini duydum büyük emeklerle hazırlanmiş bir araçtır inceleme fırsatın olmuştur umarım ayrıca yükseltme hayırlı olsun defender şaha kalkmış kardeş ;D ve adanaya uğramış tüm defender sevdalılarınada teşekkür edeyorum bizi ezmeyip uğradıkları için yolları açık olsun birdahaki sefere görüşmek dileyiğle ;)

[attachment=1]

DSC_0017.jpg

bizim araçta sanki yanlış birşeyler var gibi. fotograflara bakınca farkettim
direksiyon amortisorü ters mi takılmış?[attachment=1]

DSC_0063.jpg

alt taraftaki rot kolu yanlış mı bağlanmış?

Hocam helal olsun İki günlük landcısınız Hiç bir şeyi kaçırmıyorsunuz. Resimde yanlış olan hiç bir şey yok.
Amertisörün baglı olduğu rot kolu doğru takılmış. Arkasındaki ise sizi yanıltan istikamet çubuğu. O da doğru , Defransiyelin arkasına hayal meyal gözükende uzun rot kolu. Tabiki oda doğru takılmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR