Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,623
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78219.20

lastik işini hallettikten sonra kaldığımız yerden devam edicez.

Etiketler
lastik işini hallettik sonunda.bugun de jantlarım geliyor. akşama 35" deneyimi yaşıycaz inşallah.
.takılmamış halinden birkaç fotograf.
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=4]

[attachment=3]

Görüntü0348.jpg

Görüntü0347.jpg

Görüntü0346.jpg

Görüntü0344.jpg

toplam masraf:
debriyaj seti - fren ana merkez - alt denge kol burçları - işçilik 590 TL
2" yükseltme kiti - direksiyon amortisörü -burç kiti - uzun fren hortumları - işçilik 935 TL
plaka masrafları 60 TL
oto elektrikçi 70 TL
jery can 70 TL
4 jant 780 TL
4lastik kumho Kl71 35" 12,5 15 1840

toplam masraf: 4345 TL

pek yakında şafttaki ve direksiyondaki boşluk + portbagaj + cam sıyırıcı fitil + vs vs

zaten lastikler takılır takılmaz geçen sefer kbak lastiklerle saplandığım yere gidicem. seyhan gölünün çekilen suyuyla yüzeyde kalan balçık :smiley:

huseyinyilmaz' Alıntı:
zaten lastikler takılır takılmaz geçen sefer kbak lastiklerle saplandığım yere gidicem. seyhan gölünün çekilen suyuyla yüzeyde kalan balçık :smiley:
yapma hüseyin o balçığa sokulmaz yeni lastikler yazık etme birde çamur asitli leke bırakır girme sonra demedi deme bak :D

foremost' Alıntı:
yapma hüseyin o balçığa sokulmaz yeni lastikler yazık etme birde çamur asitli leke bırakır girme sonra demedi deme bak :D

yıkarız abi be nolcak. çamura girelim diye M/t almadık mı :smiley:

ya bi de defender sahipleri bi buluşalım biyerlerde tanışalım. Gürsel Abileri de çağıralım. Ailelerimizle birlikte biyerlere gidelim kahve içeliim organize edelim.

huseyinyilmaz' Alıntı:
yıkarız abi be nolcak. çamura girelim diye M/t almadık mı :smiley:

ya bi de defender sahipleri bi buluşalım biyerlerde tanışalım. Gürsel Abileri de çağıralım. Ailelerimizle birlikte biyerlere gidelim kahve içeliim organize edelim.
olur tabi hüseyin ramazandan sonrada adanoff olarak toplantımız olacak gezilerde başlayacak ondan öncede görüşürüz tabi neden olmasın :smiley:

aklıma gelmişken sormak istedim. V8 takmak istesek herhangi bir araçtan çıkmış V8 takmak mümkünmüdür. Araştırırken hangi araçlardan çıkma bakmamız gerekiyor?

huseyinyilmaz' Alıntı:
aklıma gelmişken sormak istedim. V8 takmak istesek herhangi bir araçtan çıkmış V8 takmak mümkünmüdür. Araştırırken hangi araçlardan çıkma bakmamız gerekiyor?
Bazı 130''ların üzerinde orjinal v8 oluyor.Rover motoru diye biliyorum ama yanlış olmasın.Vikipedide 3.9 Rover motor denmiş çünkü.

hüseyin kardeşim v8 yollarından ben çok gittim geldim ancak motoru bulsan bile yasal anlamda işletemiyorsun bir sürü prosedür şimdiki aracının %30 üstünü takabiliyorsun buda 3.2 gibi bir değer yapıyor orjinal 3.5 değerinden aşşağıda işletemediğin aracın motoruna takmada dahil 10 bin gibi bir rakama mal oluyor 2 senede bir söküp muayne ettirmek zorundasın eğer 10 bin gibi bir rakamı ben gözden çıkarsaydım dizel nissan BD30 motor atardım kafam rahat olurdu benzin+lpg derdim olmazdı bende v8 istiyorum ancak yasal platformda bu şimdilik mümkün gözükmüyor eğer 2 senede bir söktürüp takarım dersen chevroletin 250 tip dedikleri v8 tipi motorları daha uygun bulabilirsin bunlar 3.5 tan daha güçlü motorlardır uygulayan var yarış aracı yapmışlardı malum sitede ilanı var 2 kapılı olarak seçersen bulabilirsin v8 motorla ilgilenen ankara ve istanbuldaki kişilerin istersen numaralarını sana özelden atarım ama bunlarla ömrünü yersin kardeşim biz 2.5 benzinli devam edelim başımız ağrımasın sevgi ve saygı ile kal :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.