aceleye getirme hüseyin kardeşim hayırlısı gönlüne göre versin allah kolay gelsinhuseyinyilmaz' Alıntı:abi beklediğim birşey var. ona göre Bursa ya geri dönme durumum var. motor değiştirme işini o iş belirleyecek.
aceleye getirme hüseyin kardeşim hayırlısı gönlüne göre versin allah kolay gelsinhuseyinyilmaz' Alıntı:abi beklediğim birşey var. ona göre Bursa ya geri dönme durumum var. motor değiştirme işini o iş belirleyecek.
darktreys' Alıntı:keşke bizimde böyle bir garajımız ve zamanımız olsada bizde böyle her istediğimizi rahatça yapabilsek. sanayiye mahkumuz.
Yani defenderınmı var derdin varforemost' Alıntı:araba ile gidersen her türlü montaj ;D ;Daraba ile gitmessen aracı getir bakalım derler yine montaj ;D malzemeyi ben vereyim abi sen ne işçilik alırsın desen ya canın sağolsun getir hele hallederiz önemli değil bir şey tutmaz işte bu sözü duyduğunda hüseyin kardeşim sakın arkana bakma ve ordan uzaklaş montaj kaçınılmaz defender sahiplerinin doktoru kendisi onun için bu araç bu kadar revaçta ve basitce tamir ediliyor çok köklü bir ağrıza olmadığı taktırde en güzel oyuncağıdır bir yetişkinin ve ben çok iyi hatırlıyorum elimde param ile ustaya iş yaptıramadım pazarlık etmek istedim adamlar daha fazla kakaladılar durum bundan ibaret kardeşim kolay gelsin
karakartal01' Alıntı:Hatta şimdi sanayiye gidiyorum bakalım kaç lira diyecekler.
gozukara' Alıntı:Şaka biyana Hüseyinin aracını merak ediyorum gezide gözüm hep 35 lastikli defender aradı arıza yapmasına üzüldüm tanışmak başka gezilere kısmetmiş demek
gozukara' Alıntı:Yani defenderınmı var derdin var
hüseyin kardeşim sanırım sen beni çok iyi anlıyorsun defendere binmek yürek ister biz bu yürekliliğin bedelini fazlasıyla ödüyoruz kafaya takma boşver direksiyonuna geçtikten sonra hepsini unutuyor insan ;Dhuseyinyilmaz' Alıntı:ben bu yuzden arabayı götürmeden önce Allahtan bu arabanın parçaları şahinin parçalarından bile ucuz falan diyorum. defender ı görünce bunlar bu arabaya masraf ediyorlarsa para gani diyorlar çünkü içlerinden.
geçen benim servisteki arkadaş bir elektrikçi almış işe. sohpet sırasında difransiyeldeki boşluktan bahsettim. benim kankam var ya dedi difransiyelci adananın en iyi. ucuz yollu yaptıralım dedi. verdim arabayı 3 gun sonra geri getirdi. abi dedi difransiyeldeki sıkma gitti keçe değişti yağ değişti dedi. boşluk? abi boşluk gitmedi ama bunlar 100 TL tuttu dedi. hassi*tir lan dedim. kakavana bak. ben boşluk diyorum başka şeyler yapıyor boşluk gitmiyor 100 lira para istiyor. senin ustalığına tüküreyim. adamın ağzını bozduruyorlar. bi de cebinden vermiş bilmem ne. komisyoncu resmen.