Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,605
huseyinyilmaz' Alıntı:
abi beklediğim birşey var. ona göre Bursa ya geri dönme durumum var. motor değiştirme işini o iş belirleyecek.
aceleye getirme hüseyin kardeşim hayırlısı gönlüne göre versin allah kolay gelsin :smiley:

Etiketler
keşke bizimde böyle bir garajımız ve zamanımız olsada bizde böyle her istediğimizi rahatça yapabilsek. sanayiye mahkumuz.

darktreys' Alıntı:
keşke bizimde böyle bir garajımız ve zamanımız olsada bizde böyle her istediğimizi rahatça yapabilsek. sanayiye mahkumuz.

garaj onusunda birşey söyleyemeyeceğim ama benim de zamanım yok aslında. ben akşam 7 de başlayıp gece 12 de bırakıyorum

madem geziye gidemedik bari iç döşeme öncesi yıkama parlatma yapayım dedim.

[attachment=1]

[attachment=2]

zemin döşemesi için para paspas (pullu) malzeme dahil 250 TL fiyat verdi buradaki döşemeci. fiyat nasıl sizce? tavan döşemesi kolay da zemini yapamam o yuzden dışarı götürmek zorundayım

Fotoğraf004.jpg

Fotoğraf002.jpg

ayak ustu benım dösemecin yan dukkanında konuştudumuzda 150 200 tl ister şimdi döşeme için demiştim komşusu da yok okadar gıtmez, uygun yaptırırız demışti. ama net pazarlık etmedım bi kac yere sorun Hüeyın bey tabı kulanıcak malzemede fıyatı degiştirebilir.

araba ile gidersen her türlü montaj ;D ;Daraba ile gitmessen aracı getir bakalım derler yine montaj ;D malzemeyi ben vereyim abi sen ne işçilik alırsın desen ya canın sağolsun getir hele hallederiz önemli değil bir şey tutmaz işte bu sözü duyduğunda hüseyin kardeşim sakın arkana bakma ve ordan uzaklaş montaj kaçınılmaz defender sahiplerinin doktoru kendisi onun için bu araç bu kadar revaçta ve basitce tamir ediliyor çok köklü bir ağrıza olmadığı taktırde en güzel oyuncağıdır bir yetişkinin ve ben çok iyi hatırlıyorum elimde param ile ustaya iş yaptıramadım pazarlık etmek istedim adamlar daha fazla kakaladılar durum bundan ibaret kardeşim kolay gelsin :smiley:

foremost' Alıntı:
araba ile gidersen her türlü montaj ;D ;Daraba ile gitmessen aracı getir bakalım derler yine montaj ;D malzemeyi ben vereyim abi sen ne işçilik alırsın desen ya canın sağolsun getir hele hallederiz önemli değil bir şey tutmaz işte bu sözü duyduğunda hüseyin kardeşim sakın arkana bakma ve ordan uzaklaş montaj kaçınılmaz defender sahiplerinin doktoru kendisi onun için bu araç bu kadar revaçta ve basitce tamir ediliyor çok köklü bir ağrıza olmadığı taktırde en güzel oyuncağıdır bir yetişkinin ve ben çok iyi hatırlıyorum elimde param ile ustaya iş yaptıramadım pazarlık etmek istedim adamlar daha fazla kakaladılar durum bundan ibaret kardeşim kolay gelsin :smiley:
Yani defenderınmı var derdin var :D

Şaka biyana Hüseyinin aracını merak ediyorum gezide gözüm hep 35 lastikli defender aradı arıza yapmasına üzüldüm tanışmak başka gezilere kısmetmiş demek

gozukara' Alıntı:
Şaka biyana Hüseyinin aracını merak ediyorum gezide gözüm hep 35 lastikli defender aradı arıza yapmasına üzüldüm tanışmak başka gezilere kısmetmiş demek

ben de gelemediğime üzüldüm. Tamer in defender ile gelelim dedik ama o da evden çıktığında direksiyon hidroliğinin arızalandığını görüp beni aradı. kısmet değilmiş.

gozukara' Alıntı:
Yani defenderınmı var derdin var :D

ben bu yuzden arabayı götürmeden önce Allahtan bu arabanın parçaları şahinin parçalarından bile ucuz falan diyorum. defender ı görünce bunlar bu arabaya masraf ediyorlarsa para gani diyorlar çünkü içlerinden.

geçen benim servisteki arkadaş bir elektrikçi almış işe. sohpet sırasında difransiyeldeki boşluktan bahsettim. benim kankam var ya dedi difransiyelci adananın en iyi. ucuz yollu yaptıralım dedi. verdim arabayı 3 gun sonra geri getirdi. abi dedi difransiyeldeki sıkma gitti keçe değişti yağ değişti dedi. boşluk? abi boşluk gitmedi ama bunlar 100 TL tuttu dedi. hassi*tir lan dedim. kakavana bak. ben boşluk diyorum başka şeyler yapıyor boşluk gitmiyor 100 lira para istiyor. senin ustalığına tüküreyim. adamın ağzını bozduruyorlar. bi de cebinden vermiş bilmem ne. komisyoncu resmen.

huseyinyilmaz' Alıntı:
ben bu yuzden arabayı götürmeden önce Allahtan bu arabanın parçaları şahinin parçalarından bile ucuz falan diyorum. defender ı görünce bunlar bu arabaya masraf ediyorlarsa para gani diyorlar çünkü içlerinden.

geçen benim servisteki arkadaş bir elektrikçi almış işe. sohpet sırasında difransiyeldeki boşluktan bahsettim. benim kankam var ya dedi difransiyelci adananın en iyi. ucuz yollu yaptıralım dedi. verdim arabayı 3 gun sonra geri getirdi. abi dedi difransiyeldeki sıkma gitti keçe değişti yağ değişti dedi. boşluk? abi boşluk gitmedi ama bunlar 100 TL tuttu dedi. hassi*tir lan dedim. kakavana bak. ben boşluk diyorum başka şeyler yapıyor boşluk gitmiyor 100 lira para istiyor. senin ustalığına tüküreyim. adamın ağzını bozduruyorlar. bi de cebinden vermiş bilmem ne. komisyoncu resmen.
hüseyin kardeşim sanırım sen beni çok iyi anlıyorsun defendere binmek yürek ister biz bu yürekliliğin bedelini fazlasıyla ödüyoruz kafaya takma boşver direksiyonuna geçtikten sonra hepsini unutuyor insan ;D

abi ben seni çok iyi anlıyorum. ama şu ustalar da az çok bizim de bu işlerden anladığımızı anlasalar da öpmeye çalışmasalar. ne kadar kızsa etse öfkelense de insan, satıcam kurtulucam ulan senden dese de görünce sürünce sevince anlıyor değerini.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR