veteran' Alıntı:11 pound da tr ye shippingi etti mi 36 pound, 80 90 tl civarı birşey
o zaman gelsin uygulamaya koy resmet bari
http://la7dja.org/defender/mirror-heating/
uygulama için rehber olabilir![]()
berk' Alıntı:yazık abı 80-90 verılmez.. bugun yarın ulasır elıme satıcıda senın verdıgın lınkı rehber olarak yollamıs![]()
motor ısımı bu hafta bıtırdıkten sonra ufak ınce ıscılıklere gırıscez ozaman resımlıcem![]()
foremost' Alıntı:
foremost' Alıntı:
veteran' Alıntı:hadi bakalım hayırlısı olsun
ben artık umudumu yitirdim 2010 yılı için ;D
2011 ola hayrola
foremost' Alıntı:berk inceledim gerçekten yapılabilir hoş olmuş klavuz oldu bizlere eline sağlık
foremost' Alıntı:berk inceledim gerçekten yapılabilir hoş olmuş klavuz oldu bizlere eline sağlık
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sıkıntısız keyifli bir şekilde sürmek nasip etsin. Defransiyel kilidi taktırmak bildiğim kadarıyla 1500-2500 arası freze sayısına göre ve markasına göre değişiyor. Vinç'in ruhsata işlenmesi gerekiyor. Normal yolda giderken high vitesinde, aracın zorlandığı (çekmediği) bayırlarda low, zor arazi koşullarında difflock (çıkılması zor çamur, kar, dengesiz araç pozisyonu). Diflfock u sadece zor arazi koşullarında ilerlemek için kullanın ve mümkün olduğu kadar direkseiyon ile oynamayın. Normal sürüşte arazi vitesi sağ alt köşede dursun yani high konumunda sürün.land1987' Alıntı:herkese ii aksamlar bende bi defender aldım şükür ve yeni üye oldumarka diferansiyel kiliti taktırmak ve öne vinç taktırmak istiyorum bana maliyeti ne olur? vinç taktırdığımda ruhsata işletilmesi gerekiyo mu? bide bu arazi vitesini (diff lock+high) konumunda hangi yol sartlarında kullanılıyo? diff lock+high konumunda 3 ve 4. vitese takılır mı araca zarar verir mi? lütfen bilenler yardımcı olsun...
foremost' Alıntı: