Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,682
Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

NVR01' Alıntı:
arkadaşlar bugun komple kilit ve menteşeleri yeniledim parçalarımı aldım ustama teslim ettim....

motor kaputu kilidi karşılıklı ve menteşesi

4 kapı menteşesi ve kilitleri bide contaları var plastik

bagaj kilidi karşılıklı ve menteşeleri

totalı : 664 TL tuttu... :eek: :eek: :eek: ;D ;D
:S baya pahalı gibi geldi bana

Etiketler

valla taha abi bende anlamadım ama baya bi para tuttu... ??? ???

tahaozak' Alıntı:
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sıkıntısız keyifli bir şekilde sürmek nasip etsin. Defransiyel kilidi taktırmak bildiğim kadarıyla 1500-2500 arası freze sayısına göre ve markasına göre değişiyor. Vinç'in ruhsata işlenmesi gerekiyor. Normal yolda giderken high vitesinde, aracın zorlandığı (çekmediği) bayırlarda low, zor arazi koşullarında difflock (çıkılması zor çamur, kar, dengesiz araç pozisyonu). Diflfock u sadece zor arazi koşullarında ilerlemek için kullanın ve mümkün olduğu kadar direkseiyon ile oynamayın. Normal sürüşte arazi vitesi sağ alt köşede dursun yani high konumunda sürün.

Taha Bey, ne kadan güzel anlatıyorsunuz, özel ders alabilirmiyiz sizden. :smiley: :smiley:

sertem41' Alıntı:
Taha Bey, ne kadan güzel anlatıyorsunuz, özel ders alabilirmiyiz sizden. :smiley: :smiley:
Abim ya bugün dedim ulenn arabada hiçbirşey yürümüyor bari Trabzonun üst yollarından (trafiğe yakalanmadan) gideyimde jantları takayım :smiley: gözüm gönlüm açılsın. daha ilk rampada hararet dibe vurdu bir dumannn dedim yıkıldım. aracı döndürdüğüm gibi doooğru yuvaya (sanaiye) Şenoll (motor ustam) yetiş motor yanıyor dedim ;D usta kaputu açtı kontrol etti hiçbir şey yok duman da yağ çubuğunu yerine oturtmamışız oradan motorun üstüne sıçramış haliyle duman yaptı. Sonuç olarak günün özeti bozuk hararet müşürü :smiley: ve hüsran.

tahaozak' Alıntı:
Abim ya bugün dedim ulenn arabada hiçbirşey yürümüyor bari Trabzonun üst yollarından (trafiğe yakalanmadan) gideyimde jantları takayım :smiley: gözüm gönlüm açılsın. daha ilk rampada hararet dibe vurdu bir dumannn dedim yıkıldım. aracı döndürdüğüm gibi doooğru yuvaya (sanaiye) Şenoll (motor ustam) yetiş motor yanıyor dedim ;D usta kaputu açtı kontrol etti hiçbir şey yok duman da yağ çubuğunu yerine oturtmamışız oradan motorun üstüne sıçramış haliyle duman yaptı. Sonuç olarak günün özeti bozuk hararet müşürü :smiley: ve hüsran.

Taha kardeşim, abim tanıdığın bir hoca falan bul, al sanayiye götür. Seni ve Kara duman'ı güzelce bir okuttur. Bu iş böyle olmayacak yoksa.

Canım kardeşim, özelden bana adresini yollarmısın sana okunmuş bir nazar boncuğu göndereceğim.

Faydası olur belki.

tahaozak' Alıntı:
hararet nasıl dibe vurmuş peki orasını anlamadım ;D

NVR01' Alıntı:
arkadaşlar bugun komple kilit ve menteşeleri yeniledim parçalarımı aldım ustama teslim ettim....

motor kaputu kilidi karşılıklı ve menteşesi

4 kapı menteşesi ve kilitleri bide contaları var plastik

bagaj kilidi karşılıklı ve menteşeleri

totalı : 664 TL tuttu... :eek: :eek: :eek: ;D ;D

Yok artik... Bu nasi bi rakkam ya nerden aldiniz bu parcalari sorabililirmiyim???

slm adana LR otomotivden aldım zekeriya tapanyigit cokmu pahalı ::smiley: ::smiley:

berk' Alıntı:
bana biraz pahalı geldı... kayaları arasaydınız keske bıde fıyat ıcın

slm lar vallahi hiç aramadım yalan yok hem adanada oluşu hemde ödemede kolaylık oluyor 2-3 haftaya bir hesap kapatıyoruz zırt pırt para öde para öde işi yok ayda 1 kapat en güzeli o kolaylıgı var ...

NVR01' Alıntı:
Selam lar vallahi hiç aramadım yalan yok hem adanada oluşu hemde ödemede kolaylık oluyor 2-3 haftaya bir hesap kapatıyoruz zırt pırt para öde para öde işi yok ayda 1 kapat en güzeli o kolaylıgı var ...

dogrudur hak verıyorum ama forumda kayaların numarası var aldıklarınızın fıyatını alıp bı sorsanıza? ben acıkcası cok merak ettıgım ıcın soruyorum.. tabı sorup sormamak sıze kalmıs ama ıyınıyetlı olarak bana gore bu aldıgınız malzemeye gore odedıgınız rakam fazla..

ekstra olmayan, std defender parçalarının tamamını kayalardan temin ettim bugüne kadar...
2.5 dizel için merak ettiğiniz parçalar varsa kayalar fiyatlarını verebilirim aşağı yukarı değişmeyen birşey kalmadı:smiley:

var kanka mesela ön ayna mahruti takım olarak kaç para bi öğrenirsen bi zahmet.........

bnm defenderim da debriyaj ayırma yapmıyor acaba merkezimi bozuldu.diye düşünüyorum hangi ustaya götürmeliyim
parçayı nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.