Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,677
Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

bora1071' Alıntı:
kolay gelsin kerkese ;D bende dün sağ kapı iç kilit karşılığı sordum 10 tl dedi parçacı. bu parçanın fiyatını bilen varmı?

Bora selam;

Bana daha lazım olmadı bu parça ama, istersen Ankaradan telefon numarası vereyim sana oradan bir sor, ben oradan bayağı bir parça aldım. Aşayada yazayım bilin fiyatlarını.

Stepne taşıyıcısı ................. 265+KDV
Ön far koruyucu( kalın ) .........30+KDV
Kare Arka Lamba koruyucu .....15+KDV
Yuvarlak arkalamba koruyucu.... 8+KDV
Ön kapı yan cam alt lastik .......30+KDV
Cam iç sürgü fitili .....................8+KDV
Kapı içi kilidi iç plastiği............... 3+KDV

ÖZÜPEK OTO/ HALUK BEY

0.312.395 67 09

Etiketler

far sinyal kolu fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?
en uygun fiyatlısını bu konudan öğrenebilirim .herhalde
selamlar

kokteknik' Alıntı:
far sinyal kolu fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?
en uygun fiyatlısını bu konudan öğrenebilirim .herhalde
selamlar

orjinali ve yan sanayisi var, ama ben 1 2 kişiden o parçayı yan sanayi değil orjinal kullanmak gerektiğini, yan sanayi olanın kendini çabuk koyverdiğini duydum

adanadan aldığım sağ kapı iç menteşeyi değiştirdim 10 tl ye sağ kapı çok iyi kapanıyor artık :smiley: külbütör contasını 5 tl ye almıştım onuda değiştirdik. kapak kenarından olan çok az yağ sızıntısı tamamen kesildi.

arkadaşlar yeni defender parça fiyatları veriyorum fiyatları bugün itibari ile aldım bilgi amaçlı kolay gelsin 2.5 benzinli

1. takım piston segman :650 tl

2. takım yatak ana kol :100 tl

3 .takım conta keçe :150 tl

4. takım sübab :70 tl

5. takım emzik :30 tl

6. takım buji :30 tl

7. platin :10 tl

8.yağ filitresi:10 tl

9.hava filitresi:15 tl

10. marş motoru :260 tl (yeni değiştim)

11. ateşleme bobini :40 tl (yeni değiştim)

slm arkadaşlar banada bi fiyat lazım malum parça listem daha cok kabarık en uygun nerde ise ordan almamız lazımistediğim parçalar...

defender 110 1987 model

motor kaputu
ön 2 kapı
arka 2 kapı
ön 2 camurluk
arka 2 camurluk
arka bagaj kapagı

komple değişim olmuş gibi oluyo ama cok titizim biblo gibi olsun istiyorum parcaların sıfır fiyatını bilen var ise söylerse sevinirim arkadaşlar....saygılar

merhaba nvr01 bende aracımı biblo gibi yaptım ama ilk gezide dalların azizliğine uğradı bu yazmış olduğunuz parçaların çıkmasını tavsiye ederim oda ankada ostimde merkezi örnek vermek istiyoum aracımı aldıktan sonra kapı katonlarını değiştirmek istedim orjinal yenisini sordum fiyat ne kadar biliyormusunuz önler tanesi 175 tl sıkı durun arkalar 400 tl ne kadar tezat değilmi bunları örnek olarak verdim çok temiz çıkma bulma şansınız olabilir eğer boya düşünürseniz benim aracımı boyayan ustanın telini verebilirim aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın resimlerinide atmayı unutmayın iyi akşamlar

foremost' Alıntı:
merhaba nvr01 bende aracımı biblo gibi yaptım ama ilk gezide dalların azizliğine uğradı bu yazmış olduğunuz parçaların çıkmasını tavsiye ederim oda ankada ostimde merkezi örnek vermek istiyoum aracımı aldıktan sonra kapı katonlarını değiştirmek istedim orjinal yenisini sordum fiyat ne kadar biliyormusunuz önler tanesi 175 tl sıkı durun arkalar 400 tl ne kadar tezat değilmi bunları örnek olarak verdim çok temiz çıkma bulma şansınız olabilir eğer boya düşünürseniz benim aracımı boyayan ustanın telini verebilirim aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın resimlerinide atmayı unutmayın iyi akşamlar

slm lar abicim şimdi biraz daha acık konusursanız arka kapının tanesi sıfır 400 tl midir anlamadım da önlerde 175 tl midir,,,ayrıca cıkma parca düşünmüyorum elimden geldigince sebebi titiz ve kıl olmam galiba ;D ;D msn den daha detaylı konusuruz isterseniz...saygılar msn adres: dnz_drn@hotmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR