Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,684
Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

MErhaba,

Mesajınızda aşağıdaki lastik için 320TL demişsiniz. Bu fiyata KDV dahilmi ve bu fiyatı nereden almıştınız?

cooper stt 235-85-16 lastik 320 tl

Ben lastik arıyorum. Genelde karlı ve çamurlu Zeminde kullanacağım. Lastik olarak ne önerirsiniz?

İyi günler.

Etiketler

Yarın güncel bilgiyi vereceğim.

tikit' Alıntı:
debriyaj üst merkez komple 30 tl
karbüratör tamir takımı 50 tl (pahalı gibi geldi bana)

karbüratörün yenisin pahalı olabileceğini tahmin ediyorum o nedenle çokta pahalı olmayabilir :smiley:

ufak tefek ıvır zıvır bir iki meme ve conta göze gelen 50 tl edecegini sanmıyorum
ama dedigin gibi yeni karbüratör alacagımıza kurtarıyorsa tamir takımı almak daha akıllıca :smiley:

Aracın komple kapı ve cam fitilleri değişimi için fiyat aldım 500 tl bana çok geldi konu hakkında bilgisi olan varmı?

tahaozak' Alıntı:
Aracın komple kapı ve cam fitilleri değişimi için fiyat aldım 500 tl bana çok geldi konu hakkında bilgisi olan varmı?

sadece kapının içinde camın iç fitillerimi yoksa kapıyı çevreleyen fitiller dahilmi. en iyisi birkaç yerden daha fiyat sorman. kayalar, huma oto ve özoto gibi. özotoyu geçen silecek kolu için aradığımda konuşmuştum. adanadaki parçacıalrdan daha ucuz fiyat almıştım.(0312 278 07 08 ve 0506 903 66 60 tümay bey)

Detay yazmamışım özür. Cam içi dışı + kapı fitlilleri (kısaca araçta ne kadar fitil varsa hepsi) + işçilik 500 tl.

Arkada iki yanda bulunan sürgülü camları komple lastikleriyle beraber düz cama cevirdim, iki camın maliyeti 150 TL tuttu.

Artık arka taraf daha güvenli ve daha sessiz oldu ve ayrıca artık su ve hava girme olayı da giderilmiş oldu.

Önler için cam kenar lastiklerine ihtiyacım var sadece, onları bulmam gerekiyor.

Bizde takipe alalım, nasıl olsa herkez gibi bende bir gün Defender li olacağım. :D

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Çok güzel bir konu başlığı olmuş.

Henüz Defender'a hiçbirşey almadım, :D

Takip

Barış

Bu günlerin tadını çıkarın Barış Bey...:smiley:

sertem41' Alıntı:
Bu günlerin tadını çıkarın Barış Bey...:smiley:

Hehehe ;D

Çok haklısınız serhat Bey. Keyfi harcamalara henüz başlamadım, umarım bozuk - arızalı parçalar bombardımanına tutulmayız :D
Bora, çok güzel bir konu açmış. Sırtımız yere gelmez :smiley:
Aracın tüm cam ve kapı fitillerini ben de değiştirtmeyi düşünüyorum. malum; soğuklar ve yağışlar bastıracak.

Anladığım kadarıyla, siz de elzem onarım yapmıyor, keyfi uygulamalar yapıyorsunuz galiba? Bir ara arka cam uyulamasının fotoğrafını yüklerseniz, güzel olur bence.

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.