Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları
Merhaba barış Bey;
Keyife daha sıra gelmedi, ufak tefek şeyler var diyoruz, onların peşine düştüm, daha henüz parça almadım. Bir tek camları değiştirdim, gerisi onarılması gereken şeylerdi onalra vakit harcıyorum.
Çok haklısınız kış geliyor, bu araçlarda ki en büyük olay gördüğüm kadarıyla içeriye bir yerlerden su girmesi, onları tespit ettim... Dediğiniz gibi yan kapı camları önemli, 2 günde 2 kapı camı ayarlattırabildim, arka camların aralarından su lamış ve ses yapıyordu onları değiştirdim çok iyi oldu.
Yarın içerden ve dışardan fotoğraflarını çekerim eklerim.
selamlar.
suyabatmaz' Alıntı:Hehehe ;D
Çok haklısınız serhat Bey. Keyfi harcamalara henüz başlamadım, umarım bozuk - arızalı parçalar bombardımanına tutulmayız
Bora, çok güzel bir konu açmış. Sırtımız yere gelmez
Aracın tüm cam ve kapı fitillerini ben de değiştirtmeyi düşünüyorum. malum; soğuklar ve yağışlar bastıracak.
Anladığım kadarıyla, siz de elzem onarım yapmıyor, keyfi uygulamalar yapıyorsunuz galiba? Bir ara arka cam uyulamasının fotoğrafını yüklerseniz, güzel olur bence.
Barış
Merhaba barış Bey;
Keyife daha sıra gelmedi, ufak tefek şeyler var diyoruz, onların peşine düştüm, daha henüz parça almadım. Bir tek camları değiştirdim, gerisi onarılması gereken şeylerdi onalra vakit harcıyorum.
Çok haklısınız kış geliyor, bu araçlarda ki en büyük olay gördüğüm kadarıyla içeriye bir yerlerden su girmesi, onları tespit ettim... Dediğiniz gibi yan kapı camları önemli, 2 günde 2 kapı camı ayarlattırabildim, arka camların aralarından su lamış ve ses yapıyordu onları değiştirdim çok iyi oldu.
Yarın içerden ve dışardan fotoğraflarını çekerim eklerim.
selamlar.