Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,675
Ynt: Defender için Aldığımız Yedek Parçalar ve Fiyatları

;D

2008_0430equipediff0003.jpg

Etiketler

veteran' Alıntı:
11 pound da tr ye shippingi etti mi 36 pound, 80 90 tl civarı birşey

o zaman gelsin uygulamaya koy resmet bari:smiley:

http://la7dja.org/defender/mirror-heating/

uygulama için rehber olabilir:smiley:

yazık abı 80-90 verılmez.. bugun yarın ulasır elıme satıcıda senın verdıgın lınkı rehber olarak yollamıs :D

motor ısımı bu hafta bıtırdıkten sonra ufak ınce ıscılıklere gırıscez ozaman resımlıcem ;)

berk' Alıntı:
yazık abı 80-90 verılmez.. bugun yarın ulasır elıme satıcıda senın verdıgın lınkı rehber olarak yollamıs :D

motor ısımı bu hafta bıtırdıkten sonra ufak ınce ıscılıklere gırıscez ozaman resımlıcem ;)

hadi bakalım hayırlısı olsun

ben artık umudumu yitirdim 2010 yılı için ;D

2011 ola hayrola

foremost' Alıntı:

cook guzel yaaa :smiley:))

takıp ettıgım yabancı bır land rover forum sıtesınden buldugum bır calısma ;)
daha kolay yapılabilir..

http://www.reedx.net/landrover/mods/roofconsole/index.htm

iyi bir marangoza ölcü alınarak yaptırılıp uzerı tavan kaplama malzemesıyle kaplanır orjınal gıbı olur tahmınım

veteran' Alıntı:
hadi bakalım hayırlısı olsun

ben artık umudumu yitirdim 2010 yılı için ;D

2011 ola hayrola

sorma abı benımde sabrım bıtmek uzere haftasonu bır arkadasım cherokee almıs 4.0 kare kasa off road donanımlı onu kullandım zehirlenmıs virusu kapmıs olabılırım :D

daraldım artık ugrasmaktan :smiley:

berk inceledim gerçekten yapılabilir hoş olmuş klavuz oldu bizlere eline sağlık

foremost' Alıntı:

ne demek abı bu forumun amacı bu degılmı zaten bu lınk benım aklıma cok yattı uygulanabılır ve ucuza mal edılebılır ıhtıyac olan tek sey ıyı bır marangoz oda bende hazır.. benım motordakı malıyet benı cok yordu tam bu uygulamalara gırıscektım maddı ve manevı olarak sarsıldım..

ebay dekılerı bende ınceledım ama cok pahalı ayrıca getırtmesı bunların sorun olabılır buyuk parca shippingı yuksek tutar ve gumrukte takılma rıskı var bıkere polybrush kıtlerım kaldı bıdaha buyuk parca mal getırtmeye cekınıyorum acıkcası

foremost' Alıntı:

ne demek abı bu forumun amacı bu degılmı zaten bu lınk benım aklıma cok yattı uygulanabılır ve ucuza mal edılebılır ıhtıyac olan tek sey ıyı bır marangoz oda bende hazır.. benım motordakı malıyet benı cok yordu tam bu uygulamalara gırıscektım maddı ve manevı olarak sarsıldım..

ebay dekılerı bende ınceledım ama cok pahalı ayrıca getırtmesı bunların sorun olabılır buyuk parca shippingı yuksek tutar ve gumrukte takılma rıskı var bıkere polybrush kıtlerım kaldı bıdaha buyuk parca mal getırtmeye cekınıyorum acıkcası

herkese ii aksamlar bende bi defender aldım şükür ve yeni üye oldum :D arka diferansiyel kiliti taktırmak ve öne vinç taktırmak istiyorum bana maliyeti ne olur? vinç taktırdığımda ruhsata işletilmesi gerekiyo mu? bide bu arazi vitesini (diff lock+high) konumunda hangi yol sartlarında kullanılıyo? diff lock+high konumunda 3 ve 4. vitese takılır mı araca zarar verir mi? lütfen bilenler yardımcı olsun...

land1987' Alıntı:
herkese ii aksamlar bende bi defender aldım şükür ve yeni üye oldum :D arka diferansiyel kiliti taktırmak ve öne vinç taktırmak istiyorum bana maliyeti ne olur? vinç taktırdığımda ruhsata işletilmesi gerekiyo mu? bide bu arazi vitesini (diff lock+high) konumunda hangi yol sartlarında kullanılıyo? diff lock+high konumunda 3 ve 4. vitese takılır mı araca zarar verir mi? lütfen bilenler yardımcı olsun...
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sıkıntısız keyifli bir şekilde sürmek nasip etsin. Defransiyel kilidi taktırmak bildiğim kadarıyla 1500-2500 arası freze sayısına göre ve markasına göre değişiyor. Vinç'in ruhsata işlenmesi gerekiyor. Normal yolda giderken high vitesinde, aracın zorlandığı (çekmediği) bayırlarda low, zor arazi koşullarında difflock (çıkılması zor çamur, kar, dengesiz araç pozisyonu). Diflfock u sadece zor arazi koşullarında ilerlemek için kullanın ve mümkün olduğu kadar direkseiyon ile oynamayın. Normal sürüşte arazi vitesi sağ alt köşede dursun yani high konumunda sürün.

foremost' Alıntı:

Merhaba;

Bu parçayı merak ettim. Harika bir parça bence. Nedir ne değildir bir açıklması varmıdır bunun. Herkesin gözünden kaçtı sanırım.

Bu konuda bilgi alabilirmiyiz lütfen.

arkadaşlar bugun komple kilit ve menteşeleri yeniledim parçalarımı aldım ustama teslim ettim....

motor kaputu kilidi karşılıklı ve menteşesi

4 kapı menteşesi ve kilitleri bide contaları var plastik

bagaj kilidi karşılıklı ve menteşeleri

totalı : 664 TL tuttu... :eek: :eek: :eek: ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri