turgay kardeş hoşgeldin forma öncelikle motor değişim tam bir karmaşa zaten dizelden dizele benzinliden benzinliye değişim söz konusu ve bunu yaparken canından bezebiliyorsun son çalışmamda bir noktada kilitlendi devlet aracını motor gücünün %30 oranda artırabilirsin diyor yani buda 3.0 yada 3.2 lik bir motora denk geliyor bizim istediğimiz 3.5 en aşşağı buda orjinal motora denk geliyor ben torba yasasını bekliyorum bir ümit motor numarası kalkacak diyorlar avrupa standartlarına çevirmek için umarım dedikleri gibi olur aksı taktırde 2.5 motora mahkumuz yada 2 yılda bir motor sök-tak sonra bu işin profösörü olursun ömrün sanayıde biterAcrotech' Alıntı:Selamlar, Foruma yeni dahil oldum... 1991 2,5 benzinli defenderim var, yakıtı bahsi geçenler kadar var yani (çok demeye dilim varmıyor) katlanıyorum 8).. Bi çozüm yolu arıyorum OTOKAR'a mesaj yazdım motor değiştirme ile ilgili, öncesinde mühendislerle görüştüm, sorunumu yazmamı değerlendirme yapıp döneceklerini söylediler... Ben bunun üzerine durumu mail olarak yazdım cevabı bekliyorum...
Tecrübeli kullanıcılardan konu ile ilgili aydınlatıcı bilgilerini esirgememelerini rica ediyorum saygılar... Turgay