Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!...
toz kir girecek yeri yok
bildiğin extra bişi yok herhalde
toz kir girecek yeri yok
toz kir girecek yeri yok
eğerki dizel olsaydı o sesi duymazdın sorunda olmazdı ;Dmurat atak' Alıntı:Benim arabanın da eksantrik zinciri,motor ısınınca zincirin dışındaki koruma kutusuna sürtüp ses yapıyor.Acaba zincir de gevşeklik mi var yoksa normal bir durum mu? Motor soğukken ses yok.Motor ısınınca şıngırtı ile sürtünme sesi arası bir ses var.Acaba gerdirmek mi gerekir?
murat atak' Alıntı:Benim arabanın da eksantrik zinciri,motor ısınınca zincirin dışındaki koruma kutusuna sürtüp ses yapıyor.Acaba zincir de gevşeklik mi var yoksa normal bir durum mu? Motor soğukken ses yok.Motor ısınınca şıngırtı ile sürtünme sesi arası bir ses var.Acaba gerdirmek mi gerekir?
Dj' Alıntı:eğerki dizel olsaydı o sesi duymazdın sorunda olmazdı ;D
arkadaşlar sizin arabalar şehir içinde nekadar benzin yakıyor benim araç 700-750 yakıyor normalmi bu sarfiyat ?
Selam Arkadaşlarsertem41' Alıntı:Arkadaşlar bakın Selahattin kardeşim bu sorunu halletmiş gibi, KM de 1 TL yakan araç sahiplerine yazık diyorum ben. Selahattin kardeşim size ne yaptırdıysa anlatır size.
Dj' Alıntı:Hoşbuldum serhat görüşemiyoruz pek bu aralar hayırdır![]()
aslında kartepeye gelmek istiyorum bu gün benim çocuk tv de gördü ne güzel kara bak dedi bana sen aklıma geldin orada arkadaşım var dedimsertem41' Alıntı:Sana sormalı, davet ediyorum gelmiyorsun, gelip ben mi alayım seni.![]()
![]()
![]()
Dj' Alıntı:aslında kartepeye gelmek istiyorum bu gün benim çocuk tv de gördü ne güzel kara bak dedi bana sen aklıma geldin orada arkadaşım var dedimgünü birlik gelmeyi düşünüyoruz kısmet artık bakalım
![]()