Evet arkadaşlar, son yazımızdan beri aralıklarla bunu düşünüyorum: bu jantların orjinal takımı 1250TL, bu set (700TL + 20 adet bijon (6TLx20 adet) 120TL.) 820TL, bir önceki sayfada veya 2. sayfada bu jantlardan takan bir arkadaş tornada pul yaptırmaktan bahsetmişti, bijonları merkezlemek için. +20 bijon pulu tornacı parası?
Orjinal Land Rover markalısı varken ve arada fiyat farkı 430TL iken ( torna parası hariç - o parada düşecek bu farktan ),tamam 430TL cepte kaldığında: iki full depo mazot parası aradaki fark, hadi tornacı parası düş 80TL ( tahmin ediyorum ama bence daha pahalı olur ) = 350TL cepte kalır ama yer ile tek teması sağlayan lastiklerin takılı olduğu ve sürekli yük altında olan jantlarda, orjinal mi? yoksa çakma mı? bu durumda cebimde kalacak olan 350TL ( belki daha bile az ) ne kadar doğru benim için? Sonuçta ben aracımı günlük ve ailemle kullanıyorum falan...Bu düşündüklerime tam bir cevap veremedim ben.
Ben bi gidip hem orjinaline, hem de bu arkadaşların sattıklarına yakından bir bakacam. Bu yazdıklarım, kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Orjinal marka veya replika oması umrumda değil. Ben sadece gidip hepsine bi yakından bakacam.
Göktuğ, bijonlara pul yaptıran arkadaş söylemişti galiba, Huma'dan almış bijonları tanesi 6TL'ye.