Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gomera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 159
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,164
Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

deanvefikizgi' Alıntı:
Cem Bey Merhaba;

Aklınızı markalarla karıştırmak istemem... Bende uzun zaman aynı konuları araştırdım. Varılan noktada şu: Lastik, jant bunlar sizin zevkinize göre ve kullanımınıza göre seçilecek şeyler. Kimse kolay kolay git bunu al demez. Herkes kendi kullandığından memnunsa onu önerir. Yani reklamlardaki gibi herkes size dönüp Lassa'dan şaşırma falan demez :smiley: Mesela bende de Lassa'nın OK-200 serisi lastik var... Çamura yada sert araziye girmediğim sürece gayet tatminkar. Asfaltta yakışı ekonomik. Ayrıca kendisi de ekonomik :smiley: Ama daha 3.000 KM'den az yapmış olmama rağmen aklımda değiştirmek var. :smiley:

SAYGILARIMLA
BK 390 jant aldım 285/75/16 cooper stt lastik aldım arazide karda , çamurda , toprakta denedim permonmansı gayet iyi asfalta ses yapar dediler ama ben bi ses farkedemedim su an için memnunun tek sıkıntım tam tur yaptımda tekerde sürtme var onuda spacers le halletcem 50 mm takmayı düsünüyorum.

DSCI0988.JPG

Etiketler

İlk sayfadaki jant beyaz göbek gri ton defender yazılı , piyasada kime sorduysam siyah göbek , yazının olduğu yer siyah , bu kötü görünüyor.
Bu jantları alıp göbek/ yazı boyatıyorlar mı yoksa beyaz göbek var da ben mi bulamıyorum ?

MehmetTurk' Alıntı:
İlk sayfadaki jant beyaz göbek gri ton defender yazılı , piyasada kime sorduysam siyah göbek , yazının olduğu yer siyah , bu kötü görünüyor.
Bu jantları alıp göbek/ yazı boyatıyorlar mı yoksa beyaz göbek var da ben mi bulamıyorum ?

ilk cıkanlar böyleydi ben aldıgımda takım olarak gri renkte geldi sonradan cıkanlar sanırım siyah göbekli geliyor.

bu jantlardan aldım ve taktım çokda güzel jantlar tavsiye ederim izmirden alacak olan arkadaşlara teminini nereden yapacaklarını söyleyebilirim

Orta göbek metal mi , plastik mi ? Olmazsa alıp boyattıracağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR