Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gomera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 159
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,164
Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

sword7' Alıntı:
Bir kaç soru sorucam izninizle. Spacerlar kaç mm? Birde cantlar 7" mi? Orjinal defender boost cantına göre offset ve ya onsetlimi acaba??
Merhaba,
Benim Spacerlar 2,5 cm, jant boost dan daha geniş 8" tabanlı (Defender SVX in jantları) , jantda 2,5 cm ofsetli olsa gerek.

def svx.jpg

Etiketler

İLLEDE BU JANT HİTAŞTA VAR DİYE Bİ ŞEY YOK YERLİ ÜRETİM BU VE ABDUK KADİR ÖZCAN İMZALI YANİ AKO BU ADAMIN HER YERDE BAYİSİ VAR JANT KODU BK390 BAYİLERE 600 TL DEN SAYILMASI İÇİN FİYAT VERİYOR ONLAR KENDİ ARALARINDA BELLİ Bİ KAR MARJI AYARLIYOR BİJONLARDA KAYALARDAN ORJİNAL ALM JANT BİJONU JANT 800 E ÇIKMIŞSA HİTAŞ FAZLA KAZANIYO DEMEKTİR.

arifatacan' Alıntı:
İLLEDE BU JANT HİTAŞTA VAR DİYE Bİ ŞEY YOK YERLİ ÜRETİM BU VE ABDUK KADİR ÖZCAN İMZALI YANİ AKO BU ADAMIN HER YERDE BAYİSİ VAR JANT KODU BK390 BAYİLERE 600 TL DEN SAYILMASI İÇİN FİYAT VERİYOR ONLAR KENDİ ARALARINDA BELLİ Bİ KAR MARJI AYARLIYOR BİJONLARDA KAYALARDAN ORJİNAL ALM JANT BİJONU JANT 800 E ÇIKMIŞSA HİTAŞ FAZLA KAZANIYO DEMEKTİR.

600 guzel rakkam ama web sıtesınde bulamadım urunun gorselı varmı acaba?

BU KONUDA GÖRÜNEN JANTLARIN AYNISI BEN ALDIM TAKTIM FEDERAL MT 285/75/16 İLE MOTOR 130 PUMA MANYAK OLDU

arifatacan' Alıntı:
BU KONUDA GÖRÜNEN JANTLARIN AYNISI BEN ALDIM TAKTIM FEDERAL MT 285/75/16 İLE MOTOR 130 PUMA MANYAK OLDU

İyi günlerde kullanın. Şanzıman oranınız 1.41 mi, 1.21 mi?

sword7' Alıntı:
İyi günlerde kullanın. Şanzıman oranınız 1.41 mi, 1.21 mi?
şanzımana şu anlık dokunmadım ama 1,21 yapacağım yazın onu kullanacağım kışı için yedek elimde 1,66 lık tutacağım yaz kış değişeceğim

Arkadaşlar hepinizi iyi haftalar bahsi geçen jantı getiren akonun bahçelievler yayladaki bayisi Ünsallar(441 41 01 Ümit bey) ile görüştüm. kendisi ithalatçı firmanın elinde jantın olmadığını 2 (iki) ay içinde geleceğini söyledi. İsteyenle arıyabilir jantın fümesi gelecekmiş Fiyat olarakda kdv dahil 4 adet için 610 tl dedi bijonlar içinde firmanın bir bijon için 10 tl istediğini söyledi. Bilginiz olsun

kefaloz' Alıntı:
Arkadaşlar hepinizi iyi haftalar bahsi geçen jantı getiren akonun bahçelievler yayladaki bayisi Ünsallar(441 41 01 Ümit bey) ile görüştüm. kendisi ithalatçı firmanın elinde jantın olmadığını 2 (iki) ay içinde geleceğini söyledi. İsteyenle arıyabilir jantın fümesi gelecekmiş Fiyat olarakda kdv dahil 4 adet için 610 tl dedi bijonlar içinde firmanın bir bijon için 10 tl istediğini söyledi. Bilginiz olsun

http://www.akojant.com/page.php?ID=10

BK 390 LAND ROVER

bk390landrover.jpg

Buda diğer bir satıcı ilanı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-land-roveri-olan-celik-jantiz-kalmasin-bu-paraya-sadece-25o-tl-39669222/detay?

arifatacan' Alıntı:
sayın atacan hayırlı olsun bende aynı janttan alacağım ancak flanş taktınızmı flanşsız oluyormu bilgi verirseniz sevinirim saygılar

DEMİRAL' Alıntı:
sayın atacan hayırlı olsun bende aynı janttan alacağım ancak flanş taktınızmı flanşsız oluyormu bilgi verirseniz sevinirim saygılar
falanşa gerek yok bijonları kayaladan aldım ama ön göbek kapakları am takılamadığı için 5mm sacdan poryaya tam olacak şekilde pul yaptırdım ve aks kafalarına takılan plastikleri şalamayla ısıtıp aksa tam apıştırdım oldu jantlar güzel yani tavsiye ederim ama dediğim gibi netten değil ako bayisinden al bu adamların türkiyenin her yerinde bayisi var bk390 dedinmi 4 tanesi 600 tl netteki fiyat arasındaki farkla bijonları alırsın. saygılar

arifatacan' Alıntı:
falanşa gerek yok bijonları kayaladan aldım ama ön göbek kapakları am takılamadığı için 5mm sacdan poryaya tam olacak şekilde pul yaptırdım ve aks kafalarına takılan plastikleri şalamayla ısıtıp aksa tam apıştırdım oldu jantlar güzel yani tavsiye ederim ama dediğim gibi netten değil ako bayisinden al bu adamların türkiyenin her yerinde bayisi var bk390 dedinmi 4 tanesi 600 tl netteki fiyat arasındaki farkla bijonları alırsın. saygılar
ilginize çok teşekkürler ben sivasta yedek parçacıyım ve italatcı firmanın müşterisiyim ama böyle bir ürün getirdiklerini bilmiyordum geçen cumartesi bizzat görüştüm 5 adet sipariş verdim bile filanş mevzuu kafama takılmıştı beni aydılattınız tekrar çok çok teşekkür ederim saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR