Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,699
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

Selam İbrahim,

Bence de budur. Ölçüsü bence güzel: hem görünüyor, hem de göze batmıyor. İlk bakıldığında göze batmaması iyi bir ölçü demek, şahsi fikrim.

Barış

Etiketler

suyabatmaz' Alıntı:
Selam İbrahim,

Bence de budur. Ölçüsü bence güzel: hem görünüyor, hem de göze batmıyor. İlk bakıldığında göze batmaması iyi bir ölçü demek, şahsi fikrim.

Barış

Tamamdır o zaman, ellerine sağlık.
ok.gif

Yedek olarak bir çift daha bastırırsan süper olur.

Bu arada aracı canlı olarak gördüğün zaman ne düşündün? ;D

Masallah Ibrahim,
arac muhtesem ama, sag arka kapi yani roll-cage baglantisi yanindaki boya catlagina takildim.
Montajda mi oldu yoksa boyadan mi? Disaridaki diger beyazda da arka kapida akmis boya damlalari gordum. Agni
boyacidan cikti ise araclar, bir sorun var.

çok yakışıklı oluyor tebrikler :smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Masallah Ibrahim,
arac muhtesem ama, sag arka kapi yani roll-cage baglantisi yanindaki boya catlagina takildim.
Montajda mi oldu yoksa boyadan mi? Disaridaki diger beyazda da arka kapida akmis boya damlalari gordum. Agni
boyacidan cikti ise araclar, bir sorun var.

Sağ arka kapı yanındaki ayaktaki 3 santimlik çatlağı diyorsun, onu en baştan biliyoruz, Orhan Usta'nın yaptığı nazarlık ::smiley:
Roll-cage montajını yaparken oradaki vidaları fazla sıkıp boyayı çatlatmış.
Biz Hacı Usta'ya söylemiştik, her şey bittikten sonra son bir kontrol ve çeki demirinin takılması için Hacı usta'ya gidecek zaten, o zaman düzeltecekler o kısmı.
Ayrıca roll-cage takılırken menteşelerin boyaları da hasar gördü. Onları da düzeltecekler.

Diğer beyaz araçta boya akması var ise Hacı Ustadan çıkmamıştır ;D ;D ;D

Maşallah İbrahim,

Çok güzel gerçekten. Benim aracın boyası krem rengi ( kırık beyaz gibi bir renk ) ve boyası iyi durumda değil ;D Boyanınca ayrı bir heybetli görünüyor Defender, hele beyaz olanı ( bana göre tabi ) ;D Beyaz ayrı bir güzel duruyor bu araçta.

İç döşemeler ve izolasyonun da çok güzel gerçekten, çok güzel bir işçilik ve çok güzel sonuçlar çıkmış. Boya çatlağının montajdan kaynaklı olabileceğini tahmin etmiştim, oaradakilere hiçbirşey söylememiştim, sen sorunca gözüme batmıştı, söyledim.

Tekrar maşallah, birşey kalmadı artık :D :D :D

Güle güle kullan,

Sevgiler.

Barış

Tamam, geçen akşam Göktürk yolunda gördüğüm senmişsin.

Erkut usta koltuk-döşeme işlerinde harika bir işçilik çıkardı.
Takdir etmemek elde değil.
LR buluşmasına yetişeceğiz galiba

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00523.jpg

DSC00527.jpg

DSC00521.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
41 kere Maşallah ;D

Sağolasın :smiley:

Sen Bolu'daki buluşmaya gelmeyecek misin Barış?
Bu eğlence kaçmaz valla.

Erkut Usta bütün koltukların arkasına cep yapmış (ön iki ve arkadaki 3 koltuğun arkasına 3 cep).
Çok kullanışlı olacak bu cepler.

Ön koltuklarda ayarlanabilir kafalık olurken arka 3'lü de sabit kafalıklar olacak.
Bugünlük fotoğraflar bu kadar.

Bu arada çok sayıda "Bu araba satılık mı?" "Satıyor musun?" teklifleri geliyor :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00526.jpg

DSC00524.jpg

DSC00525.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR