Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,100
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

ihg70' Alıntı:
Sağolasın :smiley:
Sen Bolu'daki buluşmaya gelmeyecek misin Barış?
Bu eğlence kaçmaz valla.
Bu arada çok sayıda "Bu araba satılık mı?" "Satıyor musun?" teklifleri geliyor :smiley:

Selam İbrahim,
Bolu buluşmasına gelmek için elimden geleni yapıyorum, bizim üniversitede dönem bitiyor ve sınavlar dönemi başladı, işlerimi ayarlamam lazım, biraz yoğun durumlar. Benim kızım anaokuluna başladı ve anaokulu demek: hastalık demek ;D 25-26 Aralık'ta umarım hasta olmazlar ( kız hasta olunca oğlanda kapıyor ) ise ailece gelmek istiyorum. İşlerimi ayarlarsam, en kötü ben tek gelmek istiyorum. Gerçekten orada olmak niyetindeyim, bulunduğum durum itibari ile bir gün sonrası için plan yapamaz durumdayım.

Gelen sorular çok güzelmiş :D

Görüşmek üzere,

Barış

Etiketler

ihg70' Alıntı:
Sağolasın :smiley:

Sen Bolu'daki buluşmaya gelmeyecek misin Barış?
Bu eğlence kaçmaz valla.

Erkut Usta bütün koltukların arkasına cep yapmış (ön iki ve arkadaki 3 koltuğun arkasına 3 cep).
Çok kullanışlı olacak bu cepler.

Ön koltuklarda ayarlanabilir kafalık olurken arka 3'lü de sabit kafalıklar olacak.
Bugünlük fotoğraflar bu kadar.

Bu arada çok sayıda "Bu araba satılık mı?" "Satıyor musun?" teklifleri geliyor :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

öncelikle hayırlı uğurlu olsun abi

gerçekten süper duruyorlar

şimdi sıra geldi can alıcı soruya:smiley:

maliyeti ne kadar peki?

koltuğum yok abi araba bitecek koltuk koşturmacasına girecem sonra da:smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Selam İbrahim,
Bolu buluşmasına gelmek için elimden geleni yapıyorum, bizim üniversitede dönem bitiyor ve sınavlar dönemi başladı, işlerimi ayarlamam lazım, biraz yoğun durumlar. Benim kızım anaokuluna başladı ve anaokulu demek: hastalık demek ;D 25-26 Aralık'ta umarım hasta olmazlar ( kız hasta olunca oğlanda kapıyor ) ise ailece gelmek istiyorum. İşlerimi ayarlarsam, en kötü ben tek gelmek istiyorum. Gerçekten orada olmak niyetindeyim, bulunduğum durum itibari ile bir gün sonrası için plan yapamaz durumdayım.

Gelen sorular çok güzelmiş :D

Görüşmek üzere,

Barış

Aslında benim durumum da pek farklı değil. 15 günlük bebeyi evde bırakıp geleceğim.
Hanım oğlanı al git dedi, evde yardım edecek başkası olduğundan kafam rahat, yeter ki o ana kadar başka bi sorun çıkmasın.

Çocukların hastalanması iyidir, vücutları güçlenir, fanusta büyütülen çocuklar sağlık açısından çok sorunlu oluyorlar.
Biz toz toprak çamur içinde büyüdük.. Bir kersinde (5-6 yaşlarındayken) karda sokak köpekleriyle oynamış, iyice ıslanıp soğuktan perişen olmuş halde köpek kucağımda eve gelmiştim ;D babamın annneme "Bak bakalım, bunlardan hangisi it?" diye söylemesi hala aklımdan gitmiyor ;D ;D ;D
Ben hayatım boyunca 1-2 defa grip ya olmuşumdur ya olmamaşımdır. Son 15 yılda hiç grip, nezle olmadım ve hastalanmadım mesala.

veteran' Alıntı:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun abi

gerçekten süper duruyorlar

şimdi sıra geldi can alıcı soruya:smiley:

maliyeti ne kadar peki?

koltuğum yok abi araba bitecek koltuk koşturmacasına girecem sonra da:smiley:

Çok sağol Göktüğ :smiley:

Daha önce de yazdığım gibi kalem kalem maliyet yazmıyorum buraya. Bunun nedeni çok sayıda işi toplu olarak vermem ve pazarlık yapmamdır.
Aynı işi aynı paraya yaparlar mı bilmiyorum. İstanbul'da işçiliğin ne kadar pahallı olduğunu biliyorsundur
Döşemecide yapılan işlerin listesini burya yazarım. Buradan kafanda maliyetle ilgili yaklaşık bir fikir oluşabilir.
En iyisi senin irtibata geçip fiyat istemen, pazarlık yapmandır.
Kaliteli iş ucuza olmuyor malesef.

Döşemecide yapılan işlerin listesi:

1) Komple iç izolasyon ( Ses ve Isı > Tavan - Tüm taban - Ön göğüs alt kısmlar)

2) Koltuk yenileme (Renk: Formula Füme)
Deri > 5 adet (Ön iki - arka üçlü) arkalarında cep
Vinil > 2 adet (Bagaj kısmındaki karşılıklı katlanabilir koltuklar)

3) Tavan Kaplama

4) 8 adet yan bakalit

5) 5 adet kapı döşeme

6) Koltuklara başlık ekleme (5 adet > ön iki - arka üçlü)

7) Orta konsül (ön iki koltuk arasındaki kilitli kutu)

8 ) 5 adet kapı eşik çıtası

9) 2 adet güneşlik

10) Paspaslar

11) Emniyet kemerleri (5 adet > ön iki - arka üçlü)

12) Rollbar iç kısım kaplama

13) Taban kaplama (Siyah)

6. ve 2. maddelerin totali için fiyat almam gerek sanırım:smiley:

pazarlık sevmem ya... maslağa geldiğimde göriym ben bi kendilerini en iyisi...
araba olmasak oltukları bıraksao lur herhalde mi peki?

veteran' Alıntı:
6. ve 2. maddelerin totali için fiyat almam gerek sanırım:smiley:

pazarlık sevmem ya... maslağa geldiğimde göriym ben bi kendilerini en iyisi...
araba olmasa koltukları bıraksao lur herhalde mi peki?

Olur tabii. Araba sadece koltukları yerine monte ederken lazım olur ;D

"Satılık mı?" diye soranlara "evet" diye cevap ver ve toplam maliyetini iste, bak bakalım bir daha seninle konuşuyorlar mı :D :D :D

veteran' Alıntı:
aah ah
o kısımlara gelsek...:smiley:

Geleceksin o kısmlara elbet.

Kısmetse yarın döşemeciden çıkarıyoruz arabayı.
Cumartesiye kadar son ayarlar ve işlerden sonra hafta'ya Ptesi veya Salı muayeneye gidecek.
Öne yapıştırmak için metal LAND ROVER yazısı bilem aldım ;D
Bir kaç tane de çıkartma almam lazım, "Tdi", "DEFENDER110" vs gibi.
Biz süs kısmına geçtik ;D

nkurtkaya' Alıntı:
"Satılık mı?" diye soranlara "evet" diye cevap ver ve toplam maliyetini iste, bak bakalım bir daha seninle konuşuyorlar mı :D :D :D

;D ;D ;D

Direk "Satlık değil" diyerekten tatsız durumların/dialogların önüne geçiyoruz. ;D

Bu işlerin içinde olan herkes biliyor ki bu tür araçlarda harcanan paraların geri dönüşü asla olmuyor.
"Ben bu aracı 5'e aldım, üstüne 10 masraf yaptım, aracın değeri 15 oldu" kuralı işlemiyor.
Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz.
18 yaşındaki bir arabaya bir 18 yıl ömür daha verdik.
"Üzerinde şu kadar masrafı, şu kadar aksesuarı ile şu değerde bir araç"ın ötesinde bir şey.
Sen zaten biliyorsun bunları ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00531.jpg

DSC00533.jpg

DSC00534.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR