Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,644
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

Haydi geçmis olsun diyelim artık, mutluluğunuz daim olsun, Allah nazarladan korusun sizi.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Uzun zamandır aradığım V8'i bir ihalede buldum, teklif verdim. Ne şanstır ki, birisi de benim teklifimin sadece 100 TL üzerine teklif vermiş. İhaleyi açık arttırmaya çevirdiler (yarın) ben ise yurtdışındayım :(

Senin gönderdiğin linkteki araca bu sebeple ciddi olarak bakmamıştıma ama şimdi değerlendirebilirim, tabii iyi bir indirim yaparsa :smiley:

Yurtdışında olman şansızlık olmuş..
Ama daha çok fırsatlar çıkar.. yakında seni tam istediğin gibi bir Defender'e kurulmuş olarak görürüz ;)

sertem41' Alıntı:
Haydi geçmis olsun diyelim artık, mutluluğunuz daim olsun, Allah nazarladan korusun sizi.
Sağol Serhat, cümlemize.
Herkese gönlüne göre bir hayat nasip olsun.

One Life, Live It 8)

Allah analı babalı büyütsün. :smiley: aracında maşallahı var. en sevdiğim noktaları roll cage ve izolasyon işleri oldu. :smiley:

bora1071' Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün. :smiley: aracında maşallahı var. en sevdiğim noktaları roll cage ve izolasyon işleri oldu. :smiley:

Çok sağol.

Yollar gidişine, off-road'çular roll-cage'ine hasta ;D

ihg70' Alıntı:

Geçen haftasonu uğradım, hem Cengiz'e hem Soner'e sordum yok kimse birşey getirmedi dediler, bende herhalde uğramaya fırsatın olmadı diye düşündüm.
Bugün uğradığımda da sormayı unuttum. Kimse de bana birşey söylemedi. Bir dahaki gidişimde sorarım. Sen kime bıraktın?

Soner bilmiyor da, göstergelerin üzerine koyduğumu Cengiz biliyor. Eğer bulamazlarsa haber ver bana, ben gelmeden bir saat kadar önce çıkmışsın. Gözünüz aydın, Allah analı-babalı büyütsün, hepinize sağlık ve mutluluk dilerim.

Hayırlı olsun,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Soner bilmiyor da, göstergelerin üzerine koyduğumu Cengiz biliyor. Eğer bulamazlarsa haber ver bana, ben gelmeden bir saat kadar önce çıkmışsın. Gözünüz aydın, Allah analı-babalı büyütsün, hepinize sağlık ve mutluluk dilerim.

Hayırlı olsun,

Barış
Çok sağol Barış.

Bugün fırsatım olmadı, yarın da yoğun bir programım var, fırsat bulabilirsem akşama doğru uğramaya çalışacağım.

Bugünkü aşama

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00512.jpg

DSC00513.jpg

DSC00514.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
Soner bilmiyor da, göstergelerin üzerine koyduğumu Cengiz biliyor. Eğer bulamazlarsa haber ver bana, ben gelmeden bir saat kadar önce çıkmışsın.

Bugün prova yaptım.
Ben çok beğendim. Boyut olarak bence çok iyi.
Sen meslek gözü ile nasıl buldun? Boyutta bir değişikğe ihtiyaç var mı?

[attachment=1]

DSC00520b.jpg

Bir araç bu kadar yapılabilir sanırım. Bundan daha güzel bir örnek olamaz.

Uçan Defender logosuda süper olmuş, çok yakışmış.

nazar bocu?u.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.