nkurtkaya' Alıntı:Uzun zamandır aradığım V8'i bir ihalede buldum, teklif verdim. Ne şanstır ki, birisi de benim teklifimin sadece 100 TL üzerine teklif vermiş. İhaleyi açık arttırmaya çevirdiler (yarın) ben ise yurtdışındayım
Senin gönderdiğin linkteki araca bu sebeple ciddi olarak bakmamıştıma ama şimdi değerlendirebilirim, tabii iyi bir indirim yaparsa
Sağol Serhat, cümlemize.sertem41' Alıntı:Haydi geçmis olsun diyelim artık, mutluluğunuz daim olsun, Allah nazarladan korusun sizi.
bora1071' Alıntı:Allah analı babalı büyütsün. aracında maşallahı var. en sevdiğim noktaları roll cage ve izolasyon işleri oldu.
Süperdiihg70' Alıntı:Çok sağol.
Yollar gidişine, off-road'çular roll-cage'ine hasta ;D
ihg70' Alıntı:
Geçen haftasonu uğradım, hem Cengiz'e hem Soner'e sordum yok kimse birşey getirmedi dediler, bende herhalde uğramaya fırsatın olmadı diye düşündüm.
Bugün uğradığımda da sormayı unuttum. Kimse de bana birşey söylemedi. Bir dahaki gidişimde sorarım. Sen kime bıraktın?
Çok sağol Barış.suyabatmaz' Alıntı:Soner bilmiyor da, göstergelerin üzerine koyduğumu Cengiz biliyor. Eğer bulamazlarsa haber ver bana, ben gelmeden bir saat kadar önce çıkmışsın. Gözünüz aydın, Allah analı-babalı büyütsün, hepinize sağlık ve mutluluk dilerim.
Hayırlı olsun,
Barış
bora1071' Alıntı:bu cümle banada tanıdık geldi
suyabatmaz' Alıntı:Soner bilmiyor da, göstergelerin üzerine koyduğumu Cengiz biliyor. Eğer bulamazlarsa haber ver bana, ben gelmeden bir saat kadar önce çıkmışsın.