ihg70
Ah ne mutludur serseri kuş. Özgürdür, özgürce uçar
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=1]
[attachment=2]
veteran' Alıntı:maşallah abi çok güzel ilerliyor
taban döşemesi filan gayet güzel olmuş
ihg70' Alıntı:Sağol Göktuğ. Fotoğraflardan pek belli olmuyor ama özellikle vitesin olduğu kısımlar çok güzel oldu.
Kabin içi epey güzel olacak.
Bu arada muayene ile ilgili projeler bitti, hazır.
Sadece aracın bitmesini bekliyoruz. Bitince dooğru muayeneye.
Pazartesi sabahı ailemizin yeni üyesi aramıza katıldı.
Onun telaşı ve koşturmasından fırsat bulursam burayı güncel tutmaya çalışacağım.
veteran' Alıntı:allah analı babalı mutlu mesut bir ömür versin abi çok sevindim valla
senden ben birşey isteyecem...ben bir de, bu orta konsoldaki düğmeler sırasıyla neler? söyleyebilir misin?
veteran' Alıntı:abi çok sağol valla yani uğraşıyorsun ediyosun benımle ;D
bu sis düğmeleri basınca basılı mı kalıyor her 2si de?
üstünde 2 yazan da, diğeri de?
bende mesela 2 yazan basınca basılı kalıyor ama diğerinde o tarz bir olay olmuyor? basıyorum geri çıkıyor? acaba bozuk mu?
ihg70' Alıntı:Estağfurullah, zaten forumun amacı bu değil mi?
Ne biliyorsak, ne yaşıyorsak paylaşıyoruz zevkle.
Burada Defender toplama, modifikasyonla ilgili konular açan, bilgiler paylaşan insanlardan çok çok faydalandım, hepsine teşekkür ediyorum buradan.
Düğme tipine gelince, hiç sorma, aynı olay benim de başıma geldi. O yüzden bazı düğmeleri iade edip, basılınca öyle kalan düğmelerden aldık.
Paketten ve düğmenin kodundan anlayamadık, ancak elle kontrol etmek gerekiyor ki ilk başta alırken bu şekilde kontrol etmeyi akıl edememiştik ;D
İlk aldığımızda üstünde "2" yazan sis düğmelerinin bir tanesi basılı kalan, diğer ikisi kalmayan tipten çıktı, sonra bu 2 taneyi basılı kalan tiple değiştirdik.
Sadece bir düğme push-pull (yani basılı kaldığı sürece çalışıyor, parmağını çekince geri geliyor), o da herhalde arka su fıskiyeydi hatırladığım kadaıyla.
Diğerlerinin hepsi (Cam düğmeleri hariç) basınca basılı kalan tiplerden.
suyabatmaz' Alıntı:Selam İbrahim,
Geçen haftasonu, senin dashboard'un üzerinde bir rulo vardı, verdiler mi sana onu? yoksa çöpe mi atmışlar? eğer yoksa bir Cengiz'e soruver.
Maşallah çok güzel tüm detaylar.
ihg70' Alıntı:Sağol Göktuğ. Fotoğraflardan pek belli olmuyor ama özellikle vitesin olduğu kısımlar çok güzel oldu.
Kabin içi epey güzel olacak.
Bu arada muayene ile ilgili projeler bitti, hazır.
Sadece aracın bitmesini bekliyoruz. Bitince dooğru muayeneye.
Pazartesi sabahı ailemizin yeni üyesi aramıza katıldı.
Onun telaşı ve koşturmasından fırsat bulursam burayı güncel tutmaya çalışacağım.
nkurtkaya' Alıntı:Gözünüz aydın İbrahim, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür sürsün.
ihg70' Alıntı:Çok sağol Nejat
Sana bir ilan linki atmıştım, uygun değil mi senin için ?
tanerefe' Alıntı:ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün