Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,644
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC00508.jpg

DSC00509.jpg

Etiketler

veteran' Alıntı:
maşallah abi çok güzel ilerliyor

taban döşemesi filan gayet güzel olmuş

Sağol Göktuğ. Fotoğraflardan pek belli olmuyor ama özellikle vitesin olduğu kısımlar çok güzel oldu.
Kabin içi epey güzel olacak.
Bu arada muayene ile ilgili projeler bitti, hazır.
Sadece aracın bitmesini bekliyoruz. Bitince dooğru muayeneye.

Pazartesi sabahı ailemizin yeni üyesi aramıza katıldı. :D
Onun telaşı ve koşturmasından fırsat bulursam burayı güncel tutmaya çalışacağım.

ihg70' Alıntı:
Sağol Göktuğ. Fotoğraflardan pek belli olmuyor ama özellikle vitesin olduğu kısımlar çok güzel oldu.

Onun telaşı ve koşturmasından fırsat bulursam burayı güncel tutmaya çalışacağım.

allah analı babalı mutlu mesut bir ömür versin abi:smiley: çok sevindim valla

senden ben birşey isteyecem...ben bir de, bu orta konsoldaki düğmeler sırasıyla neler? söyleyebilir misin?

veteran' Alıntı:
allah analı babalı mutlu mesut bir ömür versin abi:smiley: çok sevindim valla

senden ben birşey isteyecem...ben bir de, bu orta konsoldaki düğmeler sırasıyla neler? söyleyebilir misin?

Çok sağol, darısı sizin başınıza ;D

Düğmelerle ilgili olarak, bazıları fotoğraftan da belli oluyor ama ben hepsine açıklama koyuyorum

[attachment=1]

000.jpg

abi çok sağol valla yani uğraşıyorsun ediyosun benımle ;D

bu sis düğmeleri basınca basılı mı kalıyor her 2si de?

üstünde 2 yazan da, diğeri de?

bende mesela 2 yazan basınca basılı kalıyor ama diğerinde o tarz bir olay olmuyor? basıyorum geri çıkıyor? acaba bozuk mu?

veteran' Alıntı:
abi çok sağol valla yani uğraşıyorsun ediyosun benımle ;D

bu sis düğmeleri basınca basılı mı kalıyor her 2si de?

üstünde 2 yazan da, diğeri de?

bende mesela 2 yazan basınca basılı kalıyor ama diğerinde o tarz bir olay olmuyor? basıyorum geri çıkıyor? acaba bozuk mu?

Estağfurullah, zaten forumun amacı bu değil mi? ;)
Ne biliyorsak, ne yaşıyorsak paylaşıyoruz zevkle.
Burada Defender toplama, modifikasyonla ilgili konular açan, bilgiler paylaşan insanlardan çok çok faydalandım, hepsine teşekkür ediyorum buradan.

Düğme tipine gelince, hiç sorma, aynı olay benim de başıma geldi. O yüzden bazı düğmeleri iade edip, basılınca öyle kalan düğmelerden aldık.
Paketten ve düğmenin kodundan anlayamadık, ancak elle kontrol etmek gerekiyor ki ilk başta alırken bu şekilde kontrol etmeyi akıl edememiştik ;D
İlk aldığımızda üstünde "2" yazan sis düğmelerinin bir tanesi basılı kalan, diğer ikisi kalmayan tipten çıktı, sonra bu 2 taneyi basılı kalan tiple değiştirdik.

Sadece bir düğme push-pull (yani basılı kaldığı sürece çalışıyor, parmağını çekince geri geliyor), o da herhalde arka su fıskiyeydi hatırladığım kadaıyla.
Diğerlerinin hepsi (Cam düğmeleri hariç) basınca basılı kalan tiplerden.

Selam İbrahim,

Geçen haftasonu, senin dashboard'un üzerinde bir rulo vardı, verdiler mi sana onu? yoksa çöpe mi atmışlar? eğer yoksa bir Cengiz'e soruver.

Maşallah çok güzel tüm detaylar.

ihg70' Alıntı:
Estağfurullah, zaten forumun amacı bu değil mi? ;)
Ne biliyorsak, ne yaşıyorsak paylaşıyoruz zevkle.
Burada Defender toplama, modifikasyonla ilgili konular açan, bilgiler paylaşan insanlardan çok çok faydalandım, hepsine teşekkür ediyorum buradan.

Düğme tipine gelince, hiç sorma, aynı olay benim de başıma geldi. O yüzden bazı düğmeleri iade edip, basılınca öyle kalan düğmelerden aldık.
Paketten ve düğmenin kodundan anlayamadık, ancak elle kontrol etmek gerekiyor ki ilk başta alırken bu şekilde kontrol etmeyi akıl edememiştik ;D
İlk aldığımızda üstünde "2" yazan sis düğmelerinin bir tanesi basılı kalan, diğer ikisi kalmayan tipten çıktı, sonra bu 2 taneyi basılı kalan tiple değiştirdik.

Sadece bir düğme push-pull (yani basılı kaldığı sürece çalışıyor, parmağını çekince geri geliyor), o da herhalde arka su fıskiyeydi hatırladığım kadaıyla.
Diğerlerinin hepsi (Cam düğmeleri hariç) basınca basılı kalan tiplerden.

tam düşündüğüm gibi... o zaman kayalara gdiiym ben düğmelerle

teşekkürler aydınlatma için bu arada abi:smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Selam İbrahim,

Geçen haftasonu, senin dashboard'un üzerinde bir rulo vardı, verdiler mi sana onu? yoksa çöpe mi atmışlar? eğer yoksa bir Cengiz'e soruver.

Maşallah çok güzel tüm detaylar.

Geçen haftasonu uğradım, hem Cengiz'e hem Soner'e sordum yok kimse birşey getirmedi dediler, bende herhalde uğramaya fırsatın olmadı diye düşündüm.
Bugün uğradığımda da sormayı unuttum. Kimse de bana birşey söylemedi. Bir dahaki gidişimde sorarım. Sen kime bıraktın?

ihg70' Alıntı:

Gözünüz aydın İbrahim, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür sürsün.

nkurtkaya' Alıntı:
Gözünüz aydın İbrahim, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür sürsün.

Çok sağol Nejat :smiley:

Sana bir ilan linki atmıştım, uygun değil mi senin için ?

ihg70' Alıntı:
Çok sağol Nejat :smiley:

Sana bir ilan linki atmıştım, uygun değil mi senin için ?

Uzun zamandır aradığım V8'i bir ihalede buldum, teklif verdim. Ne şanstır ki, birisi de benim teklifimin sadece 100 TL üzerine teklif vermiş. İhaleyi açık arttırmaya çevirdiler (yarın) ben ise yurtdışındayım :(

Senin gönderdiğin linkteki araca bu sebeple ciddi olarak bakmamıştıma ama şimdi değerlendirebilirim, tabii iyi bir indirim yaparsa :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.