Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,636
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

ata036' Alıntı:
defender buluşması derken ::smiley:

Tarık selam;

Defender buluşmasına ne dersiniz diye bir başlık açtık, biz yeni defendercılar olarak, biz önce kendi adımıaza yapalık dedik, sonra gelmek isteyenler olursa konuyu ortaya açalım dedik.

Saolsunlar Medaratörler de bu konuyla hiç ilgilenmiyorlar, sonuçta zaten biz 10 kişi falan buluşacağız, ama Medaratörler ilgilenseydi olay farklı bir boyuta çıkabilirdi. Bizler sonuçta bir yerde buluşacağız, gelen arkadaşlarımız olursa da memnun oluruz dedik.

Olay bundan ibaret. İlgili topc te aşağıdadır, değerli yorumlarını lütfen oaraya yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler, saygılar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64603.msg766747#msg766747

Etiketler

Haftasonu Şile'de off-road şampiyonasındaydık.
Epey eğlenceli bir gündü :smiley:

İzolasyon ve döşeme fotoğraflarıyla kaldığımız yerden devam edelim.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00463.jpg

DSC00479.jpg

DSC00480.jpg

İbrahim, geçmiş olsun bitmiş sayılır. LR buluşmasına yetiştirdin tebrikler. Eski ve yeni sahibiyle tekrar çamura ve LR buluşmasına gitmek "Uçan Defender"ı da mutlu edecektir :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
İbrahim, geçmiş olsun bitmiş sayılır. LR buluşmasına yetiştirdin tebrikler. Eski ve yeni sahibiyle tekrar çamura ve LR buluşmasına gitmek "Uçan Defender"ı da mutlu edecektir :smiley:

Buluştururuz tabii ki, memnuniyetle :smiley:

LR buluşmasına yetişir mi bilmiyorum, hangi tarihte olacaktı ?
Döşeme işlerinin bitmesi Aralığın ilk 2 haftasına kadar sürecek.
Bu arada paralelde vinç-çeki demirinin ruhsata işlenmesi için proje işini takip ediyorum, o da en az 10 gün sürecek.
Tahminim 15 Aralık gibi TÜV muayenesine herşeyi ile hazır olacak.
8 aylık ceza ödeyeceğiz, Nisan'da dolmuştu muayene süresi.

Öyle hemen Lopez bataklıklarına sokmam bak ;D ;D ;D
Önceleri, dere kanarına su içmeye gelmiş ceylan gibi hafiften hafiften suya patilerini soktururuz. ;D

Sen TÜV'den geç merak etme, Lopez'e girmeyiz, hafiften hafiften gezeriz :D

LR buluşması Aralık'ta kış kampı modunda olur herhalde.

ihg70' Alıntı:

Buluştururuz tabii ki, memnuniyetle :smiley:

LR buluşmasına yetişir mi bilmiyorum, hangi tarihte olacaktı ?
Döşeme işlerinin bitmesi Aralığın ilk 2 haftasına kadar sürecek.
Bu arada paralelde vinç-çeki demirinin ruhsata işlenmesi için proje işini takip ediyorum, o da en az 10 gün sürecek.
Tahminim 15 Aralık gibi TÜV muayenesine herşeyi ile hazır olacak.
8 aylık ceza ödeyeceğiz, Nisan'da dolmuştu muayene süresi.

Öyle hemen Lopez bataklıklarına sokmam bak ;D ;D ;D
Önceleri, dere kanarına su içmeye gelmiş ceylan gibi hafiften hafiften suya patilerini soktururuz. ;D

İbrahim Maşallah maşallah,

N e bakıyorum daha şimdiden kıyamamaya başlamışın, sen şimdi senin aracının yanından çamurlu araç da geçrmezsin, mazallah senin ki ürker falan, :D :D, dikkat etmek lazım.

DEFENDER buluşmasını yapacaksa Moderatörler yapacak arkadaşlar, onlarda ne zaman yapar bilinmez. Ama çeşitli etkinliklikler olursa ve haberleşir isek oralarda buluşabiliriz.

Selamlar, tekrar Maşallah diyorum.

nkurtkaya' Alıntı:
Sen TÜV'den geç merak etme, Lopez'e girmeyiz, hafiften hafiften gezeriz :D

LR buluşması Aralık'ta kış kampı modunda olur herhalde.

Bu telekomdan çıkan '98 300Tdi'lardan bir tane almadın mı?
Gayet iyi arabalar, 3-5 bin masrafla tam senin istediğin gibi olurdu, zaten üstlerinde her şey var gibi..

sertem41' Alıntı:
İbrahim Maşallah maşallah,

N e bakıyorum daha şimdiden kıyamamaya başlamışın, sen şimdi senin aracının yanından çamurlu araç da geçrmezsin, mazallah senin ki ürker falan, :D :D, dikkat etmek lazım.

DEFENDER buluşmasını yapacaksa Moderatörler yapacak arkadaşlar, onlarda ne zaman yapar bilinmez. Ama çeşitli etkinliklikler olursa ve haberleşir isek oralarda buluşabiliriz.

Selamlar, tekrar Maşallah diyorum.

Sağol Serhat :smiley:

Öyle çamurlu kaka Defender'larla yanyana getirmemeye çalışacağım ;D ;D ;D
PlazmaTV ekranı temizlik seti aldım, onunla sileceğim eğer üzerine çamur falan sıçrarsa ;D

Biraz da fotoğraf koyalım :

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC00489.jpg

DSC00491.jpg

DSC00492.jpg

Maşallah diyerek başlayalım..Gerçekten enfes olmuş...Zaten Soner Ustaların oradan çıkan çoğu araç böyle enfes oluyor..Yanlış görmediysem orası da Soner Ustalara ait döşemeci :smiley:)

Hayırlı olsun

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.